Eşimin ailesine düşkünlüğü

kaynanam telefonda olan sana olucak, dul damgasi yiceksin demisti, farkinda degil ki olan onun ogluna olucak.

Allah sadece o kadina yanlis yaptigini göstersin, baska bir dilegim yok.

senin gibi kadinin gelini olacagima
o becereksiz oglunun esi olacagima
dul olurum daha iyi
sonucta evli olmakta dul olmakta allahin takdiri
deseydin cahil kadina

ve sakin dul kalacam bilmem ne diye dusuncelere girme
bu devirde bunlari asmamiz gerekiyor

senin gibi kadinin gelini olacagima
o becereksiz oglunun esi olacagima
dul olurum daha iyi
sonucta evli olmakta dul olmakta allahin takdiri
deseydin cahil kadina

ve sakin dul kalacam bilmem ne diye dusuncelere girme
bu devirde bunlari asmamiz gerekiyor

aslinda cok sey söylemek istedim ama sustum.
Onun seviyesine inmek istemedim.

onlar seviyeden anlamiyorlar canim, cok sert ve direkt bi sekilde nasil cirkef aciz bencil cig vs vs insan olduklarini suratlarina tokatt gibi carpicaksin.bir daha birak sana laf etmeyi yoluna cikmayi bile göze alamasinlar.

test ettim onayladim :)

"sulh ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"

onlar seviyeden anlamiyorlar canim, cok sert ve direkt bi sekilde nasil cirkef aciz bencil cig vs vs insan olduklarini suratlarina tokatt gibi carpicaksin.bir daha birak sana laf etmeyi yoluna cikmayi bile göze alamasinlar.

test ettim onayladim :)

"sulh ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"

bunu cok yapmak istiyorum. Her gece rüyamda kaynanamla esimi görüyorum ve ikisine de agzima geleni söylüyorum. Acaba ne zaman icimdeki öfkeyi onlara kusabilecegim :KK43:

bunu cok yapmak istiyorum. Her gece rüyamda kaynanamla esimi görüyorum ve ikisine de agzima geleni söylüyorum. Acaba ne zaman icimdeki öfkeyi onlara kusabilecegim :KK43:

bendede öyle bir durum olmaya başlayınca psikiyatriste gitmek zorunda kaldım çünkü sabahları çok çok öfekeli kalkıyordum eşime karşı. doktor bana anksiyete bozukluğu dedi. verdiği hafif dozda ilaç kullanmaya başladım çok ii geldi. uyku çok önemli :KK34:

bendede öyle bir durum olmaya başlayınca psikiyatriste gitmek zorunda kaldım çünkü sabahları çok çok öfekeli kalkıyordum eşime karşı. doktor bana anksiyete bozukluğu dedi. verdiği hafif dozda ilaç kullanmaya başladım çok ii geldi. uyku çok önemli :KK34:

peki su an durumunuz nasil? düzeldi mi?

yarin esimin cok sevdigi bir abisi benimle konusmak istiyormus, sizce konusmali miyim?

konuş bakalım ama ne yani onun yerine senden özür mü dileyecek,
onun yerine aman bi daha deneyin mi diyecek
onun yerine davadan vazgeç mi diyecek...
oldu olacak gelcek adam onun yerine evlensin senle :KK57::KK57:
tövbe tövbeee... :KK47:
konusup,neden kendisini yolladıgını,eşinin gelememe sebebinin ne oldugunu öğren bakalım.
kaldı ki onun benimle konusması gerekirken hata üstüne hataa sizi yollamıs bana fln de...
ben onun tanımadıgı biri miyim de sizi sokuyor araya,gelsin kendisi özür dilesin,kendisi konussun benimle,kapı kilidi değiştirene kadar fln de... :KK57::KK57:
hem üzülüyo,hem evde melankolik takılıyo,hem de yanına gelip konusup özür dileyip de arayı düzeltmiyo... nası iş anlamadım, umarım kurtarırsınız cünkü boşanmak hiç kolay olmasa gerek.. inş aklı basına gelir eşinin bu olaylardan sonra...

