Eşimin ailesine düşkünlüğü

Daha okul bitmeden, kendi ayakları üstünde duramadan bir insan 20 yaşında ne diye evlenir yaa...
Hiç anlamıyorum sizin gibileri hiç.

heralde siz hiç aşık olmadınız.bende 19 da evlendim çokta seviyorum kocamı.şimdi21 yaşındayım.doğru insanı bulduktan sonra 18de doldurduysan bence sorun yok arkadaşım bence.

ben bunu anlatamadim galiba, ben gayet ayaklarimin üstüne duruyorum!
Esimden maddi bir beklentim olmadi olmaz! Lütfen yorum yapmadan okuyalim arkadaslar. Rica ediyorum.

bugün esimi gördüm o da beni uzaktan gördü.
Dönmüs istanbuldan... icim bi garip oldu...
bugünleri atlatabilecek miyim acaba?
cok mutsuzum cooookkk

Bak arkadaşım bu tip insanlar mutlu olamazlar mutluda edemezler çünkü mutluluk sadece ailede onlara göre evlilik deneme yanılma yöntemi ailesine gelince tamamen cehalet diyorum otursun oğluşuyla sevsin dizinin dibinde.senin yapacağın hiçbir şekilde görüşme güya onlar senin ayağına gitmeni bekliyorlardır zihniyet o çünkü her insan hata yapar ama seviyorum diye alçalmanında manası yok yakışmaz bence saygılar kolaylıklar seninle olsun

insanlar konuşarak herseyin üzerinden gelir.. bence eşini ara bi yerde buluşun ve birbirinizi kırmadan yıpratmadan, suçlamadan konuşun ve hatasını anlayacağına eminim...

insanlar konuşarak herseyin üzerinden gelir.. bence eşini ara bi yerde buluşun ve birbirinizi kırmadan yıpratmadan, suçlamadan konuşun ve hatasını anlayacağına eminim...

nedense benim de içsesim bana bunları söylüyor. bi yuvanın, böyle iki taraf da acı çekerken,aslında yıkılmasını istemezken yıkılmasını düşünmek cok üzüyor beni...

Dün piskolog ile konuştum. Bu evlilikten daha hayır gelmez dedi.
Annesi esimin kutsaliymis ve ben bu kutsala dokunarak esimi kaybetmisim.
Sorun esinde dedi adam. Kafasında farklı bir aile tablosu varmış ve bu tipler değişmez dedi.
Arama sorma dedi, elbet 1gun gelicek dedi.kararını o zaman ver.

psikoloğunuz doğru söylemiş, bir evlilik terapistinin kitabında ben de buna benzer birşey okudum. ''Erkek tarafında birlikte olma isteği güçlü değilse, onu kendi haline bırakın. Bu dönüp gelmesini sağlayabilir'' diyordu. Sizin durumunuzda tek çare bu görülüyor

annesi kutsalıymış da eşi değilmiymişşş? Hayret bişey bu erkekleri hiç anlamıyorum, eşimi de.. Eşin yeri ayrı annenin ayrı. Niye bu kdr gözümüze sokarlar, arada köprü kuramazlar kiii. Evlenmesinler analarının koynunda uyusunlar o zaman, eş başka bişey yani bunu anlayamıyolar mıııııııııııııııııııııııııııııı

bugün bizim burda tatil günü ve her yer kapali. Iyicem daraldim tüm gün agladim neye agladigimi bilmeden. Hangi birine aglasam diye düsündüm. Kaybettiklerime mi? bulundugum konuma mi? Sonra esimin ilk mailleri carpti gözüme, nasil da bile bile yalan söylemis. Nasil da kendini yanlis tanitmis bana. Allahim bu mübarek günde benim gibi insanlara yardim et, icimizden sök al bu sevgiyi. Onlar bunu haketmiyo...

kizlar cok kötüyüm, esim az önce babami arayip evi devredecegini söylemis. Haftaya kalan esyalarimi almaliymisiz. Ben kendimi bu durumu hazirladim saniyordum ama is ciddiye bindikce cok kötü oldum. Su an aglamaktan baska bisey yapamiyorum. Bu aciya ben nasil dayanicam? Bitti mi yani? Bizim hikayemiz bu kadar miydi? Simdi bide babam bana kizgin agladigim icin.

canim Allah yardimcin olsun. yakinda bende sana katilicam sanirim...

yaa anlamıyorum ben boşver gıtsın senı ıstemeyenı sen mi ısteyeceksın bende 1 yıllık evlıyım k.marasa adanadan gelın gıttım evımız bitmediği için bır ay kayınbabamda kaldık kaynanam zaten nişanlıyken vefat etmişti ama hiç tavız vermedım aılesınden de uzaklaştırdım ulen dedım ben kalkıp adanadan buraya gelın gelcem zaten dışarda okumuşum sen bırde bana ılgı gostermeyeceksin yok öyle yağma!kardeşim sende takma kafana daha cok kucuksun okulunu bıtır eglen gez toz almanydasın hele daha iidir hayatın boşa onu gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…