- 11 Mart 2011
- 18
- 0
Daha okul bitmeden, kendi ayakları üstünde duramadan bir insan 20 yaşında ne diye evlenir yaa...
Hiç anlamıyorum sizin gibileri hiç.
bugün esimi gördüm o da beni uzaktan gördü.
Dönmüs istanbuldan... icim bi garip oldu...
bugünleri atlatabilecek miyim acaba?
cok mutsuzum cooookkk
cnm ne hissettin peki onu görünce?
kendimi cok kötü hissettim, bi yanim onun yanina kosumak istedi ama diger yanim artik ona bisey hissetmiyordu. Zaten bütün gün agladim biz niye böyle olduk diye.
insanlar konuşarak herseyin üzerinden gelir.. bence eşini ara bi yerde buluşun ve birbirinizi kırmadan yıpratmadan, suçlamadan konuşun ve hatasını anlayacağına eminim...
insanlar konuşarak herseyin üzerinden gelir.. bence eşini ara bi yerde buluşun ve birbirinizi kırmadan yıpratmadan, suçlamadan konuşun ve hatasını anlayacağına eminim...
Dün piskolog ile konuştum. Bu evlilikten daha hayır gelmez dedi.
Annesi esimin kutsaliymis ve ben bu kutsala dokunarak esimi kaybetmisim.
Sorun esinde dedi adam. Kafasında farklı bir aile tablosu varmış ve bu tipler değişmez dedi.
Arama sorma dedi, elbet 1gun gelicek dedi.kararını o zaman ver.
Herkesin Regaip kandili mübarek olsun. İnsallah dualarımız kabul olur.
Dün piskolog ile konuştum. Bu evlilikten daha hayır gelmez dedi.
Annesi esimin kutsaliymis ve ben bu kutsala dokunarak esimi kaybetmisim.
Sorun esinde dedi adam. Kafasında farklı bir aile tablosu varmış ve bu tipler değişmez dedi.
Arama sorma dedi, elbet 1gun gelicek dedi.kararını o zaman ver.
kizlar cok kötüyüm, esim az önce babami arayip evi devredecegini söylemis. Haftaya kalan esyalarimi almaliymisiz. Ben kendimi bu durumu hazirladim saniyordum ama is ciddiye bindikce cok kötü oldum. Su an aglamaktan baska bisey yapamiyorum. Bu aciya ben nasil dayanicam? Bitti mi yani? Bizim hikayemiz bu kadar miydi? Simdi bide babam bana kizgin agladigim icin.
kizlar cok kötüyüm, esim az önce babami arayip evi devredecegini söylemis. Haftaya kalan esyalarimi almaliymisiz. Ben kendimi bu durumu hazirladim saniyordum ama is ciddiye bindikce cok kötü oldum. Su an aglamaktan baska bisey yapamiyorum. Bu aciya ben nasil dayanicam? Bitti mi yani? Bizim hikayemiz bu kadar miydi? Simdi bide babam bana kizgin agladigim icin.