Eşimin ailesine düşkünlüğü

bende cok dua ediyorum davayi acsin diye. Ben acamiyorum, alman kanunu farkli.
O türk vatandasi ya, hemen acabiliyor ama ona da yanasmiyor. Babami arayip duruyor, bakalim hafta sonu yine aricakmis babami, konusabilir miyiz demis babama.
Soy adini iade etsem baska bisey istemiyorum.
cok dengesiz biri, hem istemiyor hem de bosanmiyor.

cnm msj atamıyorum özelden daha 100 olamamış benim yazdığım cevp toplamı ondan özeleden atamıyorum öle yazdı ne saçma bişi bu yaa ...Neyse bak güzelim bu adam senden öle böle şimdi boşanmaya yanaşmıcak başkası ile evlenme ihtimalini düşünür erkekler bunu sevmeseler bile onurlarına yediremezler zaten öle bi zamanda daha bir kıymetli olur eşleri...Ben kendimi senin yerine koydum öyle yazdım bunları....Ben olsam ama onu süründürürdüm resmen asla karşına çıkmaz görünce yolumu değişitirir onun muhattap olduğu arakadaşlara gitmez herşeye bir bahane bulur daha çok ailemle vakit geçirirdim böyle zmanlarda aile ile vakit geçirmek iyi gelir insana..yani bu adamdan kurtulmak için mecbur ocağı beklicen artık...Ama eşim deme artık o adam deee önce böle alıştır kendini.

ay evet ya, agiz aliskanligi aslinda. Anakuzusu tam onluk bir rumuz :)
günlerim cok yogun geciyor zaten, cok sükür.
Cevreye gelince, onun arkadaslarinla zaten hic takilmadim, isim olmaz. Cemaat insanindan simdiye kadar fayda görenini görmedim. IStisnalar vardir tabi.
bu anakuzusu demis zaten, bosanirsak baskasinla evlenmesini istemem. Adama bak, hayatima o karar verecek sanki. Ona soran kim acaba?
SU an cok erken ama ilerde yeni esimle bu anakuzusunun canini yakmak isterim, simdi yalan yok :)

gececek canim insallah...görüyormusun onu yine?

artik hic görmüyorum. Okul tatile girdi, haliyele o da tatile girdi.
Bide ramazan oldugu icin evden pek cikmaz o. Aclik bas agrisi yapar onda. Dayanamaz yatar uyur.
Hem iyi hem kötü...
hayirlisi artik canim.

bu konuyu daha öncede açtın sanırım.konu tanıdık geldi.Ailen istemeden evlenmiştin.Keşke aileni dinleseydin...Önerebileceğim bişi yok malesef

bu konuyu daha öncede açtın sanırım.konu tanıdık geldi.Ailen istemeden evlenmiştin.Keşke aileni dinleseydin...Önerebileceğim bişi yok malesef

yok ben keske demiyorum, nolur yanlis anlamayin ama bunu yasamam gerekiyormus diyorum.
Ailem esimi farkli nedenlerden istemedi, biz farkli nedenlerden ayrildik...

şşşştttt dik dur bakimm
Elletme yaranı kimseye sar sarmala bantlaa cıss de
sen istemessen kimse elleyemez..
Kimseye laf ettirme canını yakmasına izin verme yaşadıklarını bir sen bilirsin çünki sen yaşadın
Kötü anları düşün sana yapılan kötülükleri unutmana yardımcı olacaktır

Hep mutlu ol canımm mutluluk yakanı bırakmasın inşallah

Yaram kabuk tuttu sanki, biri o kabuğu kaldırıp yaramı tekrar kanatmasindan korkuyorum.

canım çok zor ben ayrılalı 10 ay ldu hala bende tam atlatamadım ama ilk günlerdeki gibide deilim çok şükür bak bi arkadaşata demiş elletyme yaranı kimseye açtırma konusunu boşver allah büyük

Insanlar değil de bu saatten sonra sadece onu görmek yarayı yeniden kanatir.
Yoksa başka sorunum yok Allahıma şükür. Kariyerde zirve yaptım ayrılıktan bu yana.
Biraz mutlu da sayılırım.
İnşallah birgun bu başlığın altına nasıl atlattığimi da yazacağım.
Sizinle... Sizin sayenizde...
İyiki varsınız, bana çok destek oldunuz.
Oruçlu halimle söylüyorum, Rabbim hepinizden razı olsun.

(çok melankoli oldu, affola, özel günlerime az kaldığım için böyle :))

eşin ailesi çözülmesi mümkün olmayan bir sorundur. ya olduğu gibi kabul edeceksin, ya yavaş yavaş mevzi kazanacaksın, yada bağlantıyı koparacaksın. maalesef çözebileni henüz görmedim.

Geçecek, her geçen gün geçecek. Dönüp bakınca şaşıracaksın, ben mi yaşadım bunları diyeceksin. Bitmese bile azıcık kalıyor sızısı emin ol

Geçecek, her geçen gün geçecek. Dönüp bakınca şaşıracaksın, ben mi yaşadım bunları diyeceksin. Bitmese bile azıcık kalıyor sızısı emin ol

Evet ilk zamanlardaki gibi değilim çok şükür.
Öfkenin yerini artık başka seyler aldı.
Ciddi anlamda Allaha havale ettim. İntikam duygumu bile yitirdim.
Sadece artık huzurlu bir hayat istiyorum.

Ve zamanla affedeceksin. Nasıl olacak deme, oluyor. Affettiğin zaman rahatlayacaksın. Kimseye bizim gibi düşünmedikleri, hissetmedikleri, yapmadıkları için kızamayız, buna hakkımız yok. Olmadı, anlaşamadık, bitti diyeceksin zamanla. O zaman rahatladığını hissediyor insan. Unutma herkes kendine yakışanı yapar.

Ben nefret etmiyorum ama eyvallah da diyemiyorum.
Eğer esimle aramızdaki bir sorun için bu ayrılık kararı alınsaydı farklı olurdu.
Ancak ailesinin bana dediklerini ve yaptıklarını affedemem.
Bunlara o izin verdigi için esimi de asla affedemem.

Sen affedebildin mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…