Eşimin ailesine düşkünlüğü

lütfen kendinden asla vazgeçme...

bu yazın beni üzdü..

sen iyi olmazsan hiç birşey olmaz..

ve sonunda sagligim elden gitti, tansiyonum cikmiyor bir türlü.
Hangi ilaci aldiysam düzelmedi. Oturdugum yere düsüyorum.
Bana dua edin nolur. BU adam beni bitirdi artik. Güc fln kalmadi.

Yok vicdan görüyorsun. Neden sorguluyorsun daha? Sorguladıkça sen üzülüyorsun. Değer mi kendini üzmeye. Yat kalk dua et zararın neresinden dönsen kardır. Bu adama 20 yılını verdiğini düşünsene. Geçecek, herşey geçecek. Artık kendini sorgulamaktan vazgeç, sen sadece insanlık yaptn, sevdin, kendine yakışanı yaptın. Yeter artık deme vaktin geldi, her adımında üzülen sen oluyorsun, artık bitti.

evet bu aksam doya doya son defa yasayacagim üzüntümü.
Yarin yeni bir güne uyanmak istiyorum. O sayfayi bugün itibariyle kapattim.
Rabbim bu yuvanin yikilmasina vesile olan herkesin hakettigini göstersin.

hayır..

seninki normal bi tanem..

bunları bende istemiştim...

medeni olabilse en azından.

keşke ah keşke...

ama sebep her ne olursa olsun sağlığının ve gençliğinin değerini bil..

hadi kalk bir çikolata ye bakayim..

ondan sonra gel..gene konuşalım...

ama kate, ben onun özel gününü kutladim, en azindan bir cevap yazamaz mi?
arkadas olamaz miyiz? yada en azindan medeni?
sence cok sey mi istiyorum?

hayır..

seninki normal bi tanem..

bunları bende istemiştim...

medeni olabilse en azından.

keşke ah keşke...

ama sebep her ne olursa olsun sağlığının ve gençliğinin değerini bil..

hadi kalk bir çikolata ye bakayim..

ondan sonra gel..gene konuşalım...

cok sevmeme ragmen inan arkadas olabilirim onunla.
sadece insanlik bekliyorum.
ama sanirim yanlis kisiden yanlis bisey bekliyorum.

artik asla karsisina cikmicam, asla benden haber alamicak.

Kızlar yapmayın.... Ne medeniyetinden bahsediyorsunuz, kbahsettiğiniz kişilerin karakteri bile oturmamış, ayaklı felaket gibiler, sizi üzmekten başka ne yaptılar. HAdi artık, kendinize gelin, hayat adil değil, bunu kabul edelim ve biz de hak edene hakkını verelim. Hayatta hiç birşey sizden önemli değil, siz olmadıktan sonra dünya mükemmel bir yer olmuş ne anlamı var, bir düşünün bunu.

ve sonunda sagligim elden gitti, tansiyonum cikmiyor bir türlü.
Hangi ilaci aldiysam düzelmedi. Oturdugum yere düsüyorum.
Bana dua edin nolur. BU adam beni bitirdi artik. Güc fln kalmadi.

canım yapppma yaaa....bak bende kötüyüm ama hayat devam ediyor güzel günler gelecek ümidiyle yaşa...iyi görün biliyorsun kate i ...bunlar bize umut olmalı yapma canım birbirimize moral olucaz dik durucaz dimi...silkelen nolur kafanı dagıt meşgale bul çık bir balkona havaya bak nefes al ben daralınca öyle yapıyorum dua ediyorum iyi geliyor sende dene görüceksinnn

olma..

arkadaş olmak için kendini zorlama...

her gün gördükçe daha çok acı çekmiyor musun?

görmedikçe acın küllenir..

cok sevmeme ragmen inan arkadas olabilirim onunla.
sadece insanlik bekliyorum.
ama sanirim yanlis kisiden yanlis bisey bekliyorum.

artik asla karsisina cikmicam, asla benden haber alamicak.

lütfen bu yazdiklarimi ukalalik olarak algilamayin.
bakin ben mimarlik okuyorum hem calisiyorum mimar olarak büroda.
Herzaman bakimliyimdir, cok dikkat ederim.
Her sabah okuldan önce evimi temizlerdim ama böyle dip köse. Yemegimi yapar, esimin kahvaltisini hazirlar okula giderdim.
Hafta ici bile olsa esimin tarafindan birilerini misafir ederdim. Bir sürü arkadasi yatili kalmistir bizde. Hemde 1 hafta boyunca.
Cevremde sevilirim, cok da begenilirim. Zamaninda taliplerim cok oldu.
Gelgelelim esime: 30 yasina bugün girdi ve hala bir meslegi yok, stajer ögretmen. Eylülde tam ögretmen olucakti. Arabasi yok, evi yok, borc arc icinde.
Yakisikli deseniz hic degil, (agzi iyi laf yapardi).
onun cevresindeki herkes esime sunu derdi: sen böyle bir kizi nasil oldu da elde ettin?
Ki esim de her zaman derdi, neyimi begendin diye. Esimin hic kiz arkadasi olmamis.

