Eşimin ailesine düşkünlüğü

kizlar cok kötüyüm, esim az önce babami arayip evi devredecegini söylemis. Haftaya kalan esyalarimi almaliymisiz. Ben kendimi bu durumu hazirladim saniyordum ama is ciddiye bindikce cok kötü oldum. Su an aglamaktan baska bisey yapamiyorum. Bu aciya ben nasil dayanicam? Bitti mi yani? Bizim hikayemiz bu kadar miydi? Simdi bide babam bana kizgin agladigim icin.

Senin konun o kadar şeffaf ki ne diyeceğimi bilemedim...Belki hayırlısı olsun senin için..bilemeyiz:KK34:
Yuva yıkılınca şeytan sevinirmiş....
Eşin o şeytana uymuş maalesef...

kizlar cok kötüyüm, esim az önce babami arayip evi devredecegini söylemis. Haftaya kalan esyalarimi almaliymisiz. Ben kendimi bu durumu hazirladim saniyordum ama is ciddiye bindikce cok kötü oldum. Su an aglamaktan baska bisey yapamiyorum. Bu aciya ben nasil dayanicam? Bitti mi yani? Bizim hikayemiz bu kadar miydi? Simdi bide babam bana kizgin agladigim icin.

Allah yardımcın olsun, sana sabır ve güç versin =( eşin er geç hatasını anlayacak da maalesf çok geç olacak o zaman. kardeş, hiç üzülme. seni istemeyeni sen hiç isteme. başın dik olsun. sen iyi niyetle yuvanı kurtarmak için çabaladın ama bu tek tarafla olacak birşey değil. Allah eşini affetsin. Yok yere yuvasını bozdu, yazık çok yazık gerçekten =(

Allah yardımcın olsun canım... ben ne zaman buraya gelsem içim acıyor gerçekten,eşinin eli kolu bağlıymıs gibi hiçbişey yapmaması ve yok mu bunun etrafında kimse "yıkma yuvanı diyecek!" bunu da anlamıyorum.... :KK14: Allahım inş sana sabır versin,o koca kafalının da daha da fazla geç olmadan aklını başına getirsin....

Allah yardımcın olsun canım... ben ne zaman buraya gelsem içim acıyor gerçekten,eşinin eli kolu bağlıymıs gibi hiçbişey yapmaması ve yok mu bunun etrafında kimse "yıkma yuvanı diyecek!" bunu da anlamıyorum.... :KK14: Allahım inş sana sabır versin,o koca kafalının da daha da fazla geç olmadan aklını başına getirsin....

artik cep telefonu kullanmiyormus, dün babama öyle söylemis.
Herkesden kaciyor artik...

Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.

Şu kaynanaalar ne lanet bişey yaa yaksın biyerlerine kına şimdi yuva bozdu

Bence eşin gerı dönecek o vakit sen onu kabul edecekmisin?

Iyi günler ablalarim / arkadaslarim,
ben 22 yasinda üniversite mimarlik bölümü ögrencisiyim. 1 senelik evliyim ve su an cok kötü bir durumdayim. Esimi 4 senedir taniyorum. Zor sartlarda evlendik, ailem kesinlikle istemedi, 1 sene bekletti en sonunda kabul ettiler (istemeyerek de olsa). O zamana kadar hersey güzeldi. Evlendikten sonra esim ailesine iyice düskün oldu. Dügün sabahi apar topar annesine gittik. Her hafta sonu annesinde kaliyorduk vs vs. 2 ay önce esim ögretmen oldugu icin tayini cikti baska bir sehire, annesine 90km uzaklikta (benim okulum da orda, hergün gidip geliyorum). annesi bunu duyunca ogluna hep alttan alttan göndermeler yapti. Onu demoralize etti. Orda yapamazsin edemezsin diye. En sonunda da esimle ufak bir tartisma yüzünden beni babamlara birakti, kendi de annesine tasindi. 1.5 ay oldu ne ses var ne seda. Ne bosanicam diyor nede barisicam.
Cok kötü durumdayim, hayattan zevk alamiyorum cünki onu seviyorum. Sizden tavsiyeler bekliyorum ablalarim.

Allah sabir versin canim gercekten cok zor bi durum

Amacı belli eşinizin ya size ii bir ders vermeye çalışıyor
(yalvarıp yakarmanızı bekliyor sanırım)
ya da silmiş bitirmiş herşeyi...
siz elinizden geleni yapmışsınız,evlilik çocuk oyuncağı değildir
sevgili iken bu tarz tirpler yapılır..
bi arkadaşında dediği gibi dönse bile siz kabul edicekmisiniz bakalım

ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum.Benin eşimde çok düşkün ailesine ben el kızıymışım anlıyorum senii zoruna gidiyor insanın bırak arama sende ama konuşup ne yapcağınıza karar vermeniz lazım taviz verme emin ol devam etseniz bile hala annem annem demeye devam edicektir.

ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum.Benin eşimde çok düşkün ailesine ben el kızıymışım anlıyorum senii zoruna gidiyor insanın bırak arama sende ama konuşup ne yapcağınıza karar vermeniz lazım taviz verme emin ol devam etseniz bile hala annem annem demeye devam edicektir.

valla evi baskasina devrediyorum, esyalarinizi istediginiz zaman alabilirsiniz demis dün babami arayip. Demek ki bosanmak istiyor ama bunu direk ifade edemiyor.

Aynı durum canım aynı fazlasıda vardır hatta bende, ama yaşadıklarımız aynı kendini yıpratırsın öyle insanlar kişilik bozukluğumu denir ne denir çok şey denirde neyse hele annelik ismi altına sığınıp kolayca iş beceriyorlar ya Allah bildiği gibi yapsın sonu gelmez canım karakteri bir insanın değişmez anca sağlığından olursun parmağında oynatır seni güzelce öyle insanlarada iyi insanlar denk geliyor işte zararın neresinden dönersen kardır aile sözü bir biz dinlemiyoruz doğru iken ,bak millet yalanları güzel dinliyor ki şuan bu durum yaşanıyor bir erkekte bu tripler hiç çekilmez ya ama çekiyoruz nazlanan yine onlar oluyor mübarek bu aileye düşkünlük değil canım aile baş tacımız tabi ,ama öyle aileler olmaz olsun seninkide can benimkide can diğmi umarım hakkında hayırlısı olur .

X