Eşimin ailesine düşkünlüğü

bune ya boyle evlılık mı olur gıtsın annesıyel yaşlansın acaba annesı aklına bırını mı soktu

onu da düsündüm de, o zaman bu adam bakimli olmasi lazim degil mi?
sabahin köründe ise geliyor (is yeri benim evimin karsisinda) ve aksam cikiyor.
Bakimsiz bir hali var, haftalarca ayni gömlek, sac sakal uzun.

yok ya akıllarında başka kız falan olmaz boylelerinin bir taneden ayırmaya kalkıyor kıskançlığından ikinciye nasıl tamül ederler oğlunu paylaşamıyan kaynana tipi işte baktı paraların suyu kesiliyor ayrı yerde onlardan uzakta yaşayacaksınız ister istemez yuvanın dışında kalacaklar çareyi yuvanızı yıkmakta buluyor lar tek dertleri para boylelerinin oğlumun da bir yuvası var yarın birgün çocuklarıda olur kenileri iyi geçinsinler diye düşünmezler paralar kesildimi istedikleri kadr yiyemediler mi el kızı geldi işimizi bozdu olur el kızı para verdirmiyordur olur mecburuz sanki herkes ayağınnı yorganına göre uzatsa sorun kalmıcak

özelliklede dogum günleri özel günler çok daha zor geçiyor dimi.bende yaşadım da diger günlerden çolk daha kötü şeyler hissediyorsun...

senin eşin benim eşim çok benziyor.annesinin agzına bakar ama yokkkkk anası bişey demezki onlara...sen fesat hain olursun öyle taparlar kollarlar ailelerini ..sen el kızısın bu tip erkeklere dış kapının dış mandalısın bile demişti düşünün

evet hatta bu günü uyuyarak gecirmeyi planliyorum.
O kadar kötü ki, neler planlamistim bi bilse. Özel olucakti hersey.
Kismet degilmis...

eğer ailen hep senin yanında olduysa ve haklı olduklarına inanıyorsan...

onları karşına almaa....

barışmak için duygusal değilde mantıklı sebepler varsa git peşinden mücadele et...

ama özledim hala seviyorum falan bunlar yürütmüyor evlilikleri çoğumuz tattık biliyoruz..

kvaliden de manyakmı ne aslı onun doktora görünmesi lazım.
almancı türk kadınları bir tuaf olabiliyorlar. yazık...

bugün esimin dogumgünü ve ben simdi ona tebrik icerikli bir mail attim.
Umarim bu hamlemden pisman olmam.
Neden yaptim onu da bilmiyorum. Sanki birazcik mutlu oldum su an.

sanırım hala annendesin. yaşın çok genç allah yardımcın olsun. ama sanırım bu saatten sonra bişey düzelmez.

Onun bi cabası yokken neden kendini hırpalıyorsun? Siz birleşseniz bile o aileyle huzurlu olmanız cok zor

Onun bi cabası yokken neden kendini hırpalıyorsun? Siz birleşseniz bile o aileyle huzurlu olmanız cok zor

bilmiyorum, cok kötüyüm sadece.
Ben böyle olsun istemedim. Sebebini bilmek istiyorum. Benim hayatima girip, beni bitiricek kadar ne garezi vardi bana.
simdi mutlu mu onu duymak istiyorum belkide.

konularını okudum canım, eşin seni kaybettiği çoook pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak. iletişimsizlik ve 3. kişilerin müdahelesi işi çıkmaz bir sokağa sokmuş durumda. kendini hırpalama bence, çünkü bu sadece senden götürür, onlar keyfindedir büyük ihtimalle. allahlarından bulsunlar

benim esim ailesinden simdiye kadar hicbir konuda destek görmemis (bu bosanma olayi disinda, burda hepsi full destek!)
esim 7 sene yatili lise okumus istanbulda, 7 sene de üniv. almanyada.
Herseylere kendi gögüs germis, calismis ailesine bakmis. 2-3 isde birden calismis. Dogumgününü her sene benden baska hatirlayan yoktu.
Annesine dedigimde, aa gecen ay degilmiydi o derdi. Üzülürdü. Anlatirdi.
BU yük bana cok fazla, ailem hep benden bekliyor derdi.
Ben varim, sana yardim ederim diyordum. Seni gercekten seviyorum, izin ver yaninda olayim. Ama artik bizi de ailen olarak gör derdim.
Iyiki varsin, iyiki benimsin derdi. Mektup yazardi bana, iyiki seni tanimisim, iyiki evlenmisim diye.

simdi bitti...simdi öfkeli...gururlu...
ama biliyorum ki icten ice o da yanliz...

ailesinin cok mutlu oldugunu biliyorum da esimin durumu pek parlak degil.
Sac sakal karismis, (ki kendisi ögretmen). Üzerindeki kiyafetler uyumsuz ve özensiz hatta ütüsüz.

sence gercekten günün birinde pisman olur mu? dönmek icin demiyorum, yasadiklarimin bi telafisi gibi düsünüyorum.
Sanki yüregimdeki kor atese bir damla su düser gibi.

birey olamamış hala annesinin kısa pantolonlu çocuğu olmaktan öteye geçemeyen erkeklerden Allah bütün kadınları korsun.............mümkünse bu erkekler evde kalsın hiç evlenemesin.................

birey olamamış hala annesinin kısa pantolonlu çocuğu olmaktan öteye geçemeyen erkeklerden Allah bütün kadınları korsun.............mümkünse bu erkekler evde kalsın hiç evlenemesin.................

aminnnnnn canim aminnnn.

durduk yere basimi yaktilar.

canım zaten anlattığın gibiyse durumu bu da pişmanlıkları olduğunu gösterir. ama ailesi olacak o insanlar yüzünden geri adım atamıyor sanki. kesin annesi olacak cadı hakkımı helal etmem barışırsan falan demiştir. yapar böyle cahiller, oğlu mutsuzmuş perişanmış umursamaz.
şimdi düşün mesela eşin annesiz babasız olsaydı, hiç akrabası olmasaydı siz bu sorunları yaşayacak mıydınız? o insanların hiç olmadığını düşün hayatınızda, ikiniz başbaşa olsaydınız bugünü beraber kutluyor olabilirdiniz... o insanlara iyice kin duyman için söylemiyorum ama malesef bizim milletimizde çiftler başbaşa kalamıyor. herkes herşeye maydanoz oluyor. belki ailesi olmasa başka sorunlarınız olurdu, belki eşinin kişiliği yeni ortaya çıktı. tabi bunu en iyi sen analiz edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…