yok ben canım yok hergün içim içimi yiyor ben hala yapma hatanı kabul et zaman kaybetme dön ewimize diye msjlar çektim bıktım artık arama sawcılıga vericem dedi düşün artık. ama degeri yokmuş git ewlen naparsan yap senin çenen adamı öldürür ewlenecegin adama acırım dedi...haksız yere konuşmadım hayatı yalanmış .dönecekti ewe benden imza istedi ailem hakkındas konuşma bana lafını etme diye..tamam dedim.. sonrasında kuzeniyle konuşup bana karşı herkes agız birligi yapıp yalan söylüyorlarmış sülalecek.onuhnla konuştum diye bitti dedi..neden yaln söylüyorsa yüzleştir dedim git ona inan sana birinide bulsun dedi .günde 10 kere arayanadam...bende gayet güzel bakımlı biriydim boşanana kadar...yeni yeni kendime geliyorum sen daha iyilerini hakediyorsun diyorlar bulur ewlenir çoluk çocuga karışırsın diyorlar ama çocugum olmama pahasına dön dedim al ewini naparsan yap kime verirsen ver dedim dön dedim dönmem asla İSTEMİYORUM DEDİ sevmiyorm dedi...naptım ki yalanlarını çıkarttım dogruları söyledim diye niye hakketim bende bunu ailesinin yakasında olucak elim.dogalgaz faturasını ödememiş ihbarneme geldi arasam istesem diye düşündüm sonra ne tenezzül etcem o kim dedim ben ödedim..
biliyorum söylemesi kolay ama bence sende artik yazma ona arama onu.
erkekler anladigim kadariyla kovalamak istiyorlar. Kate örnegindeki gibi. Bence gercekten kate´in olayi ibret olmali.
Bende hata yaptim, cikmamaliydim karsisina. Belki hic haber almazsa, görmezse merak ederler.
ben sadece arada görünmeye calisiyordum, ta ki evimizin önüne park edene kadar.
kesinlikle haklısınnn 25 günddür aramıyorum arayamama cebini kapattırdı istesem bulurum istemiyorum artık..ben ona yoldaş oldum ama ailesi kkullanıyordu..maaşı iyiydi istesem araba alırdım çalışmazdım yatarıdm ailesinin yaptıgı gibi.ama inanın ben ona üzülüyorum kullanılıyor 9 senen boyunca ailesinin destegi olmadı yüzüme güldüler sadece ama boşanırken hepsi yanındaydı para lazım olana kadar .biz sıkıntıdayken kimse yoktu...nerdelerdi şimdiye kadar niye görmüyorsun ben bizi düşünüyorum bize yazık ediyorsun inat etme yaşayaman ölürüm dedim ama eşşeklik etmişim....katede bahsettim özeldn bir hoca buldum telde baktırdım.para vermedim.adam ayrılıcak dedi ama 2 seneye kadar pişman olup dönücek kafasını dolduruyorlar dedi...artık o süreci bekliyorum yapıcak bişeyim yok kadaer kısmet..
ya insallah Rabbim o günleri de gösterir. Onlarin pisman oldugunu görmek bize yetecektir.
sahsen ben cok mutlu olucam.
Kızlar yapmayın, iki sene pişman olup dönmelerini mi bekleyeceksiniz? Pişman olduklarını görseniz ne değişecek? Size verdikleri üzüntüler geçecek mi? Acınız hafifleyecek mi? Beklemeyin, silin onları artık. Önünüze bakın, güzel günler bekliyor sizi hem de çok güzel
Kızlar yapmayın, iki sene pişman olup dönmelerini mi bekleyeceksiniz? Pişman olduklarını görseniz ne değişecek? Size verdikleri üzüntüler geçecek mi? Acınız hafifleyecek mi? Beklemeyin, silin onları artık. Önünüze bakın, güzel günler bekliyor sizi hem de çok güzel
haklısın ama şu anki pisikolojidendir belkide...ne aileler ne kavgalar var bizimk,ler dert degill.tek sıkıntım çocugumuz olsundu para biriktirsindi ama olmadı olamadı istemediler...inadına ewlenip mutlu olmak var ama ah bu gönül ota poha konuyor işte
Kesinlikle intihar olur şimdi evlenmeyi düşünmek. Pişmanlık kısmına gelince, benimki pişman oldu, yalvardı, ağladı, ayaklarıma kapandı, ailesi ile görüşmüyor bütün ilişkisini bitirdi. Seninle çıktım yola başkası asla olmayacak diyor. Ben mi ne yapıyorum, hiç bişey hissetmedim, bunları 2 yıl önce ben yalvarırken yapacaktı. 38 yaşındayım artık, çocuk sahibi olma fikrinden vazgeçtim, kendimle mutluyum, mutlu olmam için kimseye ihtiyacım yok. Ve anladım ki bana yaklaşmaya çalışan herkes sadece ışığımdan etkileniyor. Yalnız yaşayan, kimseye minneti olmayan, kendi parasını kazanıp istediği gibi yaşayan bir kadınım. Ama anlamıyorlar ki ben artık kendimi tanıyorum, bana gelecek insan benim dengim olmalı en az benim kadar güçlü olmalı, yoksa ben ezerim.
