Eşimin ailesine düşkünlüğü

zaten dertliydim bacım aglama tuttu şimdi beni yazdıklarını görünce birde birkaç mesaj önce 10 aylık bebegiyle yalnız kalan o şahane kadın tuz biber oldunuz :85:

Dün esimi görünce resmen sok oldum, adam cökmüs.
Bunu kendimi tatmin etmek icin söylemiyorum. Üzerindeki pantolonu iki beden büyük, benim ona aldigim gömlegi giymis ayagindaki ayakkabisini da annem almisti dügün alisverisinde. Saclari dökülmüs, resmen yüzü de solgundu.
Annesi oglunun ne hale geldigini görmüyor mu? Veya bu durumdan nasil kendine mutluluk payi cikarabiliyor?
Namaz kilarken hic mi vicdani sizlamiyor?
Cok düsünüyorum bu sorulari...

Ya canim dusunuyorum da, buyu falan olayi olabilirmi? :26:
Eger oyle bisi varsa, Allah onlarin belasini versin!!!

Ya canim dusunuyorum da, buyu falan olayi olabilirmi? :26:
Eger oyle bisi varsa, Allah onlarin belasini versin!!!

günahlarini almak istemem ancak bunu bana cok kisi söyledi.
Bu adam sana adeta taparken birden bire neden oldu dediler.
Ki söyle bir olay var: benim kaynim bekar, ve agir depresyon vakasi. Her ay annesi onu hocaya götütürdü okutmak icin.
Bi aksam öyle anlatirken esim annesine dedi ki, kartalkizi da bi sefer götür okusun hoca, nazar degmesin diye fln.
Kaynanam hic bisey demedi, hic de götürmedi. Heryere bizle giden kadin oraya giderken hic haber vermedi. En son biz ayrilmadan 1 hafta önce gitmis.

ayrica benim esim yatak odamizda hic yatamzdi.

Son düzenleme:

Bakkk yaaaaaaa, kadin ne b.k oldugu belli oldu simdi
Offfff canim ya, ne diyecegimi bilemiyorum su an

Evlerden Irak Olsun Böyle Kaynanalar..

İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver.
Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın insanın
gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin.

bunu simdi forumda okudum ve direk esime uydugu icin buraya aldim.
Sanki esimi taniyan biri yazmis...

Bu gece zor uyudum ama keske uyumasaydim.
Rüyamda kaynanami, kaynatami ve esimin kardesini gördüm. Güya piskologum onlarin oturdugu yerde ve ben tam adresi ögrenmek icin onlara gidiyorum.
Kaynanama adresi soruyorum o da bana söylüyor. Ve söyle tembihliyor kapidan cikarken: cikista hemen bize ugra, konusmaliyiz, hepimizin hatalari oldu. ve gülüyor.
Kaynatam da dikkat et kendine diyip sariliyor. Kaynim diyor ki: Anne abim istemez ki, aksam evde olunca kizmasin?
Kaynanam diyor ki: ben istersem kizmaz.
ben ordan cikiyorum ve istasyona dogru kosuyorum, daha dogrusu kosmak istiyorum ama kosamiyorum. Böyle upuzuuuun ince bir yol, cevre kalabalik, insanlara carpa carpa ilerliyorum.

sonrada uyandim. bu ne demek? Her gece onlari görmek zorunda miyim Allahim?

kizlar bana yardim edin lütfen.
Ilk defa okuldan erken ciktim bugün ve eve dogru yürüyorum.
Karsi caddede kimi gördüm derseniz? Esim okuldan cikmis arabaya dogru yürüyor. Arabasini bizim evin karsisina park etmis.
Benim önümde yürümeye basladi, ben karsi caddeye gectim. <beni görünce bi duraksadi. BI kac sefer arkasina bakti, gözlerime bakti. Sonra arabasina oturdu, kapisini acik birakti ve benim o caddeden yürüyerek kaybolmami izledi sessizce.

Dayanamiyorum artik onu görmeye, derdi ne? Ne yapmak istiyor?
Inanin o an yanina kosup, sen bize bunu niye yaptin? Hadi yürü evimize gidiyoruz öyle cok demek istedim ki, ama yapamadim.
Artik ne o benim sevdigim adam ne de bizim bir evimiz var artik.
Su an hüngür hüngür agliyorum.

Kıyamam sana, ağla bir tanem. Boşalt içini, acını yaşa. Keşke yanında olsaydım, sana sarılsaydım, doyasaya ağlasaydın kucağımda, atsaydın bütün acılarını.

Kıyamam sana, ağla bir tanem. Boşalt içini, acını yaşa. Keşke yanında olsaydım, sana sarılsaydım, doyasaya ağlasaydın kucağımda, atsaydın bütün acılarını.

ya keske, öyle cok ihtiyacim var ki.
Kimseyle bu durumu konusamiyorum artik. Evdekilere diyince öfkeleniyorlar, yoksa geri mi istiyorsun diye.
senin hic mi gururun yok fln. Haklilar.
Inan icime atmaktan cok kötü oldum. Son zamanda cok görür oldum.
Bugün ilk defa bana cok yakindi, düsünebiliyor musun kacmadi.
Beni öylesine izledi.

Çok ama çok zor, biliyorum. Gündüzler bir şekilde geçiyor ama akşam olup yatağa girince, hele uyuyunca
Geçmese bile hafifliyor, belki de alışıyor insan bilmiyorum. Gelmesin diye dua ettin o uykular artık korkutmuyor, geçecek. Daha o kadar gençsin ki. Benden daha kolay atlatacaksın. Yalnız değilsin bunu bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…