Desteginiz icin cok tsk ederim, hepinizden Allah razi olsun...
Yavas yavas ceyizlik esyalarim satiliyor isteyen konu komsuya. BUgün bir aile yatak odami satin aldi. Resmen icim acidi.
Ne ümitlerle almistim esyalari, ne kadar da mutluyduk o yatak odasi takimini secerken.
Allahim nolur bana dayanma gücü ver, yoksa ben altinda ezilmekten cok korkuyorum.
Gücümün tükendigini hissediyorum.
cnm ya inan bana cok üzülüyorum senin adina...yaradan rabbim sabir versin insallah...
Desteginiz icin cok tsk ederim, hepinizden Allah razi olsun...
Yavas yavas ceyizlik esyalarim satiliyor isteyen konu komsuya. BUgün bir aile yatak odami satin aldi. Resmen icim acidi.
Ne ümitlerle almistim esyalari, ne kadar da mutluyduk o yatak odasi takimini secerken.
Allahim nolur bana dayanma gücü ver, yoksa ben altinda ezilmekten cok korkuyorum.
Gücümün tükendigini hissediyorum.
bu ailer oğullarına karılarını kötüleyince ellerine negeçiyo allah aşkına biri bana birşey söylesin benimkilerde aynı oğlu annesinin yanına gidip geldiği zaman bi acayip oluyo geçen kaynım sinizüt ameliyat olmuş benmde onunla sorunlarım var diye hiç aryıp sormadım kayın pederimde eşimi arayıp karına söyle birdaha benm evime gelmesin demiş eşimde gelip bana kızdı niye abimi sormadn diye kızdı bende o haksızlık bana yapınca hiç sesiniz hiç çıkarmadınız bana gelince niye kaplan kesildiniz dedm kaynanamı aradım eğer bir sorununuz varsa beni arayın bana söyleyin kocamı bana karşı kışkırtmayın dedim ve birdaha evlerine gitmedim kaynanamla pek bir sorunum yok ama kayın pederime çok kızgınım gitmeyide düşünmüyorum kayınvalidem hasta şimdi bugün aradım kendisini soğuk konuşuyordu yani bu aileler böyle canm merak etme kızlarından bulurlar benmde 2 tane oğlum var bende kaynana olucam ama asla böyle yapmam allaha havale et
yazdıklarınızdan çok etkilendim sizde kendimi gördüm bundan 3 yıl önce evlendim üniversiteden anlaşmıştık bizde aileler birbirlerini istemedi çok kötü bir kaynanam var kocamla devamlı aramı bozar ama bunu öyle sinsi yaparki hiç kimse ondan bilmez kocam da dahil bize evi yakında değil 14 saat uzaklıkta bir şehirde kayınvalidemde oyle uzak olmasına rağmen herşeyimizden haberi var devamlı bizi yönlendiriyor neyse evliğim onun yüzünden devamlı kavga dövüş belirli bir süre devam etti kocam işe gidince kocamı dolduruyo devamlı beni keserr kocam işten geliyor ortada hiç bişe yokken bana çatıyor evde hür gür eksik olmuyordu boyle boyle ikimizde evden soğumuştuk dahası boşanmaya kadr götürdü bu kaynana meselesi neyse ilk mahkeme oldu hakim duruşmayı bir kaç ay geriye attı 3 ay annem gilde kaldım bu arada eşim beni hiç aramıyor sormuyor hiç görüşmedik 3 ay sonra birgün ben eşimi ardım neyse gizli gizli tel konuşuyorduk düşün kocamdır annesinin korkusundan beni almaya gelemiyor ilk annmin gönlünü yap falan filan neyse bu boyle baya devam etii birgün beni almaya geldi mahkemeyi davayı geri çektik korü korüne birbirimizi çok severken ayırıyordu bizi ortada bişe de yok cadoloz şuan 3 yıl oldu evliyim kaynanam aynı kötü bir kızım oldu doğumuma geldi bebğimi emziriyorum bebeği hemen kucağımdan alır işin bitiyse ver 24 gün yanımda kaldı lohusalığımı burnumdan getirdi kendi çocuğumu sevdirmiyor sanki bebeğimin süt annesiyim kocaman yanına zaten yaklaşmm o varken o kadar gün görmemiş laflaı vardırki beni bir lafı ile otuturur allah uzak etsin oyle kotü insanlardan kusura bakma epey uzattım allh seninde yardımcın olsun neler yaşadığını çok iyi anlıyorum baba evinde kalmak çok zor el üstünde de tutsalar insan kocasını kendi evini istiyor burnunda tütüyor allh sabrını versin hayırlısı herşeyin birde evlenince kapıdaki köpekleri bile kıymete biner kardeşim.benim kocam babasıyla hiç anlaşamazdıkedi köpek gibiydiler bekarken şimdi babasından kıymetlisi yok bu erkekleri anlamak zor