Evet artık yükseliş zamanı. İçinizde ne kadar kin tutarsanız size o kadar yük olur. Atın herşeyi arkaya ve bakmayın arkaya. Siz düşündünüz, sıra onlarda. İster düşünsünler ister düşünmesinler. Önemli olan sizlersiniz.
Kesinlikle intihar olur şimdi evlenmeyi düşünmek. Pişmanlık kısmına gelince, benimki pişman oldu, yalvardı, ağladı, ayaklarıma kapandı, ailesi ile görüşmüyor bütün ilişkisini bitirdi. Seninle çıktım yola başkası asla olmayacak diyor. Ben mi ne yapıyorum, hiç bişey hissetmedim, bunları 2 yıl önce ben yalvarırken yapacaktı. 38 yaşındayım artık, çocuk sahibi olma fikrinden vazgeçtim, kendimle mutluyum, mutlu olmam için kimseye ihtiyacım yok. Ve anladım ki bana yaklaşmaya çalışan herkes sadece ışığımdan etkileniyor. Yalnız yaşayan, kimseye minneti olmayan, kendi parasını kazanıp istediği gibi yaşayan bir kadınım. Ama anlamıyorlar ki ben artık kendimi tanıyorum, bana gelecek insan benim dengim olmalı en az benim kadar güçlü olmalı, yoksa ben ezerim.
kesinlikle haklısın bende intahar etmeyi düşünmüyorum zaten arkadaşlarımla ailemle gezip tozup yapamadıklarımı yapıyorum.ewin borcunu bitirip birde arbamı alıyım kimse tutamaz beni...erkek milletinden nefret ettim...seninnki gibi inşallah benimkide pişman olur dönerde bende onu istemeyecek kadar sogumuş olurum...benim duydugum hakaretleri lafları tahmin edemezsiniz sırf ailesini haklı çıkartıp ailesinin iyi benim ise kötü gelin oldugum imajını çiziyorlar herkese allah çok büyük ama çokkk.bir tek ona güveniyorum kendime bile güvenmiyorumm artık...nasıl bir pisikolojiye soktu.birde biz tüp bebek denerken aldıgım ilaçlar kanser etkisi yapıyordu malesef annnem meme kanseri bende risk daha çokk birde bu üzüntüyü yapşattı 3 ayda bir kontrolüm var bir senedir gidemedim söyledim banane naparsan yap umrumda degilsin dedi.kızııyorum kendime nasıl istiyorsun kızım sen bu adamı nasıl..ne bu sewgimi alışkanlıkmı?zaman göstericek kendimle hesaplaşıyorum ben...benim ona ailsine o kadar yaptıgıma ragmen beni yüz üstü bıraktı
kesinlikle haklısın bende intahar etmeyi düşünmüyorum zaten arkadaşlarımla ailemle gezip tozup yapamadıklarımı yapıyorum.ewin borcunu bitirip birde arbamı alıyım kimse tutamaz beni...erkek milletinden nefret ettim...seninnki gibi inşallah benimkide pişman olur dönerde bende onu istemeyecek kadar sogumuş olurum...benim duydugum hakaretleri lafları tahmin edemezsiniz sırf ailesini haklı çıkartıp ailesinin iyi benim ise kötü gelin oldugum imajını çiziyorlar herkese allah çok büyük ama çokkk.bir tek ona güveniyorum kendime bile güvenmiyorumm artık...nasıl bir pisikolojiye soktu.birde biz tüp bebek denerken aldıgım ilaçlar kanser etkisi yapıyordu malesef annnem meme kanseri bende risk daha çokk birde bu üzüntüyü yapşattı 3 ayda bir kontrolüm var bir senedir gidemedim söyledim banane naparsan yap umrumda degilsin dedi.kızııyorum kendime nasıl istiyorsun kızım sen bu adamı nasıl..ne bu sewgimi alışkanlıkmı?zaman göstericek kendimle hesaplaşıyorum ben...benim ona ailsine o kadar yaptıgıma ragmen beni yüz üstü bıraktı
Tüp bebek denemesinde ölümlerden döndüm. Çocuk diye tutturdum en sonunda doktorum yaparım ben, çocuğun olur, benim için sorun değil sen o kadar delisen, ama sonunnda çocuğunu bile göremeden ölürsün dedi. Annesi ise gelin kısır, çocuğu olmuyor diye etrafa anlatıyordu. Zaten bardağı taşıran son damla oldu annesinin sözü.