Eşimin ailesine düşkünlüğü

ben evlilikte cok körmüsüm bu forum sayesinde anladim.
Mesela benim kaynanamda her misafir gelisinde kendi görümcesiyle gelirdi, sesim cikmadi...
esim beni hep kücük gördü bunu bile sorun etmedim, üzülmedim...
Esimin aldigi para asla bize yetmedi ve ben tek kelime etmeden calismaya basladim okulumun yaninda ve ayni zamanda yemeklerimi, corbadan tatlisina varinca gece yatmadan pisirirdim ki yarin esim yemeksiz kalmasin evde ben calisirken.
Tüm bu safliklarima ragmen bu yuvayi kendisi yikti.
Acaba simdi mutlu mu? Bunu düsünüyorum.
Ve evet cok sordum kendime, nerde hata yaptim diye, ama hala cevabini bulamadim

anlattıklarının içinde cevabı var canım.hakedene hakettiği gibi davranamamışsın kendini bişey sanmış.benim en şaaşırdığım şey iyilik yaptım kötülük buldum dediğin adam için oturup ağlaman.hala saflığın devam ediyor yani

İşte hatan burda. Tabiki her insan hatalarını sorgulamalı, görmeye, düzeltmeye çalışmalı. Ama sen bu sorgulamayı eşine hissettirdiğin için adam sana suçluluk psikolojisi yüklemiş, kendini hatasız görmüş. Madem bu kadar hatasızdı neden insan gibi ayrılmayı beceremedi.

ya aslinda ben safligima üzülüyorum. Yani bu adam beni zerre kadar haketmemis.
Ben ona acirken kendim acinacak hale geldim.
Su anki tek gayem, her zaman onun beni dimdik görmesi.

ya aslinda ben safligima üzülüyorum. Yani bu adam beni zerre kadar haketmemis.
Ben ona acirken kendim acinacak hale geldim.
Su anki tek gayem, her zaman onun beni dimdik görmesi.

benim son zamanlarda savunduğum bişey var.kendine kendi içinden gelene göre değil karşıdakine göre yapacaksın iyiliğini.madem yapamamışsın olmuş olabilir bende yaptım zamanında eşime aynı hataları bari bundan sonra onun ne yaptığıyla ne düşündüğüyle seni nasıl gördüğüyle ilgilenme.o kimki ya kim.seni nasıl gördğününde önemi yok.sen onu böcek gibi gör ve ez bitsin artık kafanda

ben bu adamdan cok, bu yedigim kaziga agliyorum galiba...

üzülme artık.. oda bir gün senin değerini anlar ama iş işten geçer belki de..
insan en çokta yaptığı iyiliklere acıyor,yaptığı saflıklara . ama bir süre sonra oh be iyiki kurtuldum bu insanlardan diyor..
belki de ilerde hep böyle diyeceksin. çok daha iyi insanlarla karşılaşcaksın ve bunları unutuup gideceksin.
şimdi için çok yanıyor ama zamanla hiç yanmıycak acımıycaksın. hepsi geçip gidecek.
Allah yardımcın olsun. bol dua et.

bu konuyu okurken hep içim acıyor demiştim bi sefer...
çünkü bana göre iki taraf da boşanmayı istemiyor ama yine de ortada bi çaba olmadıgı icin,yol boşanmaya doğru gidiyor,GİBİ gelmişti bana....
bu yazdıklarını okuyunca meğer öyle değilmiş dedim....
bu garip insanla daha fazla hayatını devam ettiremeyeceğini boşanma zamanı aklına düsen bozuk tlf muhabbetinden anladım....
BOŞANIYOSUN BE ADAM, NE YAPACAKSIN TLFNU!!!

Bugün beni esimin bir arkadasinin annesi aradi, esimi dün sokakte görmüs ve beni sormus.
Ayriliyoruz demis, o teyze de sormus sebebini, demis iste kadincagiz, esin iyidi, ne zorun vardi. Cok mutluydunuz, esin herseyi yapiyordu senin icin.
Benimki baslamis bagirmaya, siz onu bilmiyorsunuz fln. Sonra o teyze demis, söyle de bilelim fln. Susmus.
Herkesin icinde bagirmis cagirmis bunu, gözleri kanliymis. Taniyanlar diyorlar ki, esin kötü durumda, cok sinirli olmus. Herseye bagiriyormus.
Allah büyük iste...

kimse evlenirken bir gün boşanıcam diye evlenmiyo ama ne yazıkki eşin olgun biri olamamış halada çocukca davranıyo evet pişman ama erkekliğe .... sürümrdüyo yazık

Canım son durum ne senin? Davayı açtınız mı, eşin kabul etmişti en son. İkiniz yanlız hiç konuşmadınız galiba.

Canım son durum ne senin? Davayı açtınız mı, eşin kabul etmişti en son. İkiniz yanlız hiç konuşmadınız galiba.

Cumartesi evi bosalttik iste, davayi onun acmasini istiyorum. Bu konuda kararliyim. Iki aydir hic konusmadik görüsmedik. Kismet. O bu yolu tercih etti, simdi sinirli olmasini gerektirecek bir durum yok. Kendine yazik ettin lafini duymaya tahamüllü yokmus artik.
Babami iki günde bir ariyor ama benimle görüsmüyor.

konunun başını okudum ve bir de son sayfayı okudum aradakileri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla senin elle tutulur kabahatin yok sadece çekemeyen bir şahıs tarafından doldurulmuş bir kocan var (umarım yanlış anlamamışımdır) ama sana şunu söyleyebilirim. eğer boşanacaksan nafakanı tazminatını eve aldığın bir iğneyi bile onlara bırakma, hatta düğün takılarını hesaplat ve yasal hakkın olanı iste. (video kayıtlaından avukatlar hesaplayabiliyor bunu)
gururlu davranmanın onurunu korumanın onları utandıracağı falan yok anlaşıldığı kadarıyla o yüzden hiç bir emeğini bırakma onlara. acıma, gençliğine emeğine sevgine acımayan adama acınmaz. anladığım kadarıyla o annesinin kuklası, onun yap dediklerini sorgulamıyor bile, mantıklı bir gerekçesi olsa seni alır karşısına hakkın olan açıklamayı yapardı şimdiye kadar.
allah yardımcın olsun

zaten öyle yaptik, herseyimi aldim, bitek altinlar kaldi onlari da müsait bir zamanda getirecekmis. Getirmezse zaten avukat olaya el aticak.
yorumunuzda cok haklisiniz. Tsk ederim.

Cnm Allah kolaylık versin başta..Ama senin hakkında böyle konuşan,haddinden fazla üzen kişiye eşim diyerek hala değer verdiği ve saygını gösteriyorsun...Bu ve bunun gibi insanları Allah ıslah etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…