cnm geçmişi okumadım ilk sayfayı okuyup yazıyorum bence boşanma davası aç ne o annenlerle yaşayacaksan en azından boşanmış ol
zaten bayan açarsa davayı 1 mahkemede bitiyormuş eğer eşin açarsa uzun sürebilir
bence ailesiyle sorunların bitmeyeceği için boşan cnm daha çok üzülmektense hayırlısı olsun cnm hakkında
bugün yine gördüm, hatta bir adim attim ona dogru ilerledim.
Yine kacti. Bu adamin konusmaya da anlasmaya da
o zaman boşver gitsin artık bir erkek olarak senden kaçıyorsa sen bir bayan olarak ne yapabilirsin ki...
bugün yine gördüm, hatta bir adim attim ona dogru ilerledim.
Yine kacti. Bu adamin konusmaya da anlasmaya da
o zaman boşver gitsin artık bir erkek olarak senden kaçıyorsa sen bir bayan olarak ne yapabilirsin ki...
evet haklisin.
Bende bu saatden sonra öyle yapicam. Kendimi herseyden geriye cektim. Yasiyor olmak icin yasiyorum.
Üzgünüm...Kirginim...
nihayet bosanma sebebimizi ögrendim: Ailesini sevmiyormusum.
Avukatina öyle söylemis.
hayırlısı neyse o olsun canım...
ya mecburmuyuz sevmeye onlarda sevdirseydi kendilerini hemen kabahatli gelin olur zaten kendileri erkek annesi ya
Bu erkekler birbirine ne kadar benziyor şu anne kutsal olayı nerdeyse % 80-90 mız bu sorunlarla mücadele ediyor bazımız boşanıyor bazımız devam edip ailesi ile iyi geçinmeye çalışıyor...Bunlar midemi bulandırıyor yani....Hiç üşenmeden 2 gündür 90 sayfalık konunu okudum ve kusura bakma ama eşin çok beyinsiz bir insan annesinin eteğinin yanında ayrılmayacak bir tip...Sadece allahın sevgili kuluymuşsunki bu insanlardan seni uzaklaştırıyor...Eşin belki seviyor seni ama seni taşıyamıyor sen onlara bir kaç beden büyüksün hayatım başarılısın güzelsin ve çalışkansın kim istemez böyle kızı eşin belki bin pişman seni bıraktına kaçarak kendi değerini arttıracağını senin onu merak etmeni sağlıyor bu yolla seni ona bağımlı tutuyor artık sende bir silkelen kendine gel gerçekleri gör Dökme su ile değirmen taşı dönmez YANİ SEVGİ BİR İLİŞKİYİ AYAKTA TUTMAYA YETMEZ diyorum..Sen ondan kat kat mutlu olacağını biliyor adı gibi...Ve atlatacaksın bu günleri sakın geri adım atma bu saatten sonra barışsanızda okadar şeyler yaşandı gündeme gelecektir ki gelmesede kayınvalide gözüne soka soka anlatacaktır orda...Yanı sıra sen asla bu günleri unutamıcaksın ailen de cnm unutmıcak hep güvensiz olacaklar ona karşı...Önüne bak hayatını yaşa hatta yapabilyorsan ortamını değiştir biran öncede şöyle güzel bir tatile çık kafanı dinle ama okulu değiştirebilyosan yap artık sen uzaklaş bunu o yapmasın sen yap artık....AAAA güçlüsün artık yıpratma 3 kuruşluk insanlara kendini...Güzel haberlerini bekliyorum sakın aileni arkana alma yani onları üzecek bişi yapma sakın buna pişman olursun asla mutlu olmazsın bunu unutma...!
öncelikle zahmet edip bütün sayfalari okudugunuz icin tsk ederim. Yorumunuz benim icin cok degerli gercekten. Acikcasi artik bende onu istemiyorum.
Seviyorum ayri, ama olmaz. Hayatimi kurmaya calisiyorum bi sekilde. Onun kötü olduguna haberlerini aldikca, deydi mi demek geliyor icimden. AMa benimle isi olamaz bu saatden sonra. Beni cok üzdü, yok yere. Bu saatden sonra kenara cekilip, Rabbimin onlara uygun gördügü cezayi izlemek istiyorum.
öncelikle zahmet edip bütün sayfalari okudugunuz icin tsk ederim. Yorumunuz benim icin cok degerli gercekten. Acikcasi artik bende onu istemiyorum.
Seviyorum ayri, ama olmaz. Hayatimi kurmaya calisiyorum bi sekilde. Onun kötü olduguna haberlerini aldikca, deydi mi demek geliyor icimden. AMa benimle isi olamaz bu saatden sonra. Beni cok üzdü, yok yere. Bu saatden sonra kenara cekilip, Rabbimin onlara uygun gördügü cezayi izlemek istiyorum.
en güzeli Bunlar bunu Haketti zaten...!sen bir kendine gel göreceksin hayatında ne güzellikler olacak çok gençsin ve başarılısın yolun başında olması daha iyi olmuş bunları takma artık kafana zamanla zaten bence sende yavaş yavaş soğuyorsun belki onunla konuşsaydın konuşmasaydım keşke değmezmiş diyebilirdin...Oyüzden 7 sinde neyse 70 inde de durum aynı olur yani...En mantıklı kararı ver bence..
su an esimle tanistigimiz kütüphanedeyim, tanistigimiz masada oturuyorum (baska yer yok) ve zerre üzgün degilim, aksine mutluyum.
Bu durumda payiniz cok, tesekkür ederim. hemde binlerce kez...
sen güçlüsün bunu ben bile hissettim yazdıklarından asıl senin kafan karmaşık zamanla düzelecek objektif bakacaksın bu insanlarla nasıl muhattap olmuşum diyeceksin eşinden nefret ettim resmen kusra bakma lütfen ama sana çok acı çektirmiş...
Benim eşim şöle benime eşim böyle diye kıyas yapmıcam ama seven bir erkek konuşmadan asla yapamaz...çelişki yaşasada uzaktan bakar anca sevseydi bir kere olsun karşına çıkar konuşur ondan sonra sessizliğe gömülürdü..Evet sonuçlar bunu gösteriyor..cnm buarada seni ekledim sende onayla...Bu olayları herkesle konuşma herkes farklı düşünceleri ile yola çıkar sen artık kafan öle böyle toparla en iyi sen bilirisin kocanı başkası bilemez...Ama yorum yapılabilir konulara göre...Yaa lütfen böle bir adamı sevme yaaa....Unut ciddiyim ve eminim neler unutulmaz ki senden önemli hiç bir şeye yok dünyada bunu unutma...Kendini farklı şelerle motive at dans kursları ahşap boyama güzel bir spor salonu yakışıklı erkekler ve beş yıldızlı bir otele gel hatta antalyaya gel miss gibi tatil yapp s...r et bu boktan insanları UYYYYYAAAAAAAAAAAAAANNNNN ARTIk....!!!!