Sanirim ona cok fazla deger verdim. O hicbisey haketmiyo.

canım yapppma yaaa....bak bende kötüyüm ama hayat devam ediyor güzel günler gelecek ümidiyle yaşa...iyi görün biliyorsun kate i ...bunlar bize umut olmalı yapma canım birbirimize moral olucaz dik durucaz dimi...silkelen nolur kafanı dagıt meşgale bul çık bir balkona havaya bak nefes al ben daralınca öyle yapıyorum dua ediyorum iyi geliyor sende dene görüceksinnn

senin konunu okudum, bir gelisme yok mu?

aslinda itiraf edim, kate´in olaylarindan sonra ona o mail´i atmaya karar verdim.
ama benimki degil adam, insan degilmis.

ama kate, ben onun özel gününü kutladim, en azindan bir cevap yazamaz mi?
arkadas olamaz miyiz? yada en azindan medeni?
sence cok sey mi istiyorum?

Tüm yorumları okuyamadım ama inanın çok üzüldüm.

Sizin aileniz evlenmenize neden başta karşı çıktı bilmiyorum ama, muhtemelen birşeyleri görmüşler ki bu evliliğe başında karşı çıkmışlar.

Çokta haklıymışlar...

Hunter7'nin tüm dediklerine harfiyen katılıyorum.

Zaten şu an itibariyle barışsanız bile hiçbir şey "daha iyi" olmayacaktır, ileride yine benzer sebeplerle aranızda sorun mutlaka çıkacaktır.

Hayatta olumlu/olumsuz yaşadığımız hiçbir şey boşuna değildir. Eminim ki bu yaşadığın olumsuzluklar seni çok daha iyi bir yere götürecek.

Daha önününüzde koskoca bir zaman dilimi var. Kim bilir ne güzellikler, ne umutlar, ne mutluluklar yaşayacaksınız.

Geleceğiniz size moral olsun.

Tüm yorumları okuyamadım ama inanın çok üzüldüm.

Sizin aileniz evlenmenize neden başta karşı çıktı bilmiyorum ama, muhtemelen birşeyleri görmüşler ki bu evliliğe başında karşı çıkmışlar.

Çokta haklıymışlar...

Hunter7'nin tüm dediklerine harfiyen katılıyorum.

Zaten şu an itibariyle barışsanız bile hiçbir şey "daha iyi" olmayacaktır, ileride yine benzer sebeplerle aranızda sorun mutlaka çıkacaktır.

Hayatta olumlu/olumsuz yaşadığımız hiçbir şey boşuna değildir. Eminim ki bu yaşadığın olumsuzluklar seni çok daha iyi bir yere götürecek.

Daha önününüzde koskoca bir zaman dilimi var. Kim bilir ne güzellikler, ne umutlar, ne mutluluklar yaşayacaksınız.

Geleceğiniz size moral olsun.

ailem karadenizli ve muhafazakar olduklari icin istemedi.
Insallah artik bu hayat bana da bir kiyak gecer de mutlu olurum.
Inanin cok yoruldum...

lütfen bu yazdiklarimi ukalalik olarak algilamayin.
bakin ben mimarlik okuyorum hem calisiyorum mimar olarak büroda.
Herzaman bakimliyimdir, cok dikkat ederim.
Her sabah okuldan önce evimi temizlerdim ama böyle dip köse. Yemegimi yapar, esimin kahvaltisini hazirlar okula giderdim.
Hafta ici bile olsa esimin tarafindan birilerini misafir ederdim. Bir sürü arkadasi yatili kalmistir bizde. Hemde 1 hafta boyunca.
Cevremde sevilirim, cok da begenilirim. Zamaninda taliplerim cok oldu.
Gelgelelim esime: 30 yasina bugün girdi ve hala bir meslegi yok, stajer ögretmen. Eylülde tam ögretmen olucakti. Arabasi yok, evi yok, borc arc icinde.
Yakisikli deseniz hic degil, (agzi iyi laf yapardi).
onun cevresindeki herkes esime sunu derdi: sen böyle bir kizi nasil oldu da elde ettin?
Ki esim de her zaman derdi, neyimi begendin diye. Esimin hic kiz arkadasi olmamis.

