Eşimin ailesine düşkünlüğü

bundan önceki üzülmeler aglamalar bosunaymis gercekten. Asil yaralarim simdi kaniyor. Esim olacak insan (!) nafaka vermesin diye binbir yalana basvurmus. Avukatiim söyledi.
Simdi siz söyleyin, ben nerde yanlis yapiyorum? Hangisine daha fazla üzülmeliyim? aldatildigima mi, kullanildigima mi, kandirildigima mi ?

kötüyüm bugün... üzgün ve kirginim ben...

merhaba canım aynı senin durumunu bende yaşıyorum bi benzeri.bende kağıt üzerinde eşimle evliyim ama babasıyla anasıyla evlenmişimde haberim yokmuş.eşimde en küçük bi kavgamızda alır anasını babasını gelir.kocam susar babası çekişir tartışırdı hiç beni savunmazdı.ii zamanımızda dediğimde sen beni savunmuyorsun die ben miii ben seni savunmuyorum hemi derdi hepten çıldırtırdı beni.kavga ettik ailesiyle ,kaynanam beni evimden kovdun o sözü duyuncada ben sinir krizlerine girdim bağırıp çağırdım çıkın gidin evimden siz bozdunuz benim yuvamı die.kocama git demedim bişey demedim buda cuma akşamı anasının babasının yanına gitmiş cumarteside ben işteyken gelmiş ortak kullandığımız evden kıyafetlerini toplamış gidiş o gidiş 01.10.2011 tarihinden beri ayrıyız.ben evimde annemle kalıyorum oda nerde kalıyor bilmiyorum.ilk zamanlar aradım baktım şişti bu bıraktım aramayı.gün geçtikçe daha mantıklı düşünerek hareket edeceksin ilk günler çok ağladım çok üzüldüm ama aklım başıma gelmeye başladıkça değmeyeceğini anladım.zaten akıllı olsalar böyle bişey yapmazlar karıyı ayrı , anayı babayı ayrı idare edebilirdi.nafakandan sakın vazgeçme yoksulluk nafakası versin çocuk olmasına şart değil.okuyorum de kazandığım yetmiyor de avukatına.5 tl.düşse hakkına al.sevgilerimle...

merhaba canım aynı senin durumunu bende yaşıyorum bi benzeri.bende kağıt üzerinde eşimle evliyim ama babasıyla anasıyla evlenmişimde haberim yokmuş.eşimde en küçük bi kavgamızda alır anasını babasını gelir.kocam susar babası çekişir tartışırdı hiç beni savunmazdı.ii zamanımızda dediğimde sen beni savunmuyorsun die ben miii ben seni savunmuyorum hemi derdi hepten çıldırtırdı beni.kavga ettik ailesiyle ,kaynanam beni evimden kovdun o sözü duyuncada ben sinir krizlerine girdim bağırıp çağırdım çıkın gidin evimden siz bozdunuz benim yuvamı die.kocama git demedim bişey demedim buda cuma akşamı anasının babasının yanına gitmiş cumarteside ben işteyken gelmiş ortak kullandığımız evden kıyafetlerini toplamış gidiş o gidiş 01.10.2011 tarihinden beri ayrıyız.ben evimde annemle kalıyorum oda nerde kalıyor bilmiyorum.ilk zamanlar aradım baktım şişti bu bıraktım aramayı.gün geçtikçe daha mantıklı düşünerek hareket edeceksin ilk günler çok ağladım çok üzüldüm ama aklım başıma gelmeye başladıkça değmeyeceğini anladım.zaten akıllı olsalar böyle bişey yapmazlar karıyı ayrı , anayı babayı ayrı idare edebilirdi.nafakandan sakın vazgeçme yoksulluk nafakası versin çocuk olmasına şart değil.okuyorum de kazandığım yetmiyor de avukatına.5 tl.düşse hakkına al.sevgilerimle...

Okurken cok üzüldüm. Allah senin de yardimcin olsun insallah. Peki sen avukata fln gittin mi? veya hangi yolu izlemeyi düsünüyorsun?
Bende aramiyorum sadece cevreden duyduklarim ve görürsem iste. O da uzaktan. Cok zor cok.

Canım benim
üzülme ne olur
ne kadar karaktersiz olduğunu sen çok iyi biliyorsun
inş. hakkını aldıktan sonra her şey senin için yeni ve güzel olacak.
Bu arada okul ne oldu canım?

Canım benim
üzülme ne olur
ne kadar karaktersiz olduğunu sen çok iyi biliyorsun
inş. hakkını aldıktan sonra her şey senin için yeni ve güzel olacak.
Bu arada okul ne oldu canım?

