Eşimin ailesine düşkünlüğü

evet aynen öyle canim, sabahlari trenle 1.5 saat okula gidiyorum tüm gün hic aklima gelmiyor.
Ancak eve gelirken basliyorum aglamaya. Muhakkak zamanla gecicek ama onu hergün görürken nasil olucak bu?
acaba beni izlerken icinden ne gecti?

sen hiç adım atmış mıydın peki?

insanın keşkelerle boğuşması zordur..

insan kendine yaptıklarının hesabını verir ama yapamadıklarının hesabını veremez...

başka bir kadın yok. tek problem aileler ikiniz de birbirinizi seviyorsanız belki bir kez daha denenebilir.

daha önce bende söylemiştim canım .. içinde soru işareti varsa ara diye .. en son katıldığı şölenden eşi kaçarcasına gittiği için pişman olmuştum bu dediğime...
ama bugünkü anlattığı olayı okuyunca tekrar söylemek geliyo içimden ara konuş..fakat çok kırılmasından korkuyorum.. hiç bişey yokken ayrılık var... içimiz acıyo .. canım başkaları ne der diye korkma çekinme..ailenden de çekinme... ondan bi işaret alırsan git konuş... neden yoksa ayrılık olmasın yaa çok acı bu :5

bu tavsiyede bulunuyorum ama tereddütlüyüm...

konu sahibi arkadaşı tam tanımadığım için...

şunu düşünmesi gerekir:

karşılaşacağım olumsuz tavır mı hayatı mı daha çok etkiler? niye konuşmadım diye kızmam ve pişmanlığım mı?

herkes kendini tanır..bu soruya o cevap verecek..

şahsi görüşüm insan en kötü olayı, sözü bile aşıyor...

sayfayı çeviriğ defteri kapatıp devam ediyor..

ama orta yaş ve sonrasındaki keşkeler çok kötüdür..

eşini ve tepkilerini en iyi o bilir...

zor karar..

su an inanin kestiremiyorum ama sanirim olumsuz cevap beni bitirir su an.
En iyisi uzun zaman böyle takilmak, yani uzaktan sadece bakismak. Dava nasilsa ocakta aciliyor, vaktimiz daha var.
Hayirlisi...

hemde söyle birsey var, esim bi gün kaciyor etesi gün uzaktan izliyor.
Cözemedim...

niye ocak?

siz Almanya'da mıydınız?

Ocak çok uzak değil mi?

canım eğer bu durumdaysan bekle.. kesin bi çözüm alıp yoluna ocaktan sonra devam edeceksen bekle canım benim ... inşallah iyi değişimler olur hayatında

canım eğer bu durumdaysan bekle.. kesin bi çözüm alıp yoluna ocaktan sonra devam edeceksen bekle canım benim ... inşallah iyi değişimler olur hayatında

beni bu belirsizlik bitiriyor. aslinda onun avukati da bosanmak istedigini yazmis daha dogrusu sunu yazmis: müvekilim artik duygusal yönde bosanmaya hazir.

Bu ne demek simdi?

onu hergün görmek bana hic iyi gelmiyor. 1 gün iyise ertesi gün kaciyor. Bu degiskenlik gercekten cok kötü.
ondan vazgecmeliyim, o artik beni mutlu edemez bunu biliyorum.
artik ona güvenemiyorum da.

canım ben yine geldim senin konuna yorum yazmayım kızıyor diyorum ama duramıyorum olumsuz cevap beni bitirir yazmışsın ama böylesi daha kötü değil mi hergün daha çok üzülüyorsun ocağa daha ne kadar zaman var eğer sana olumsuz bir cevap verirse kafanda bitirirsin bu zamana bunu harcarsın beklemeye ve üzülmeye değil
onu görmeye dayanamıyor musun gerçekten? yoksa görmek mi istiyorsun daha fazla dönülmez yollara girmeden ara eşini yüzyüze konuşmak istediğini söyle görünce de onu çok sevdiğini bu evliliğe bir şans daha vermek istediğini söyle herşey daha farklı olacak de eğer arada başka kadın yoksa kayınvaldeyi saymıyorum o ayrı eşin yerini dolduramaz hiç bir erkek bu konuşmaya dayanamaz erir merak etme

eğer çok isteseydi mutlaka mutlaka senle bir konuşma yapardı bence.evet bencede o hazır.yalnız bu evlilik bitmeden önce son kezde olsa konuşmalısın herşeyi.