Sanirim ona cok fazla deger verdim. O hicbisey haketmiyo.

sen çok güçlü bi kadınsın. değerlisin. evet seni haketmiyor ve ne güzel ki artık sen bunun farkındasın. iş önce kendine değer vermekle başlıyor.
şimdi kendini hasta etmeden eşine ne söylemek istiyorsan içinde ne varsa kus ve bitir içindeki bu acıyı. güzel şeyler yaşamışsınız, sen çok fazla emek vermişsin. adamda tık yok. öyle ya da böyle. belki ilerde bi umut olur diye de bu güzelim yıllarını heba etme. zamanın akışına bırak. unutma,sen ondan daha değerlisin.onun sana değer vermesini bekleme, adamın kendine hayrı yok ki canım. 30 yaşına gelmiş ama hala büyüyememiş. sen büyüklük edip doğumgününü bile kutladın. vicdanın rahat olsun.

sen çok güçlü bi kadınsın. değerlisin. evet seni haketmiyor ve ne güzel ki artık sen bunun farkındasın. iş önce kendine değer vermekle başlıyor.
şimdi kendini hasta etmeden eşine ne söylemek istiyorsan içinde ne varsa kus ve bitir içindeki bu acıyı. güzel şeyler yaşamışsınız, sen çok fazla emek vermişsin. adamda tık yok. öyle ya da böyle. belki ilerde bi umut olur diye de bu güzelim yıllarını heba etme. zamanın akışına bırak. unutma,sen ondan daha değerlisin.onun sana değer vermesini bekleme, adamın kendine hayrı yok ki canım. 30 yaşına gelmiş ama hala büyüyememiş. sen büyüklük edip doğumgününü bile kutladın. vicdanın rahat olsun.

artik icimdekileri kussam da faydasi yok.
en iyisi buraya yazmak :)

ben bugün insanlik adina bir adim attim, o kullanmak istemedi.
Bundan sonra ben sag o selamet...

artik icimdekileri kussam da faydasi yok.
en iyisi buraya yazmak :)

ben bugün insanlik adina bir adim attim, o kullanmak istemedi.
Bundan sonra ben sag o selamet...

Sen ona kimsenin yapmayacağı insanlığı yaptın zaten. Seninle evlenmek bile onun hayallerinde göremeyeceği bir insanlıktı. Ona kişilik kazandırdın, adam senin syende insan olduğu, toplumda saygı gördü. Daha olanların farkında değilde sensiz nasıl sıfıra inecek o zaman anlayacak. Kendine değer ver artık. Sen değerlisin, sokaktan kedi köpek alıp beslesen bu hareketleri görmezdin, hata yaptın tamam, herkes hata yapabilir, ama bu hatayı sürdürmeye çalışmak daha büyük hata. Yada ben nerde yanlış yaptım diye düşünmen hata. Artık kendine dön.

senin konunu okudum, bir gelisme yok mu?

aslinda itiraf edim, kate´in olaylarindan sonra ona o mail´i atmaya karar verdim.
ama benimki degil adam, insan degilmis.

yok ben canım yok hergün içim içimi yiyor ben hala yapma hatanı kabul et zaman kaybetme dön ewimize diye msjlar çektim bıktım artık arama sawcılıga vericem dedi düşün artık. ama degeri yokmuş git ewlen naparsan yap senin çenen adamı öldürür ewlenecegin adama acırım dedi...haksız yere konuşmadım hayatı yalanmış .dönecekti ewe benden imza istedi ailem hakkındas konuşma bana lafını etme diye..tamam dedim.. sonrasında kuzeniyle konuşup bana karşı herkes agız birligi yapıp yalan söylüyorlarmış sülalecek.onuhnla konuştum diye bitti dedi..neden yaln söylüyorsa yüzleştir dedim git ona inan sana birinide bulsun dedi .günde 10 kere arayanadam...bende gayet güzel bakımlı biriydim boşanana kadar...yeni yeni kendime geliyorum sen daha iyilerini hakediyorsun diyorlar bulur ewlenir çoluk çocuga karışırsın diyorlar ama çocugum olmama pahasına dön dedim al ewini naparsan yap kime verirsen ver dedim dön dedim dönmem asla İSTEMİYORUM DEDİ sevmiyorm dedi...naptım ki yalanlarını çıkarttım dogruları söyledim diye niye hakketim bende bunu ailesinin yakasında olucak elim:KK53:.dogalgaz faturasını ödememiş ihbarneme geldi arasam istesem diye düşündüm sonra ne tenezzül etcem o kim dedim ben ödedim..

X