- 11 Haziran 2010
- 7.649
- 13.808
Kesinlikle haklı, sen onlara canım birkaç gömlek büyük geldin kaldıramadılar, takma kafana artık ayrıl bitsin.simdi piskologdan geliyorum.
Dagitti beni iyice. Herseyleri tekrar anlattim, meger ben neler yasamisim farkinda degilim.
Elle tutulur bir yani yokken bu adamin ben neyin pesindeyim?
Adam annesinin kuklasi.
Doktorum sunlari söyledi: bosan ve bitir, sen annesine fazla güclü geldin. Uymadin ve bitmeliydi.
Piskologu da dava etmekten vazgec dedi. BU sadece seni yipratir.
Son kez konusmak ve bitirmek istiyorum dedim. Neden dedi, yaptiklari yetmiyor birde üzerine cila mi cekmesini istiyorsun dedi.
Adam hakli...
bu arada depresyondasin dedi, ilac tedavisi uygulayabiliriz dedi ama ben kabul etmedim.
Evet, kadınların güç savaşıydı annesine göre bu. Sen onu büyük, eşinin annesi görürken o seni rakip gördü. Baktı seni kukla yapamıyor boşattırıyor oğluna. Herşey iyi güzel de, bu dünyanın bir de öbür dünyası var neden akıllarına gelmiyor. Sizi bilmem ama benim bir damla daha hakkım var ise bu dünyada helal etmiyorum, öbür dünyada allahın huzurunda kimin kimde hakkı varsa helalleşiriz.
uzun zamandır sana yazamıyorm canım ama gelişmeleri okudum kendi fikrimi soylüyorum eşin seni seviyor ama malesefki annesi daha baskın geliyo bütün bunları yaşamanızın tek sebebi eşin ve annesi .annesi seni kukla gibi yonlendiemediği için yuvanı bozdu ,eşin de annesine uyduğu için suçlu. ama çok üzülerek soylüyorum bu asla düzelmez benim kocamda oyle çünkü 7-9 ay işimize karıştırmadı şimdi yine aynı kocamla aramı bozuyo kaynanam kocamı dolduruyo etkiliyo benim salakta aynı .sana ayrıl barış diyememem ama şunları kesin soylim seni babanın evinden almaya gelip seni seviyorum dese ki sende seviyorsun evinize donseninz bir süre sonra kayınvaliden kocanı yine yonledircek sen belli bir müddet oralı olmıcam aynı şeyleri birdaha yaşamamk için sonra dayanamıcan kocanın pasifleiğine yine başa donceksinz huylu huylunda vazgeçmiyor be gzelim ben yaşıyorum hepsini benim daha once yazdıklarımı hatırlrsın 3 ay kladım babmın evinde sonra bana aileinin ezip gelcek seni babanın evinden almam dedi bende ailemi tepmedim senin gibi güvenmiyordum(gidersem ailem bir daha yüzümü goremesin dediler barışmak istiyorsa paşa paşa gelip seni alcak dediler) çok zor oldu gelmesi ama neyse geldi hayatımda yaptığım en doğru karardı alemi çiğnemedim gelip kendi götürdü beni aileni tepip sakın gitme ayaklar altına alırlar seni bu barışma olacaksa kendi gelip alsın seni.yoksa değerimz zaten yok hiç olmaz yüzüne bkmazlar.
allah yardımcın olsun seni çooook çok iyi anlıyorum ama şuan evin için kocan için yanıp tutuşursun haklısında kimse seni suçlayamaz boyle bişe için ama senin eşin olsun benim kocam olsun güdülmeye alıştırmış anneler boylede devam edr.bak biz boşanmadan dondük bir kızım oldu halen kayınvalidem benimle yuvamla uğraşıyor kocam kayınvalidemin gözüne bakıyo bişe yapacağı zamn yanıma yanaşmıyo kayınvalidem varken aynı evde küs gibiyiz düşün bana geldiler 10 gün kaldılar odalara çekip fısıldaşmlarmı dersin çocğunu biz uyuturz sen git yat diyo bana oğluyla oturma odalarına yatıyo neler neler hangi birini yazım hiç bişe değişmiyo kocam bir vakit onun dediğini yapmıyor gibi goründü yine yaptı bana sivrilmeden şimdi bide sivrilerek yapıyor .sanada şunları soylim kocan düzelmez onların istediği anneleriyle evliymiş gibi davranmamaız bir nevi kuklaları olmamız bende şuan yonlenirmesine müdale etmeye çalışıyorum 7 gündür eşimle küsüm kayınvalidem yine geldi 10 günde yaptı yapamcağını çok güzel dolduruyolar allahından bulsunlar allha haval et bulurlar belelarını hastalıklı beyinlerle uğraşması zor senin kayınvaliden olsun bnimki olsun hastalıklıar emi ol normal olsalar mutluğumuzu kıskanmazlar
canım seviyor seni ama öncelikleri farklı anneleri önde geliyo bizimkilerin biliyorum evini eşini özlüyosun 3 kişiler yüüznden yıkılan yuvalar beni acayip kötü ediyor kendi yaşadığım günler geliyo aklıma onun için seni çok iyi anlıyorum benim temmeni inşşalla barışırsınz kaynan amacına ulaşamaz ama şunuda soylim barışıncada benim kinden farklı bir hayatın olmıcak hep kayınvalidenin gölgesi üzerinde olcak huylu huyundan vazgeçmiyo çok doğru bir laf ama yinede yuvam bozulsun istemem insanı kendi haline bırakmıyorlar ya mutsuz olmak için evlenmedik ki kendilerininde gelin olduklarını unutmasalar boyle olmıcak empati yok .benim kayınvalidem kendi kayınvalidesini hiç aramaz bayran dışında benim hergün kendini aramıyom diye sorun çıkaraır kocamı doldurur kendi fırça çeker neymiş annemlerle hergün konuşuyormuşum eden buluyo işte kendi kaynanasına yapıyo bende ona
simdi ögrendim, esim eylülde benim okulumun karsisindaki okulda ise basliyormus.
Allahim ya, ömür boyu onu hep görcek miyim
dayanamam ben buna ya...
ne yapmak istiyor bu adam arkadaslar ya? hayatimi zehir etmeye yemin mi etti acaba?
görmezsin belki...
bence esas onun için eziyet.
üniversitede değil misin?
seni arkadaş grubunla görünce:
hımmm ben pek acıdım bu adama yahu
Sen kendi kararını verirsen ister girişim ister çıkışım olsun fark eden bişey olmaz. Önemli olan sensin
Alışıyor galiba insan zamanla, yada altın vuruş yaptım duygularıma, bilemiyorum. Sadece artık kimse özel değil benim için, kimseyi özlemiyorum, kimseye güvenmiyorum, kimseyi hissetmiyorum. Sadece yalnız geldim bu dünyaya yalnız gideceğim diyorum
Ben de... Ben boşanma sözü etmem ama ağzımdan o söz çıktıysa bitmiştir benim için dedim. Ben seninle mutlu olmak istiyorum yoksa hayatımdan bir şikayetim yok, mutsuz olmak istesem kendi kendimi mutsuz edebilirim ben de o potansiyel var dedim. Hep mutlu olacağız dedi, bir daha ağlamak yok dedi. Evet artık ağlamıyorum... Ağlayacağım hiç bişey kalmadı çünkü