görüşme var mı peki canımcım
hayir hicbirsekilde irtibatimiz yok canim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşme var mı peki canımcım
benimde kişisel eşyalarımı kıyafetlerimin tamamını aldırmıştım resmen yollarımız ayrılmıştı oda bana çok sinirliydi bende ona bütün bunların tek sebebi birikimdi ikimizinde kafa dinlemeye ihtiyacı varmış aslında çoook yıprandık değim gibi eşimde bende ama benim kayınvalidem rahatsız gerçekten takıntılı bir kadın dediği yapıllcak herkese lafını dinletecek bende baş kaldırıyordum çoğu zaman çok yıprandım evliğimde bende ama tekrar birleştikten baya sonra bu evin dışında tut işlermize karıştırma dedim baya burnu sürtülmüştü ne kadar dillendirmesde bana düzelmeye başladı çok olmasada önceden ben hep yüz göz olurdum kendimi savunurdum ailesine karşı eşimin beni kollamaması yüzünden şimdi eşim sen cevap verme eskiye dönmeyelim ben annemi kırmadan söylerim falan diyor istedilermi öyle güzel ortayı buluyorlarki ama yinede anacıl bunu kabul etitim artı babası çok sorumsuz olduğundan annesine çk tutkundur ama dedğim gibi takıntılı elhamlı birde aşırı kıskanç benim kayınvalide düşün bak 5 ay önce doğum yaptım lohualığımda 24 gün yanımda kaldı burnumdan getirdi kızımı emziriyordum işin bittimi diyor çocuğu kucağımdan alıyordu kızımı sevemiyordum sanki ben onun süt annesiyim .sanada şunu söylim senin kocanda kafasını çok vurur inşllla aklı başına geç gelmez hiç bişe için geç değil
benimde kişisel eşyalarımı kıyafetlerimin tamamını aldırmıştım resmen yollarımız ayrılmıştı oda bana çok sinirliydi bende ona bütün bunların tek sebebi birikimdi ikimizinde kafa dinlemeye ihtiyacı varmış aslında çoook yıprandık değim gibi eşimde bende ama benim kayınvalidem rahatsız gerçekten takıntılı bir kadın dediği yapıllcak herkese lafını dinletecek bende baş kaldırıyordum çoğu zaman çok yıprandım evliğimde bende ama tekrar birleştikten baya sonra bu evin dışında tut işlermize karıştırma dedim baya burnu sürtülmüştü ne kadar dillendirmesde bana düzelmeye başladı çok olmasada önceden ben hep yüz göz olurdum kendimi savunurdum ailesine karşı eşimin beni kollamaması yüzünden şimdi eşim sen cevap verme eskiye dönmeyelim ben annemi kırmadan söylerim falan diyor istedilermi öyle güzel ortayı buluyorlarki ama yinede anacıl bunu kabul etitim artı babası çok sorumsuz olduğundan annesine çk tutkundur ama dedğim gibi takıntılı elhamlı birde aşırı kıskanç benim kayınvalide düşün bak 5 ay önce doğum yaptım lohualığımda 24 gün yanımda kaldı burnumdan getirdi kızımı emziriyordum işin bittimi diyor çocuğu kucağımdan alıyordu kızımı sevemiyordum sanki ben onun süt annesiyim .sanada şunu söylim senin kocanda kafasını çok vurur inşllla aklı başına geç gelmez hiç bişe için geç değil
acaba evliliği yaşayıp bitirmek mi daha üzücü yoksa daha yaşayamadan hayallerin altında kalmak mı daha kötü ??
sizin durumları okuyunca onu düşündüm :85::85:
acikcasi bu cocugu planlamamistik. Kaybettigim zaman kaynanamdaydim, esim arkadaslarinla istanbula gezmeye gitmisti 4 günlügüne.
Asil mevzu, biz bu yaz baska sehire tasinicaktik, yani annesine uzak bir sehir ama benim okulumun oldugu sehir. Kadin bunu duyunca cok sinirlenmis, orda ne isiniz var diye. kartalkiz okuyacak baska okul bulamamis mi fln demis.
Esim de bana patladi iste.
çiğdem arkdaşım evliği bitirmek çok dah kötü bence ya ne hayallerle evleniyorsunuz evlenmeden önce sizin için yapmıyacağı şey yok olan koca aldıktan sonra değişiyor nedendir bilinmez kötü evliliktense hayallerde kalması daha cazip bence karşınızdakini içinizde hep iyi yaştıyorsunuz düşünsenize sanki hiç kötü huyu yokmuş gibi obür türlü zarar görüyorsunz
ben 2 ay kendi kendimi yedim, o aksam aglamasaydim, üzülmeseydim su an su durumda olmazdim, esimin yaninda olurdum dedim agladim.
Ama simdi diyorum ki, benim evliligim bir volkan misali, patlamayi beklemis.
Benim esim demek ki kafasinda bitirmis ve bir kivilcim beklemis yikmak icin...
cnm konunu yeni okudum çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda biter bu belirsizlik sende yoluna bakarsın...
o hamleyi de yaptim canim, kaynanami aramistim, konusmak düzeltmek icin.
Bana demedigini birakmadi: ben oglunun 10 senelik ömrünü yemisim, oglumu elimden alicaktin gibi laf etti bide isin komik tarafi sunu dedi: güya ben kendime kadar yemek yapiyormusum, esim kendine ayri yemek yapiyormus. Benim oglum hep karilik hem kocalik yapti sana dedi. Sen önce otur da camlarini sil dedi ve kapatti.
Beni cevrem bilir, her aksam taze yemegim var ve evim her zaman tertemiz. Sabah okula gitmeden temizligimi yapar öyle binderdim trene (okulum 100km uzakta).
canım bu zamn içinde bol bol dua et hakkımda hayrlısını ver diye ben ne dualar etmiştim internetten eşler arası muhabet duaları birde allhın 99 ismi varya "ya vedud" eşler arası muhabet için hergün içimden 100 defa ya vedüd diuordum faydasını görürsün
abla annesi ogluna hasta bir kadin, oglu yaninda olsun diye hastaliklar uyduruyor kendi kendine. Doktorlara götürüyorum, yazilan ilaclari kullanmiyor.