canım kim bilir kimin aklına uyuyor seni sevmediğini zannetmiyorum fırsatçılar aranızın bozuk olduğunu anladıya onlar dolduruyorlar işte çocuğun kendini dinlemsine fırsat vermiyorlar sen dualarına devam et düzelir herşey inşalla o duanında çok faydasını gördüm sende görürsün hayırlısı ile ortada ne var sanki boşanacak el alem çok afedersin onun bunun altına yatıyo kocaları affediyor sen hiç bişe yapmamışın hastalıklı kaynanalr kıskanç kaynanalar yüzünden yuvalar bozuluyoryor herşey yoluna girer inşalla
benim de bu sabah vücudumda lekeler belirdi. Inanin artik en ufak seylere hüngür hüngür agliyorum.
Icimde cebellesiyorum, onu görmek mi bana iyi gelir yoksa onu görmemek mi?
Allah sabir versin cnm kendine mukayet ol...
Allah razi olsun canim, insallah senin evliligin düzelir...
Allahım sabır versin canım... ama kpss_23 yaşamış biri olarak sana cok güzel tavsiyeler vermiş...
inş sabrın cok,duaların kabul olsun.....
şu cok afedersin ama kaz kafalı kocan da bi anlasa... Rabbim dualarını onun kalbine üflesin......
hayir, onu cok seviyorum ayri ama artik ona güvenmiyorum.
Evliligimiz boyunca her özelimizi arkadasina ve ailesine anlatmis.
canım bana göre insan herşeye katlanır ama eşinle yaşadığın özeli gidipte birilerine
anlatması katlanılmaz bir olay.bana göre bir erkek yada kadın hiç bir şekilde namahremini
kimseye anlatmamalı.allah yardımcın olsun.ben eşimle bi kavga ettiğimde bile yıkılıyorum.
böle bi durumu düşünmek bile.istemiyorum.
valla arkadaşım senin adına çok üzüldüm.belki benim fikirlerim sana çok ters gelebilir ama.inceldiği yerden kopsun derim.daha çok gençsin,okuyorsun,maddi olarak kimseye muhtaç değilsin.sende o koca ve kayınvalide olduğu sürece şimdi barışsan 2 ay sonra yine kovulacaksın,dışlanıcaksın.sonra birde çocuk yapıcan belki düzelir diye al başına belaa artık.o saatten sonra adam ve kaynana dahada azıcak sana etmediğini bırakmıycak.seviyorum diyorsun ya kimse sevgisinden ölmüyor bi baksana çevrene 45-50 yaşında kadınlar bile boşanıp evleniyolar sonra onlar yapıyorsa sen hayli hayli yaparsın.he bu durumda ne olur okulun olmaz daha bilinçlenirsin karakterin daha bi yerine otururu.doğrularından taviz vermeyeceğin bi konuma gelirsin.evlendiğin kişiyle ailelerden çok uzağa gidip yerleşebilirsiniz.söylediğim gibi bana kızabiklirsin çok acımasız gibi gelebilir.ama sen sevdiğin için bunlara katlanıyorsun ya peki bunca yaptığına değdimi???bi sor kendine eşin senin sevgini hakediyormu???seni bir hizmetçi gibi görmeleri doğalmı???biri olmassa biri olur düşüncesiyle hayatını mahfedecekler.çünkü karşındakiler insan değil.eğer seviyorum diyorsan geri dön ama emin ol döndüğünde hiçbişey düzelmiycek.adam arayıp sormuyormuş varmı böyle bişey yaa.1 gün değil 1 hafta değil.kusura bakmaq ama eşinin seni secdiğine inanmıyorum.seven insan bu şekilde davranmaz ne kadar kızsada sinirli olsada.sevdiğini,karısını 1-2 ay boşlamaz zaten ona bu kadar uzun süre kızamaz.seçim senin ama mutlu olmaya hakkın var kendine değer ver kocana değil.kimse senden kıymetli değil.
asla yorumunuza kizmam, cünkü cok haklisiniz. Tabiki dönmek olmaz bu saatden sonra. Benim sevdigim adam bu degildi.
Sadece bu üzüntüden kurtulmak istiyorum. BAska bir arzum yok.
