ben evlilikte cok körmüsüm bu forum sayesinde anladim.
Mesela benim kaynanamda her misafir gelisinde kendi görümcesiyle gelirdi, sesim cikmadi...
esim beni hep kücük gördü bunu bile sorun etmedim, üzülmedim...
Esimin aldigi para asla bize yetmedi ve ben tek kelime etmeden calismaya basladim okulumun yaninda ve ayni zamanda yemeklerimi, corbadan tatlisina varinca gece yatmadan pisirirdim ki yarin esim yemeksiz kalmasin evde ben calisirken.
Tüm bu safliklarima ragmen bu yuvayi kendisi yikti.
Acaba simdi mutlu mu? Bunu düsünüyorum.
Ve evet cok sordum kendime, nerde hata yaptim diye, ama hala cevabini bulamadim
ya aslinda ben safligima üzülüyorum. Yani bu adam beni zerre kadar haketmemis.
Ben ona acirken kendim acinacak hale geldim.
Su anki tek gayem, her zaman onun beni dimdik görmesi.
bunu bi yapabilsem...
ben bu adamdan cok, bu yedigim kaziga agliyorum galiba...
Kizlar cumartesi günü resmen evi bosalttik. Daha dogrusu aile büyüklerim gittiler.
Evde onlari esim karsilamis ve kendisi zaten benim bütün esyalarimi toplayip salonun ortasina koymus. Yani bizimkiler esyalari sadece arabaya tasidilar ve 1 saat icinde geldiler. Esimin tarafindan daha hala kimseden ses seda yok. Düsünün ki, iki ay oldu hala bizimkileri aramadi kaynanamlar bile.
BEn tabi bütün gün agladim ama nafile. Babamlar geldikten tam 20dk sonra esim babami aradi ve kendisinin bana 2 sene önce hediye ettigi eski ceptelefonunu istedi! Düsünün, adamin cebinde benim ona hediye ettim Iphone var ama kendisi bana verdigi eski ve calismayan telefonunu istedi.
Babam da götürdü tabi. Ve hersey bitti...
Yani bu adam neden benden bu kadar nefret ediyor? Benim ne büyük kusurumu gördü ki, böyle davraniyor.
Canım son durum ne senin? Davayı açtınız mı, eşin kabul etmişti en son. İkiniz yanlız hiç konuşmadınız galiba.
konunun başını okudum ve bir de son sayfayı okudum aradakileri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla senin elle tutulur kabahatin yok sadece çekemeyen bir şahıs tarafından doldurulmuş bir kocan var (umarım yanlış anlamamışımdır) ama sana şunu söyleyebilirim. eğer boşanacaksan nafakanı tazminatını eve aldığın bir iğneyi bile onlara bırakma, hatta düğün takılarını hesaplat ve yasal hakkın olanı iste. (video kayıtlaından avukatlar hesaplayabiliyor bunu)
gururlu davranmanın onurunu korumanın onları utandıracağı falan yok anlaşıldığı kadarıyla o yüzden hiç bir emeğini bırakma onlara. acıma, gençliğine emeğine sevgine acımayan adama acınmaz. anladığım kadarıyla o annesinin kuklası, onun yap dediklerini sorgulamıyor bile, mantıklı bir gerekçesi olsa seni alır karşısına hakkın olan açıklamayı yapardı şimdiye kadar.
allah yardımcın olsun
Bugün beni esimin bir arkadasinin annesi aradi, esimi dün sokakte görmüs ve beni sormus.
Ayriliyoruz demis, o teyze de sormus sebebini, demis iste kadincagiz, esin iyidi, ne zorun vardi. Cok mutluydunuz, esin herseyi yapiyordu senin icin.
Benimki baslamis bagirmaya, siz onu bilmiyorsunuz fln. Sonra o teyze demis, söyle de bilelim fln. Susmus.
Herkesin icinde bagirmis cagirmis bunu, gözleri kanliymis. Taniyanlar diyorlar ki, esin kötü durumda, cok sinirli olmus. Herseye bagiriyormus.
Allah büyük iste...