- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
aslinda biliyor musun cok haklisin. Icimdeki kirik parcalari o kadar fazla ki, hicbirsey bunlari düzeltmeye yetmiyor.
Sanirim ben icimi sogutacak seyleri ariyorum. Artik düze cikmanin bir imkani olmali.
okuyorum, calisiyorum, geziyorum egleniyorum ama en gec gece rüyamda yine savasiyorum.
ben şunu hiç anlamadım boşanma sebep olarak neyi gösterdiler
diğer konunu okudum..
avukatın daha iyi bilir ama benim alanım olmamasına rağmen ben psikologların
boşan yada boşanma deme haklarına sahip olmadıklarını biliyorum..Etik değil...
hakim mi savcı mı o ya?
kızınız hasta...
resmen kumpas kurmuşlar sana..
kaldı ki hasta bile olabilirsin...ne var bunda?
o piskologun cevaplarini okusan kate, resmen avukatima hakaret ediyor siz tip´dan ne anlarsiniz vs.
Bide cümlelerini hep yasalarla süslemis. Bilmiyorsaniz su maddeyi okuyun falan.
Haddsiz bunlar ya...
korkmuşlar canım başka birşey değil...
avukata siddetli gecimsizlik denildi. Gercek sebep ise esimin evliligi kaldiramadigi ve anakuzusu olmasi...
anladım cnmm boşverr üzülme artık bi yola girildi öyle böylee hayırlısı olsunn
ve etkinlikten döndüm...
öncesini anlatim, sacim makyajim kiyafetim kisacasi hersey mükemmeldi bugün. Arkdaslar evden aldi gittik.
Zaten ben alana girer girmez esimin arkadaslari bir bakti bana, ve inanin her biri direk telefonlarina sarildi (sanirim haber verdiler).
Tam 10 dak. sonra esim geldi alana, göz göze geldik. Tek bir bakis beni bitirmeye yetti. Icime isledi o bakisi. Bakti ve cevirdi kafasini.
Sonra dikildi bir müddet, cevresinden amcalar ona sarilip bana dogru getirmeye calistilar, ama bu inat ya, zorla cekti kendini. Bi kac amca denedi ama nafile.
Sonra ne oldu biliyor musunuz? Gitti.
Bindi arabasina ve gitti.
canım zaten bu iş birinin zoruyla olacak ise hiç olmasın
ben güclü degilmisim bugün bunu anladim.
Yaram kabuk baglamamis daha. Ve galiba bugün onu görerek yarayi tekrar actim.
Nolur beni güclendirin. Onun ilerde cok pisman olacagina, bu bekarlik hayatina da bikacagini söyleyin. Su an bile mutlu olmadigini söyleyin.
buna cok ihtiyacim var...
herkes bana orda sunu dedi: ayrilik yaramis. Bi bilseler ki bu sadece görünen kismi ve herseyin sebebi yine o.
Evet ayrilali tam 8 kg verdim ama üzüntüden, kiyafetlerimi yeniledim ona ait biseyim olmasin diye.
Hatta bi arkadasi bana sunu dedi: eski esin bi daha evlenmene izin vermez biliyor musun dedi, o seni seviyor ama gurur iste... annesi iste...
yok olacagindan degil bu saatden sonra.
Ama biliyor musun, o beni seviyor. Diceksiniz ki, sevse bunlari mi yapar? Haklisiniz.
Ama inanin, siz de bilirsiniz, esinizin bir bakisi size cok sey anlatir ya.
O bakis farkliydi.
sacmaliyorum galiba özür dilerim...
ben bunu demeyeceğim...
çünkü eğer onun bekarlıktan keyif aldığını görürsen yıkılacaksın...
onun mutsuzluğuna şartlama kendini...
ya daha mutlu olursa?
daha başarılı olursa?
tekrardan sever ve evlenirse?
annesi bu kızla çok iyi geçinirse?
ne yapacaksın? hayat senin için bitecek mi?
en kötüsünü...en berbatını düşün...
ben neler neler düşünüyorum şu anda...
kimlerle yatıyor..erkek arkadaşlarıyla hahahahiihiii geziyor...
belki de olmuyor bunlar...bilemem..ama en kötüsü o korktuğumuz kaçındığımız şey genelde doğru olan biliyor musun?
bana demişler di ki hiç bir erkek 3 ay boyunca karısından sadece ailesi yüzünden uzak durmaz...
benimde 3 ay bitti..
ne güzel kilo da vermişsin.çok verme ama..fazla zayıflık da çirkin durur..
kendine bak..
bu güzel bir oyalamaca..
benim konuma yazmışlardı..belki rol yapıyorsun..ama o role alışıyorsun..ve hatta değişiyorsun..
ben çocuğum var ve deli gibi severken ve acı çekerken bunu atlatmaya çalışıyorsam sen hayli hayli yaparsın....
Sertap dinliyordum az önce..
ne zaman ağlarsam kaderime, kaderim alır beni içine diyordu..
hangi maskeyi takarsan kaderinde o oluyor işte...
cok garip bir duygu, onu hala cok seviyorum, ilk göz agrim. Haberlerini aliyorum, eylülden itibaren issizmis, is bulamamis baska.
isyerinde müdürlerle de kavga ediyormus durmadan, ögrencilerin deyimiyle 2 haftadir da ayni üst bas. Bugün kendi gözümle de gördüm baya saclari dökülmüs. Yüzü yorgun ve mutsuzdu, gülümsemesi pek bir mahcup.
kalbim ne kadar seviyorsa, beynim de o kadar nefret ediyor.
hayirlisini istemekten baska carem yok...
sen sekiz kilo verdin...
bedbaht oldun..uykusuz geceler....
umurunda olan oldu mu?
düşünce yapını değiştir mutlaka hızla...
haklisin, kapatmaliyim artik bu defteri.
dimdik olmaliyim. Belkide bana yapilan yorumlarda denildigi gibi, onu affedip yoluma bakmaliyim.
Bi insan neden ulasamadigini ister her zaman?