yok yok kizmiyorum, est. nolur beni yanlis anlama,
senin yazdiklarin benim bastirdigim icimdeki sesin dedikleri ayni. Artik olay farkli boyutlara yükseldi.
Tüm gemileri yaksam ona gitsem, ailemi tamamiyle kaybederim. BUnu göze alamam cünkü esime güvenemiyorum.
Ya bi daha beni yari yolda birakirsa? O zaman kim sahip cikicak bana?
Ayrica karekter olarak beni yoran bi tip, ben artik mutlu ve huzurlu olmak istiyorum. BU cocukca oyunlarla yormak istemiyorum kendimi.
BIz evliyiz ama gelin görün bu olaylari lisedekiler yasamaz.
Esimin sorumsuzluguyla nereye kadar? Su an benim ona dönmem demek, her sartini kabul etmem demek.
Mantik olarak cok yanlis bir insan biliyorum, ama kalbime sorarsan dünyanin en dogru insani.
Sanirim sadece zamana birakmaliyim, nolur dua edin bana.
Birazdan piskologa gidicem, umarim biraz rahatlarim.

eğer çok isteseydi mutlaka mutlaka senle bir konuşma yapardı bence.evet bencede o hazır.yalnız bu evlilik bitmeden önce son kezde olsa konuşmalısın herşeyi.

esim cok gururludur, bende karsi caddeye gecince bisey yapamadi...

yine kendi kendime bahane üretiyorum degil mi?

evet canim haklisin, cadde bombosdu ama o bisey yapmadi. Sadece yürüyüsümü izledi.

canım benim sanki benim hayatımı anlatıyosun ben eşimla ilk zamanlar çok konuşmak istedim birkez olsun konuşalım bu evlilik biticeksede gidip beraber verelim dilekçeyi diye arkadaşıyla haber yolladım ama onun dediği şey konuşmak istemiyorum sanki kanlı bıçaklı düşmanız sanki ben çok büyük bi yanlış yapmışım gibi bana hiç tenezzül etmedi inan canım şuan boşanma davamız sürüyo ve ben evi terk ettiğimden beri birkez olsun dilimiz dilimize değmedi hiç benle birrkez olsun konuşma zahmetinde bile bulunmadı tenezzül etmedi çocuğunu görmek istiyosa dedim arkadaşına al götür görsün ben baba oğul arasına giremem dedim o hayır görmek istemiyorum demiş işte böle karaktersiz insanlarla başetmesi çok zor seninkinde bi nebzede olsa gelişmeler oluyomuş en azından babanı arıyomuş en azından hala arkandan bakabiliyomuş inşallah canım hakkında hayırlısı olsun bunları neden anlattım en azından seni bi nebze olsun rahatlatır diye çünkü sen daha şanslısın bazı konularda canım evet çok zor boşanmak yuvanın yıkılması ama daha kötüleride var canım boşver canını hiç sıkma hayatına bak

peki su an eski esinle aran nasil?
Cocugunla ilgileniyor mu artik?
cok zor ya, beni en iyi sen anlarsi. Bazen tereddütlere düsüyorum, acaba bilmedigim bir hatam mi oldu diye.
Adam öldürsem bu kadar olmaz yani.

peki su an eski esinle aran nasil?
Cocugunla ilgileniyor mu artik?
cok zor ya, beni en iyi sen anlarsi. Bazen tereddütlere düsüyorum, acaba bilmedigim bir hatam mi oldu diye.
Adam öldürsem bu kadar olmaz yani.