Insallah ilerde gercekten mutlu olurum. Bu ara onu cok özlüyorum, belkide ailemdeki sorunlar yüzünden. Aklima hep mutlu anlarimiz geliyor kahroluyorum.
Okulum cok sükür iyi, artik mezuniyetime cok bisey kalmadi. Ama kariyer, para, güzellik...bunlarin hicbiri beni mutlu etmeye yetmiyor sanirim

umarım bu yuvayı yıkanlarda hatalarını anlar ve bu vicdan azabıyla tüm hayatlarınca içleri içlerini yer bitirir.sana gelince kurtuluyorsun canım koca koca olsaydı savaş derdim kaynana kayınpederde kim oluyormuş derdim.ama senin adam vicdansızın tekiymiş ne söylenirki sen biran önce kurtulmana bak.onlar seni haketmiyolar onlara kendileri gibi cadı bir gelin lazım.gelen gideni aratır derler yaa.gelende onların hayatını karartırr.bu işler hep böyle gider.cezasız kalmaz kimse.halbuki ne büyük bir günahtır yuva yıkmak ama sizinki bir yuva olamamışki yıkılsın.böyle bir adamdan kurtulduğuna dua et bırak anasıyla mutlu mesut geçinsin.umarım en kısa zamanda bu sıkıntılarını atlatırsın.sana layık olmayan,senden kat be kat düşük sevyedekiler için bırak üzülmeye düşünmeye bile değmez.şimdisini değil2-3 yıl sonrasını düşün geleceğini planlaa.son gülen iyi güler!

Rabbim hepsinin hakettigini versin insallah. Ben Allahima güveniyorum. BU saatden sonra bana cekilip hayatima bakmak kaliyor.
Allahimdan sadece bunu yapmaya güc diliyorum. BIrde icimden söküp alsin sevgisini...

sevgi bir anda sökülüp atılamıyor yürekten şimdiki sıkıntını anlayabiliyorum.ama bu imtihanını başarıyla atlatacaksın inşallah..ama zaman içinde o kadar bayağılaşacaklar ki o kadar zavallı hale gelecekler ki mahkeme sürecinde, gözünde böcekten farkı kalmayacak her birisinin.

büyük acıların sonu büyük mükafattır bunu bil.çok çok daha iyisi gelecek karşına ve senin mutluluğundan çatır çatır çatlayacak hepsi.(tecrübe konuşuyor:).ilahi adalet öbür tarafa da kalmıyor.bu siteyi az gez görürsün ızdırap veren iflah olmuyor..

bu forumdaki diger konulari okudukca rahatliyorum gercekten. BI güc geliyor bana.
Ve insallah dediginiz gibi ilerde mutlu olurum. Hayal ediyorum bazen acaba 10 sene sonra nerde olacagiz diye.
Umarim hepsi hakettigini bulur. Iyisi de kötüsüde.

su an cok garip birsey oldu. Mimarlik okudugum icin, okulum beni bir projeye atamis ve tahmin edin nereye.
Esimin calistigi binaya atandim. Yani yarindan itibaren o isyerinin insaatindan sorumluyum.
BU ne demek simdi? Iste kader bu olsa gerek...

su an cok garip birsey oldu. Mimarlik okudugum icin, okulum beni bir projeye atamis ve tahmin edin nereye.
Esimin calistigi binaya atandim. Yani yarindan itibaren o isyerinin insaatindan sorumluyum.
BU ne demek simdi? Iste kader bu olsa gerek...

ben okuyordum ama yzamıyordum gercekten kadere bak şimdi seni görcek mi sürekli

sevgili Kartalkız,

ilahi adalete inan...

göreceksin...

ben görüyorum...çektiğim sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz..

şimdi bana bunu yapanların sıkıntılarını görüyorum.

ve zerre kadar acımıyorum...

Allaha havale etmiştim..

ama benimde sıram gelecek..

belki 3 belki 5 yıl sonra...

ne de olsa intikam soğuk yenen bir yemektir...

Rabbim hepsinin hakettigini versin insallah. Ben Allahima güveniyorum. BU saatden sonra bana cekilip hayatima bakmak kaliyor.
Allahimdan sadece bunu yapmaya güc diliyorum. BIrde icimden söküp alsin sevgisini...

Senin esinin akli basina geldi de benimkinin hala gelmedi. Umarim simdi cok mutlusunuzdur. Sizin hikayenizi cok heyecanla takip etmistim.
Umarim bende yakin zamanda bana bunu yapanlari daha kötü bir durumda görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…