Eşimin ailesine düşkünlüğü

cnm seni anliyorum ama onlarda laf söz gelir diye endiseleniyorlar...milletin agzi öyle seylerde torba olmuyor ki büzesin...tmm belki fazla üstüne geliyorlar ama takmamaya calis...

zaten cikmazdayim, gün gectikce tükendigimi hissediyorum.
Inan o kadar caresizim ki. Ömür boyu hep böyle mi olucak?

Allahim beni bu hale düsüren insanlarin hesabini tez zamanda gör insallah...

zaten cikmazdayim, gün gectikce tükendigimi hissediyorum.
Inan o kadar caresizim ki. Ömür boyu hep böyle mi olucak?

Allahim beni bu hale düsüren insanlarin hesabini tez zamanda gör insallah...

cnm daha cok basindasin...bu sürec bi süre böyle devam edicek....ama tabiki ömür boyu böyle gitmeyecek....

cnm daha cok basindasin...bu sürec bi süre böyle devam edicek....ama tabiki ömür boyu böyle gitmeyecek....

yok canim ya, annemin arayipta bulamadigi bir olay bu.
Inan su an herkes o kadar mutlu ki cevremde. Cevrede tek okuyan bendim, ayri evi olan, özgür olan.
BI sekilde hep basardim. Güclüydüm.
BU hayatimi sevdigimle taclandirmak istedim, nerden bilebilirdim ki o benim sonum olucagini.
Su an en basa döndüm. Bir daha savasmaya, kaybettiklerimi kazanmaya ne gücüm ne de istegim var...

ailen de mi istiyorduki ayrilmanizi bu olaylar yasanmadan önce?sen o gücünü bi kez daha ortaya koy herkez kartalkizin kim oldugunu nelerin altindan kalkabilecegini görsün...catlasin herkez...bu devirde baskalarini sevindirmek icin yasamayacaksin...kendini, egonu düsüneceksin...

ailemde, cevrem de zaten bu evlilige karsiydi.
Ben herkese karsi evlendim, güvenmistim cünki.
BU durumda hepsi hakli cikti ve evet ailem bosanmami en basindan beri istiyordu.

Nefret ediyorum şu annesine düşkün ana kuzusu erkeklerden, yani tamam herkes gibi sev anneni ara hatırını sor elinden geleni yapmaya çalış amaaaa iş kendi ailene gelince yuvanı yolunu da bil be adamm kendi beyninle muhakeme yap gerçekten öyle insanlar var ki annelerinin sözünden çıkmıyorlar bu durum evlenince de ne hikmetse artıyor Allah yardımcın olsun canım hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah...

amin canim cok sagol.
ya inan esim o kadar abartiyordu ki, maasinin bir kismini ailesine maas olarak baglamak istedi kabul etmedim.
Yeni araba alalim, babamlara verelim, biz eskisinle idare edelim dedi cildirdim. 3 katli ev alalim, bi katinda annemler, diger katinda erkek kardesim oturur dedi yikildim.

ya ben öle adamlar biliyorumki analarından izin almadan eşlerinin yatagına yatmazlar düşünün artık allah böylelerini hidayete erdirsin sizede sabır ve güç diliyorum

benm eşimde ilk başlarda öyleydi düşkündü bana elbise alsa kız kardesinede alırdı altlı üstlü otururdk hersey 2ye bölünürdü ama hamdolsn sabrettim sonunda eşim ailesinden darbe yiyince anladı hatasını artık üzerine düşeni yapıyo fazlasını deil 6yıl oldu evliligimz bırakıp herseyi gurbete cıktık 2yıldır mutluyum huzurluyum hamdolsn herkse nasip olur inş:26:

Bunları yapmak isterken sizin durumunuz nasıldı yani sizin bi eviniz arabanız kenarda paranız varmıydı da böle diyor eşin canım

Bunları yapmak isterken sizin durumunuz nasıldı yani sizin bi eviniz arabanız kenarda paranız varmıydı da böle diyor eşin canım

nerdeee canim, esimin aldigi maas anca kiraya ve elektrige yetiyordu.
Ben calistigim icin eve gida alisverisi yapabiliyorduk ki yine yetmezdi kredi kartina yüklenirdi.
Dügün paramizla dügünü ödedik.

benimkisi darbe yemesine ragmen kabullenmedi. Hep onlari hakli gördü.
bizde tam uzaga tasiniyorduk ki bitti. Esim beni birakti.

nerdeee canim, esimin aldigi maas anca kiraya ve elektrige yetiyordu.
Ben calistigim icin eve gida alisverisi yapabiliyorduk ki yine yetmezdi kredi kartina yüklenirdi.
Dügün paramizla dügünü ödedik.

nasıl olurda bir insan kendi yuvasından önce baskalarını düşünür (bu anneside olsa) sizin durumunuz olsa gecınebilseniz tamam fazlasını ver yap ama böyle insanlar ailelerinden iyi bir darbe yemedikten sonra anlayamazlar gerçkleri herşeyden önce annesinin düşünmesi lazım oğlum sennde bir evin var diye İşte eşin böyle yapınca insanında idare etmeyesi onu bunu aldırası geliyor demekki evin geçimi fazla zor gelmemiş ona diye ama zaten olaylar gecmiş yapılacak birşey kalmamış gördgm kadarıyla fazla yara almadan atlatırsın inş. canım ....

ahh ahhh, son paramizi gidip kardesine verirdi kumar oynamasi icin,
elle tutulur tek yani yok aslinda.
Ocak ayina kadar nasil yasayacaksam.

ahh ahhh, son paramizi gidip kardesine verirdi kumar oynamasi icin,
elle tutulur tek yani yok aslinda.
Ocak ayina kadar nasil yasayacaksam.

Bak sende diyorsun elle tutalacak yanı yok diye demekki tanıyorsun eşini ilerde düzelmicekse hayatı çektiğin acıları tekrar tekrar yaşamaktan başka bişe olmaz senin için bazı insanlar herşeyi sadece kendinin doğru bildiğini sanır ve hiçbir güç onların doğrularını yanlış yapamaz...

canim yapmak istedigin son konusma icin neyi bekliyorsun?yap kurtul böyle kendini harab ediyorsun...

canim yapmak istedigin son konusma icin neyi bekliyorsun?yap kurtul böyle kendini harab ediyorsun...

eminim bu sefer onunla konusursam onu barismaya ikna edebilirim. Ama sonra? ailemi karsima almak zorunda kalicam, bi daha ailem asla yüzüme bakmaz.
Esim 1-2 ay icin düzelir, sonra ya annesinin sözü yine daha etkili olursa? Yine simdiye dönersek? Kim sahip cikar bana?

sadece icimde olanlari haykirsam ona, o da bana agir seyler söylese altindan kalkamamakdan korkuyorum.
hem ne duymayi ümit ediyorum onu bile bilmiyorum.

bune ya boyle evlılık mı olur gıtsın annesıyel yaşlansın acaba annesı aklına bırını mı soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…