offf ya korktuğum gibi oldu yine hiç birşey konuşamadınız ya tam eşek senin bu eşin bu kadar gurur inat korkaklık birarada olabilir mi canım senin yazdığın mesajlardan çıkardığım sonuç şu hiç mutlu olmadığı iyice salmış kendini
sen flört etmiyorsun evlilik bu iki taraf da inatlaşırsa pisi pisine boşanacaksınız sen onu o seni severken kim ne derse desin ben asla senin boşanmandan yana değilim ya boşver kayınvaldeyi önemli olan sizin aranızdakiler diğer herşeye bir çözüm bulunur
Lütfen evliliğin için bir adım at o senden bekliyor olumsuz bir cevap alsan ne olur yani zor olanı yapacaksın üstüme düşeni yaptım evliliğimi kurtarmak için dersin hiçbirşey değişmez o saattten sonra onun gurursuzca davrandığını düşünmesi de bişey ifade etmez hayatına devam edersin zaten boşanmak hep kafanda bu en son çözüm kolayca uygulanabilir
keske bu yorumlarini bi kac ay önce okusaydim, artik cok gec.
esim de avukata basvurmus. anlasmali bosaniyoruz...
haberi dün gece verdi avukatim.
ayrica benden bir adim bekledigini sanmiyorum. Beklese hemen gitmezdi, ortam cok müsaitti cünkü.
offf ne yazacağımı bilemedim avukata başvursa ne olur ki ben eşimle bir hafta ayrı kaldım gitmiş o da avukatla konuşmuş ama bu beni sevmediğinden gerçekten boşanmak istediğinden değil inadından hırsından öfkesinden hiçbirşey için geç değil yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum boşanmaaaaaaaa
sonra ne yaptı eşim biliyor musun getirdi o avukatın kartını sonradan öğrendim annesinin avukatıymış boşanma avukatı falan değil kartı verdi ara istersen anlaşmalı çok kolay boşanabiliyormuşuz diye artık akıllandım o zaman ne üzülmüştüm şimdi böyle numaralarına çok kanmıyorum
senin yorumlarin cok güzel, cok iyi niyetlisin bunun icin tesekkür ederim.
ancak su bir gercek, esini annesine ve arkadasina ezdiren, bebegini bile önemsemeyen bir adamdan bana es olmaz.
seviyorum ama yanlis insani...
esimin avukati direk benim avukatima mektup yazmis. Müvekkilim bosanmak istiyor diye.
Sanirim o da beni sevmiyo.
Hala cafelerde gezdigine göre.
iyi niyetli yorumlarıma aynen devam ediyorum bir sürü olumsuz şey sayıyorsun ama arkasından seviyorum diyorsun gerçekten o bir canavar olsa sevemezdin ki kalbini kazanmış demek ki birşekilde sen onu seçmişsin daha eş ne demek çocuk ne demek bilmiyor öğrenecek büyüyecek
sevmiyor mu ki gerçekten:26: ama bakışları
:26:
simdi kiz kardesim geldi, cafede oturuken esim gelmis ortama arkadaslariyla.
Kardesimin tam karsisina oturmuslar. 5 dak sonra esim demis ki, olmayacak böyle ve kalkip gitmisler.
Bu ne simdi?
yok artık bu nasıl adam ya niye kaçıyor öcü müsünüz siz:26:
nolur bunu yapma canim, senin esin vicdanliymis ki yaninda.
Benim esim öyle degil. Ben onu unutmaliyim.
Birazcik sevse gercekten bunlari yapmazdi. Ben cok adimlar attim, hatta ona kostum ben.
hep itti, hep simardi.
artik bende ona bisey ögretecek güc kalmadi...varsin annesiyle ve arkadaslariyla mutlu olsun.
aslinda gayet hos bayanlariz :)
yordu beni bu adam, cok yordu..
ayrildigimiz ilk günlerde gözüme sokardi hayatini, yani beni bir ortamda görse resmen mutluluk pozlari sergilerdi, simdi görmeye tahammülü yok.
yani ben anlayamadım bu davranışlarını açıkçası önceleri umudu varmış seni kıskandırmaya çıldırtmaya çalışıyormuş şimdi ise ümidi tükenmiş gibi tecrübeli psikologlar çok iyi yorumluyorlar bunları aslında onlara sormak lazım
biliyor musun kimse bana bu konuda bir aciklik getiremedi, hani normelde derler ya, karsindaki böyle yapiyorsa bunu anlatmaya calisiyor falan.
Kardesimle simdi konustuk, diyor ki, abla seninki hic konusmadi, icecegini bile icmedi. Yüzü solgun.
Cok mutsuz duruyor dedi.
Aslinda ben simdi mutlu olmam lazimdi, beni üzen adam da üzgün.
ama niye ben agliyorum simdi?
ağlama lütfen geçecek hepsi öyle ya da böyle mutlu olacaksın yine zamanla bu kadar üzgün perişansa neden bişey yapmıyor bu adam sinirim bozuldu ya
canım üzüldüm ... elinden gelenin en iyisini yaptın artık için rahat olsun .. bizim buralarda bi deyim vardır.. kulağının üstüne yat derler... yani artık ona bi adımın sözün mailin telefonun hiç bişeyin olmasın ... senden geçti artık... zamana bırak.. düşünmemeye üzülmemeye çalış.. onun bulunduğu ortamlara girme gelmek isterse evinizi biliyo oraya gelsin.. seni istiyosa ayağına gelsin artık .. tel açarsa cevap ver.. asla sen arama çünkü.. en çok sen yıpranıyosun ... seni seveni seversin tatlım hiç üzülme seni sevmeyi öğrenirse devam edersin...