eşini ve ailesini idare eden daima koca olmalı her iki tarafı idare edemeyen erkek beceriksizin tekidir zaten siz daha 1 yıllık evlisiniz madem bukadar annesine bağlıydı evlenmeseydi silah zoruylanmı evlendi canım bence zararın neresinden dönersen kardır o çok başını duvarlara vurucak ama iş işten geçmiş olucak ALLAH yolunu açık etsin RABBİM sabrını versin İNŞALLAH
emin ol uzak olmak hiç bişeyi değiştirmiyor aksine bu tip kaynanaları daha da saplantılı hale getiriyo oğlumu gelin avuçladı psikolojisi onları daha da hastalıklı hale getiriyo 3 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık birbirimizi seviyoruz diye çok içimz yandı ama anneleri daha baskın geliyo çoğu zamn kendilerininde gelin olduklarını kendilerininde kaynanaları olduklarını unutuyorlar veryası vişneklemeke geçiyor günler ama ben allaha havale ediyom evliliğimi bitirmedim onun yüzünden allh hakkından geliyor başka konularda yanlarına bırakmıyor emin ol seviyorsan bitirme derim onların istedği bırakıp gitmen zatenn ortamı kaynanana bırakma derim
maalesef ki hala cok seviyorum, onunla gezdigimiz yerlere gidemiyorum. Onu hatirlatan seylere dokunamiyorum bile. Mutlu bir cift görünce icim aciyor. Resmen artik yasayan bir ölüyüm. Ama cevremdekilere güclü görünmeye calisiyorum, bunu öncelikle aileme borcluyum.
Icimden artik cabalamak gelmiyor inanin, ömür boyu savas icinde bir evlilik yürütmek imkansiz benim icin. Hayat yeterince zor, bir de aile ici savas insani yorar.
Kabul etmeliyim ki, ben kaybettim annesi kazandi... ama bu dünyada.
haklısın yorulmadım desem yalan olur çoğu zaman bende yoruluyorum onun yüzünden vitiligo adında cilt rahatsızlığına yakalandım stresten cildim beyzlıyor ama eşimi seviyordum annemingilde 3 ay kaldım kaldığım ilk günler ona çok kızıyordum yaptığı kötülükler beni ailesine ezdirmesi geliyordu aklıma daha sonra zamn ilerledikçe aklımdaki kötü şeyler silindi eşimi evimi çok özlediğimi fark etiim hergün içim yanıyordu sizi çok iyi anlıyorum evim kocam rüyamdan çıkmıyordu geçmişe kolay çizik çekilmiyor ailen seni el üstündede tutsa kocanı özlüyosun seni çoooook iyi anlıyorum oda seni seviyodur bence ama akıl vereni çoktur şimdi onun kafasını karıştırıyorlardır
canım aranızda sorun yaşatan konuyu (seni annenlere bıraktıran) anlatsan daha yardımcı olabilirdik belki neden birden sana yüzünü bu kadar döndü anlamadım:44:
o günü bebek görmeye gitmistik onun arkadasina, bende tam 1 sene önce kaybettigim bebegime üzüldügüm icin kavga ettik.
Kendisi bu konuyu duymak istemiyormus, yani kisacasi üzülmem sacma gelmis kendisine. Tüm mevzu bu.
eşinin ki tam olarak sudan bahane hatta bahane bile olamıycak birşey. Kadın olmak anne olmak çooook başka bişey tabiki üzülürsün kolay değil insan öğrendiği anda hayallere dalıyo evlat sahibi olcam diye (benimde bir kızım var) hayallerin yıkılmış destek olması gereken bir durumda sana yol mu verdi saçmaaaama birde mimarlık okuyormuşsun o kadar zor bir durumda evlat sahibi olmayı neden düşündün ilk önce okulunu bitir bence çünkü gerçekten hiç kolay değil hele 0-3 yaş arası hiç kolay değil benim kızım dört yaşında bende iki yıllık bir bölüm okuyorum 2 yaşındaydı kızım okula başladığımda bu sene bitecek inşallah ama benide bitirdi ve okula sadece sınavlarda gidiyorum ben derslerin internetten takip ediyorum.yinede çoookk zor. Eşine başka problem mi var diye sor bence bu boşanma sebebi olamaz bence tam tersine birbirinize destek olmanız gereken bir durum. İnşallah ileride hayırlı evlatlara sahip olursun