senden güzel haberler beklicemmm artık umursamadığını unuttuğunu ve o adamdan biran önce kurtulduğunu duyacam umarım...Sana tapan bir adam olsaydı asla bunları yazmadım sakın yanlış anlama seni sevdiğine zerre kadar inansam bu evlilik kurtulsun die farklı yorumlar yapardım..Belki dönmesini sağlayacak kadar kesin çözümler dahi bulurduk ama hayır bu adamdan biran önce kurtul önüne bak...
cnm msj atamıyorum özelden daha 100 olamamış benim yazdığım cevp toplamı ondan özeleden atamıyorum öle yazdı ne saçma bişi bu yaa ...Neyse bak güzelim bu adam senden öle böle şimdi boşanmaya yanaşmıcak başkası ile evlenme ihtimalini düşünür erkekler bunu sevmeseler bile onurlarına yediremezler zaten öle bi zamanda daha bir kıymetli olur eşleri...Ben kendimi senin yerine koydum öyle yazdım bunları....Ben olsam ama onu süründürürdüm resmen asla karşına çıkmaz görünce yolumu değişitirir onun muhattap olduğu arakadaşlara gitmez herşeye bir bahane bulur daha çok ailemle vakit geçirirdim böyle zmanlarda aile ile vakit geçirmek iyi gelir insana..yani bu adamdan kurtulmak için mecbur ocağı beklicen artık...Ama eşim deme artık o adam deee önce böle alıştır kendini.
canim nasilsin?
Aslında iyi değilim canım. Ramazanda onun yokluğunu çok daha fazla hissediyorum.
Gecen sene Ramazan çok farklı geçmişti.
Ama bu da geçecek inşallah
gececek canim insallah...görüyormusun onu yine?
bu konuyu daha öncede açtın sanırım.konu tanıdık geldi.Ailen istemeden evlenmiştin.Keşke aileni dinleseydin...Önerebileceğim bişi yok malesef
yok ben keske demiyorum, nolur yanlis anlamayin ama bunu yasamam gerekiyormus diyorum.
Ailem esimi farkli nedenlerden istemedi, biz farkli nedenlerden ayrildik...
canım nasılsın biraz atlatabildinmi sıkıntılarını
Yaram kabuk tuttu sanki, biri o kabuğu kaldırıp yaramı tekrar kanatmasindan korkuyorum.
Geçecek, her geçen gün geçecek. Dönüp bakınca şaşıracaksın, ben mi yaşadım bunları diyeceksin. Bitmese bile azıcık kalıyor sızısı emin ol
Ve zamanla affedeceksin. Nasıl olacak deme, oluyor. Affettiğin zaman rahatlayacaksın. Kimseye bizim gibi düşünmedikleri, hissetmedikleri, yapmadıkları için kızamayız, buna hakkımız yok. Olmadı, anlaşamadık, bitti diyeceksin zamanla. O zaman rahatladığını hissediyor insan. Unutma herkes kendine yakışanı yapar.