Evet haklisiniz, o galiba beni hic sevmedi. ..
hani derler ya hep bekara karı boşamak kolaydır ama bazı şeyler vardır afedilmeyecek,ihanet,şiddet,aşağılama,sevmeme...
bizim kadınlarımız herşeyi affetmeye razı çocukları hep bahane ederler.aslında tek düşündükleri kendileridir.nitekimde hiç düzelmez.yaşın çok küçük uzun bi süre hayatına kimseyi alma kız arkadaşlar gez toz,gençliğini heba etmesine izin verme canım evde oturma hiç,yemeğe çık,tatillere git,alışveriş yap,kuaföre git,saçını kestir,boyat değişiklik yap farklı bir fiziğe farklı bir karakter edin.güçlü ol seni bu dünyada yıkabilecek tek sey aileni kaybetmek olabilir.onun dışında yeminle herşey boş.okulunda başkalarıyla tanışırsın flört et.inanki flört etmek en güzeli sürekli dışardasın,gezip tozuyorsun,kaçamaklar yapıyorsun,hoş sözler hediyeler sürekli devam ediyor.bi bakıyorsun 1 yıla kalmadan kocan hakkında ne salakmışım onun arkasından ağlamışım diye gülüp geçersin.yol yakınken dön sende istemezmisin tekrar özgürlüğünü,koca kaynana stresi yok temizlik,yemek derdi yok.tek derdin alamadığın elbise ve gidemediğin tatil olsun:)
üzültünü anlarım bastırma duygularını ama 1-2-3 ay yeter tamam sen ne diye değemeyecek insanlar için üzülüyorsunki???adamm mı yok piyasada sürüsüyle.bayanların en iyi stres atması kendine bakmasıyla olur şöyle aynaya baktığında çok farklı birini gör aynada erkeklerdende iltifatlar gelince bak işte neşen yerine gelicektir.o seni kaybettiğine üzülsün.hatta anasınla otursunlar başbaşa onlar anca birbirlerini severler.
canım inşallah hayatında seni gerçekten hakeden,seni seven birini bulur ve hayata inat çok mutlu olursun.
inanin su an su yorumunuz bana ilac gibi geldi. O kadar ihtiyacim var ki bu aralar.
Biz cok severek evlendik, yani esim 2 sene cabalabi, birden beni bu denli birakmasi bana agir geldi sanirim.
Eski hayatima ve formuma döndüm sayilir ama bir yanim eksik...
galiba ben onu degil de onun pisman olmasini istiyorum.
Ne yalan söylim, onun kötü oldugunu duyunca sanki icime su serpiliyor. Nolur bu yüzden bana kizmayin.
Asla beddua etmedim ama acikcasi mutlu olmasini ve eglenmesini istemiyorum.
Sizce pisman olur mu günün birinde? Annesini suclu görür mü`?
valla canım eğer annesine çok düşkünse onun her dediği doğruysa pek sanmam pişman olacağını çünkü eşinin aklı yok annesinin aklı ikisinede yetiyor.bulur bir tane oğluda hayır demez zaten ne kocan seveceği bir eş arıyor nede kaynanan onların tek istediği bir köle bir başkasıda çekermi orasıda meçhul yaa.seni anlıyorum çünkü canını öyle çok yakmışki onunda mutlu olmasını istemiyorsun acın daha çok yeni ama ilerde umursamıycaksın mutlumu,mutsuzmu,yaşıyormu,ölümü,evlimi,bekarmı diye çünkü sen kendi hayatına bakıcaksın kendi düzenin kimbilir belkide bir sevgilin olucak onu düşünmekten seninkine sıra gelmiycek:)
sana yaptıklarınıda elbet çekicekler canım hem bu dünyada hem öteki dünyada için rahat olsun o konuda hiç düşünmee.sen biran önce kaç kurtul o çevreden başla hayatına aç davayıda uğraşma hiç.zaman kaybı senin için.okul kapandıysa sen en iyisi türkiyeye falan gel yada başka biyere tatilee kafanı dağıt çok iyi gelicektir sana.
ben icten esimin üzüldügünü biliyorum ama kendisi asla hata yaptigini kabullenemeyen bir insan. Benim esim bensiz uyuyamazdi, illa beni beklerdi her gece.
Neyse niye anlatiyorsam. Maalesef finallerim basladi ve anca agustos´da gelicem istanbula. Uzaklasmak bana cok iyi gelicek cünki esimin calistigi okulda iki kardesim de okuyor ve bu okul su anki evimin karsisinda. Her sabah onu veya arabasini görmek cok kötü.
Acaba annesi rahat uyuyabiliyor mu cok merak ediyorum?
canım sen bu dönemde çok hassassın.şöyle düşün bir çok arkadaşımız olmuştur can ciğer oluruz ayrı duramayız ama gün gelir bi bakmışsın kavga etmişsin o çok güvendiğin samimi bağ kopmuş.bi müddet üzülürsün sonra eksikliğini hiç aramassın.eşler içinde bu üzüntünün bi kaç kaç fazlası olur doğal olarak başta herkes iyiydi açıkcası daha sonra iç yüzleri meydana çıkıveriryor.rahat uyumucak olsa bu şlekilde davranmazdı heralde.ama gün gelicek pişman olucak mutlaka ozamanda çok geç olmuş olucak.sen allahtan herşeyin hayırlısını iste canım umarım bu günleride hemen atlatırsın.