Eşimin ailesine düşkünlüğü

iyi de kartalkiz'in ekonomik gücü yerinde, eşine muhtaç değil ki... hem bu anne-baba sözü dinlemedi diye başına geldi düşüncesi de mantıksız... :26:

Bugün bizim tanışma yıldönümümüz. Ben hasta bir sekilde yatıyorum. Ne güçlü görünmeye takatim kaldı ne de yasamaya.
Şimdi dursana dünya...

cok tsk ederim, bunu yazmaktan yorulmustum :)

ayrica mevzu gercekten aileyi dinlemek degil, benim esim de annesini dinledi ve yuvasini yikti, bu dogru yol mu yani?

sevdiğin erkek dürüst çıkmamış olan olmuş sürekli bitik gezmek,üzülmek çözüm değil güçlü olman gerek !şuan içinde erkeklerden uzak dur kariyerine odaklan

Kizlar cumartesi günü resmen evi bosalttik. Daha dogrusu aile büyüklerim gittiler.
Evde onlari esim karsilamis ve kendisi zaten benim bütün esyalarimi toplayip salonun ortasina koymus. Yani bizimkiler esyalari sadece arabaya tasidilar ve 1 saat icinde geldiler. Esimin tarafindan daha hala kimseden ses seda yok. Düsünün ki, iki ay oldu hala bizimkileri aramadi kaynanamlar bile.
BEn tabi bütün gün agladim ama nafile. Babamlar geldikten tam 20dk sonra esim babami aradi ve kendisinin bana 2 sene önce hediye ettigi eski ceptelefonunu istedi! Düsünün, adamin cebinde benim ona hediye ettim Iphone var ama kendisi bana verdigi eski ve calismayan telefonunu istedi.
Babam da götürdü tabi. Ve hersey bitti...
Yani bu adam neden benden bu kadar nefret ediyor? Benim ne büyük kusurumu gördü ki, böyle davraniyor.

canım bundan sonrası için sana sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.

geriye bakma artık ben naptım gibi kendini suçlayan muhasebelere girme artık

ama bu eşinde yaptığın hataları ilerde yapma.kim olursa olsun asla bu derece şimartma haddini bildir ve güçlü ol.aranan istenen sen olursun o zaman.bu adam fazlasıyla şimarmış.senin şu anda yıkılacağından üzüleceğinden emin.tüm ipleri eline almış aklınca.sende onun istediğini yerine getiriyosun kendini yıpratarak.unutma o el.elde merhamet olmaz.kendi ailenden başka kimse sana yürekten candan üzülmez.şimartırsan yada sensiz yapamam hissini verirsen iki gün yanında olsa üçüncü gün kaçar erkeklerimiz sorumsuz.şimdi o sanıyoki çok mutlu olacak.ben en duygusuz adamın bile yanında annesi babası kim olursa olsun karısı gidince yıkıldığından eminim.mahsus umrunda değil havalarına girmeye çalışıyolar.bırak egosunda boğulsun kendi kaybetti

cok tsk ederim bu yorumun icin.
Cok haklisin, ben bu yasima kadar hic bir maddi zorluk cekmedim Allaha sükür.
Benim esim de tam tersi, ömrü boyunca hep annesi icin ailesi icin calismis didinmis. Onu cok sevdigim icin onu hep mutlu etmek istedim.
Ve gercekten simardi. BU beni cok seviyor beni asla birakmaz nasilsa deyip üstümde tepindi.
Umarim bu hatasini anlar da geri kalan yasantisinda en azindan bir baltaya sap olur.

Bu saatten sonra önünüze bakın.Çok gençsiniz hayatınızı zindan etmeyin.

Son düzenleme:

elin oğlu deyince bazıları kızıyor ,elin oğlu işte...

Sen de Iphone'yi isteseydin

Adama bak ya, soğan erkeği

Sen de Iphone'yi isteseydin

Adama bak ya, soğan erkeği

ya resmen kendi kendini rezil etti. sacma sacma hareketler.
yani bunlar söylenmez ama, üzerindeki kiyafetler, kolundaki saat, herseyini ben aldim.
Yani resmen beni herkese küsük düsürdü. Insanlar bana o gün dedi ki, kartalkiz bunu cok mu aradin...
ben hala amacini anlamadim...

Yapılacak yorum kalmamış sanırım. Ama bu sana ders olsun ve şunu aklından çıkarma. Mehmet Akif demiş ki:
Yüzsüzdür insanoğlu, kimse bilmez fendini. Kime "iyilik yaptıysan ondan" koru kendini!

Yapılacak yorum kalmamış sanırım. Ama bu sana ders olsun ve şunu aklından çıkarma. Mehmet Akif demiş ki:
Yüzsüzdür insanoğlu, kimse bilmez fendini. Kime "iyilik yaptıysan ondan" koru kendini!
Ne kadar doğru demiş M. Akif, sanki bizim yaşayacaklarımızı önceden görmüş.

bu hayal kirikligi bu güvensizligi yenebilir miyim birgün?
Bazen kendimi cok güclü hissediyorum, bazen de hüngür hüngür agliyorum.
Ben ona bu kadar deger verirken o beni hic sevmemis...

bu hayal kirikligi bu güvensizligi yenebilir miyim birgün?
Bazen kendimi cok güclü hissediyorum, bazen de hüngür hüngür agliyorum.
Ben ona bu kadar deger verirken o beni hic sevmemis...

Duyguların o kadar karışık ki şu an. Sevdiğin halde sevilmediğini öğrendin ve belki ilişkiniz boyunca gördüğün en yüzsüz davranışı sergiledi ayrılınca senden. Üzüldüm senin adına ama böyle yüzsüz bir adamdan kurtulman senin için en hayırlısı olmuş. Allah "ayırmamış" , "Kurtarmış"!

Ah ne zormuş bitsin demek
Hala severken seni
Dudaklarını öpmemek
Bir yabancı gibi

Şarkısı geldi aklıma.. Üzülme geçecek. Kolay görünmüyo ama geçecek. Biraz zaman...

cok tsk ederim, insallah gecer gercekten.
Artik kimseyle bu konu hakkinda konusamiyorum, cevremdeki insanlar hala üzüldügümü duyunca kiziyorlar. O yüzden burda paylasmak ve sizlerden bunlari duymak beni mutlu ediyor.

Herşey çok çabuk ve kırıcı olmuş. Sen daha ne olduğunu anlayamamışsın bile. Şu anda anlamya çalışıyor geçmişi sorguluyorsun, kendi hatalarını arıyorsun. Ben şöyle davransaydım ne olurdu diyorsun. Biliyor musun hiç bi halt olmazdı, sen sustuğun sürece yani sen çektiğin sürece bu evlilik yürürdü. Hak ettiğin hayat o muydu? Hak ettiğin hayatı yaşaman için oldu bu ayrılık. Eğer kötü bir olay oluyorsa mutlaka daha güzel bişey yaşayacağın içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…