canım zaten anlattığın gibiyse durumu bu da pişmanlıkları olduğunu gösterir. ama ailesi olacak o insanlar yüzünden geri adım atamıyor sanki. kesin annesi olacak cadı hakkımı helal etmem barışırsan falan demiştir. yapar böyle cahiller, oğlu mutsuzmuş perişanmış umursamaz.
şimdi düşün mesela eşin annesiz babasız olsaydı, hiç akrabası olmasaydı siz bu sorunları yaşayacak mıydınız? o insanların hiç olmadığını düşün hayatınızda, ikiniz başbaşa olsaydınız bugünü beraber kutluyor olabilirdiniz... o insanlara iyice kin duyman için söylemiyorum ama malesef bizim milletimizde çiftler başbaşa kalamıyor. herkes herşeye maydanoz oluyor. belki ailesi olmasa başka sorunlarınız olurdu, belki eşinin kişiliği yeni ortaya çıktı. tabi bunu en iyi sen analiz edebilirsin.
bugün esimin dogumgünü ve ben simdi ona tebrik icerikli bir mail attim.
Umarim bu hamlemden pisman olmam.
Neden yaptim onu da bilmiyorum. Sanki birazcik mutlu oldum su an.
ne yazdin peki canim...yani detaydan bahsetmek zorunda degilsin ama merak ettigim isyan icerikli mi yazdin?
benim teyzem de kayınvalidesi yüzünden boşanmış zamanında, yıllar önce...sebep bile göstermeden teyzeme davayı açtık diye haber vermişler sadece. üstelik hamileymiş. çocuğunu da 28 yaşına kadar görmedi baba olacak adam. şimdi başkasıyla evliymiş, çocukları varmış ama annesiyle görüşmüyormuş adam.çıkarmış hayatından. pişman olmuş muhakkak ama iş işten geçmiş gitmiş...
senin de en ufak bi umudun bile varsa, eşinle başbaşa yüz yüze konuşup bitir en azından bunu hakeden bi ilişkiniz var.
yok sadece dogumgünün kutlu olsun yazdim.
Nice saglikli, mutlu ve huzurlu senelere.
Tepkisinden cekindigim icin pek özele girmedim. Artik bunu da nasil anlarsa...
ama hala cevap yok. Yazmicak sanirim.
bence hamurunda biraz erkeklik varsa annesinin baskisindan siyrilip bi tepki verir...
ben inanmam o tarz şeylere ama neler duyuyoruz tabi, olur mu olur. kk'da duyduğum hiç bişeye şaşırmayı öğrendim.
erkeklerin annelerinin rahimlerinden çıktıklarını farketmeleri biraz geç oluyor ama seninki hala çıkamayanlardan. ben de benimkiyle uğraşıyorum çıksın diye baya, zor gerçekten. zamanla öğretirim diye düşünüyoruz biz kadınlar hep, çabala emek ver...
canım,bence boşanma kararından vazgeçme.zaman senin aleyhine işliyor.böyle erkekler insanı hem ruh sağlığından hem de bedenen hasta ederler.
ayrılmak isteyen kendisi,kararsız olan,yıkılmış gibi davranan kendisi.eşinin pişmanlık duyduğuna inanmıyorum.ayrı yaşarken yaptığı hareketler bunu gösteriyor.
senden niye kaçıyor,seninle niye görüşmek istemiyor bilemem ama büyü müyü gibi şeylere inanma.okumuş etmiş kızsın.böyle şeylerin kafanı karıştırmasına izin verme.
içinde en ufak bir tereddüt olduğunda,sana yaşattığı acıları ve kötü günleri aklına getir,inan daha kolay oluyor ayrılmak.
geri dönersen bu yaşadıklarını aklından çıkarabilecek misin? bu yüzden arkana asla bakmadan ,yeni hayatına yürü.inan karşına çok daha iyi şeyler çıkacaktır.
cok haklisin, bu hareketi bana hala düzelmedigini gösterdi.
Bu evlilik bitmis, uzatmalari bile oynamiyormusuz da haberim yok.
Bu saatden sonra sadece ocak ayini beklemedeyim, dava acilsin diye.
Canım sen yurtdışındaydın sanırım. ordaki süreç nasıl işliyor. merak ettiğim için soruyorum. yani haklaın neler.
mesela nafaka alabiliyor musun. veya mahkeme boşamadan önce sizi evlilik danışmanına sevk edebiliyor mu? ordaki prosedürler nasıl?
ve sonunda sagligim elden gitti, tansiyonum cikmiyor bir türlü.
Hangi ilaci aldiysam düzelmedi. Oturdugum yere düsüyorum.
Bana dua edin nolur. BU adam beni bitirdi artik. Güc fln kalmadi.
Ne olur yapma. Bak olan sana oluyor. Sakinleş biraz, üzme kendini.