canım hayır nerde adam ilk gün nasılsa şimdide öle daha çocuğunun yüzünü bikez olsun görmedi bile valla biyerde karşılaşsa tanımaz bile ilgisiz hala bunun en büyük sorumlusu kaynanam biliyorum çünkü eşim beni arayıp sorunu nolduğunu sormadı bile ordan dinledi sadece ve bitirdi eğer benle birkez olsun konuşma zahmetine girseydi belkide şuan bu durumda olmucaktık mahkemeye bile gelmiyo adam avukatını yolluyo değişmez canım değişmez adam afedersin öküz gibi bi adam önünde onca hakaretler yedim dayak yedim hem kaynımdan hem kaynanam ve kayınbabamdan bunlara rağmen sesini çıkarmayan adamdan ne beklersinki seni çok iyi anlıyorum canım hemde çok allah yardımcın olsun insanın biran bile aklından çıkmıyo evlilği boyunca yaşanan hem iyi hem kötü şeyler bundan sonra nolcak sorusu sürekli kafanda oluyo yolda evli bi çift görsen mutlu elele için eriyo hele birde çocuğun olursa baba oğulu yanyana görünce ölüyorum sanki etimi lime lime ediyolar kendimi tutamıyorum inan olur olmaz yerde ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ama geççicek hepsi geçicek bana bunları yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum ben tazıklar olsun allah gelsin haklarından ne dim

kiyamam ya, inan aynilarini yasiyorum.
Allah yardimcimiz olsun. Bazen bütün bu yükün altinda ezilicekmisim gibi hissediyorum....

kiyamam ya, inan aynilarini yasiyorum.
Allah yardimcimiz olsun. Bazen bütün bu yükün altinda ezilicekmisim gibi hissediyorum....

biz böleyiz ama acaba onlar bu kadar üzülüyomu benim ailem sağlığından oldu bana üzülmekten onun ailesi napıyo o napıyo valla eminim hiç umurlarında deildir umurlarında olsa bu derece uğraşmazlardı yuvamı yıkana kadar uğraştı o kadın en iyi lafı bana s...k....t.....r git al p......çni gitti ailemede aynı şekilde alın götürün kızınızı çok meraklıysanız götürün derlerdi en sonunda istedikleri oldu özelliklede kaynanamın allahından bulsun dilerim allahtan ben nasıl evime yabancı kaldıtysam nasıl o eşyalarımı birgün olsun kullanmadıysam nasıl benimde oğlumunda herşeyi biyerde kaldıysa aalh aynısını onada ve onun en sevdiği insanada versin ben altlı üstlü oturuyodum yeme içme beraberdi otel niyetine kullanıyoduk evimizi eşyalarımı birkez olsun kullanamadan birkez olsun o evde yemek yiyemeden evimin tadını biirkez çıkaramadan yuvam yıkıldı benim annem babam birkez olsun gelemedi ebvime ben birkez olsun onları evimde ağırlayamadım herşey bi yana yavrum evinde yatağında sadece 10 gün kalabildi baba nedir bilmiyo bize böle ağır bedeller ödeten o insanlar rahat yüzü görmesin canım

psikolojim çok bozuk canım çok duygusalım hiçbiryere çıkasım yok çıktıkça insanları gördükçe özeniyorum günah kazanıyorum neden diyorum neden biz böle bu haldeyzi çokmu şey istedim benmi hatalıyım naptımda böle bedeller ödettiler diye çok düşünüyorum herkez eviyle çocuklarıyla yaşıyor mutlu mesut bizim neden hepimiz biyerdeyiz diyorum aslında çok yanlış yapıyorum sana ne kadar boşver desemde bende boşveremiyorum canım boşverilmiyo sadece sabır soğukkalnlı olmamız gerek benim bu halimi kesin duyuyolardır seviniyolardır bak bizden gitti ne hallere düşümüş diyolardır benimki belli bi süreç allahın izniyle bi atlatım görsünler bakalım hayata yeniliyomuymuşum onlarlamı varmışım görcekler çocuğum içinde kendim içinde en iyisini yapmak için gerekirse ölürüm ama ne onu ne kendimi kimseye ezdirmem muhtaç etmem hem ana hem baba olurum

simdi piskologdan geliyorum.
Dagitti beni iyice. Herseyleri tekrar anlattim, meger ben neler yasamisim farkinda degilim.
Elle tutulur bir yani yokken bu adamin ben neyin pesindeyim?
Adam annesinin kuklasi.
Doktorum sunlari söyledi: bosan ve bitir, sen annesine fazla güclü geldin. Uymadin ve bitmeliydi.
Piskologu da dava etmekten vazgec dedi. BU sadece seni yipratir.
Son kez konusmak ve bitirmek istiyorum dedim. Neden dedi, yaptiklari yetmiyor birde üzerine cila mi cekmesini istiyorsun dedi.

Adam hakli...
bu arada depresyondasin dedi, ilac tedavisi uygulayabiliriz dedi ama ben kabul etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…