bu abi olaylari bide benden duymak istiyorumus, yani baristirmak icin esim yollamamis bana kalirsa.
Esim kendisinden süre istemis, daha ne süresi istiyorsa.

bu abi olaylari bide benden duymak istiyorumus, yani baristirmak icin esim yollamamis bana kalirsa.
Esim kendisinden süre istemis, daha ne süresi istiyorsa.

cnm ya artik diyecek birseyim yok Allah böyle erkeklere akil fikir versin. istiflerini bile bozmuyorlar ya sinir oluyorum...ne olacak bizim halimiz?

peki sen simdi ne yapmayi düsünüyorsun? görüesecekmisin o abiyle?

cnm ya artik diyecek birseyim yok Allah böyle erkeklere akil fikir versin. istiflerini bile bozmuyorlar ya sinir oluyorum...ne olacak bizim halimiz?

peki sen simdi ne yapmayi düsünüyorsun? görüesecekmisin o abiyle?

evet sirf esimin ve ailesinin ipligini pazara cikarmak icin görüsecegim. Sonucta bunlar insan degil.
Herkes bunu bilsin.

hepimiz bundan şikayetçiyiz ama zamanla azaldığını biliyorum çünkü çocukların derdinden ileri dönemlerde çocuğumuza önem veriyoruz hep o şekilde gitmiyor

tecrübe mi konusuyor? öylemi anlamaliyiz bunu?

kızım ergenliğie girdikten sonra kaynana gitmiş oğluna şikayet etmiş eşimde açtı ağzını yumdu gözünü arada büyük mesafe var eski düşkünlük yok eşim kızını beni daha fazla düşünür ve ilgilenir oldu anasının ortalığı bozanın o olduğunu gördü artık yüz vermiyor !!!!!

evet sirf esimin ve ailesinin ipligini pazara cikarmak icin görüsecegim. Sonucta bunlar insan degil.
Herkes bunu bilsin.

Müstakbel koca bozuntusunun kalkan gö....nü daha da kaldırma, töbe yarabbim :KK1:

Görüşmede kendinden emin ol... eşinin suçlu olduğunu bastıra bastıra belirt...:KK36:

Ukala dümbeleği :KK57:

evet görüstüm, ordan geliyorum. Abi anlattiklarima sasirdi ama tabi taraf tutmamak icin önem gösterdi. Esim su an Istanbuldaymis arkadaslarinla kafasini dagitmaya gitmis.
Olay bu. Ben anlattim o dinledi. Esin aslinda böyle bir insan degildi fln dedi.

BU kadar...

evet görüstüm, ordan geliyorum. Abi anlattiklarima sasirdi ama tabi taraf tutmamak icin önem gösterdi. Esim su an Istanbuldaymis arkadaslarinla kafasini dagitmaya gitmis.
Olay bu. Ben anlattim o dinledi. Esin aslinda böyle bir insan degildi fln dedi.

BU kadar...

yani bu kisiyi esin yollamamis mi? bu kadarcik mi konustunuz?
insan bir ozur diletirdi yaa yuh nasil bir adam bu bir de Istanbul'a kafa dagitmaya gitmis...
kafa dagitmak istiyorsa annesinin dizinin dibinden ayrilsin ve onu dinlemekten vazgecsin...baska sehirlere gitmesine gerek yok...

Yazdıklarınızı okuyunca daha da moralim bozuldu.. Bende de benzer sorunlar var. Hem de 14 haftalık hamileyim.

Eşimin ailesi yüzünden tartıştık. Kavga sebebimiz kaynanamın sabahın köründe habersiz bize gelmesi, benim kendisine tüm saygıyı göstermeme rağmen, gittikten sonra eşime habersiz gelmesin demem. Böyle bişey yok, insan eşine ufak rahatsızlıklarını söyleyemez mi, ben napıcam bilmiyorum. Annesi çok önemli, karısının hiç değeri yok, bebeğinin de.

Bir de lafları tersinden anlayıp gitmiş annelerine sizi istemiyo demiş. Hbr versin demek, gelmesin demek mi. Ben ne yapıcağımı şaşırdım. Eşimi seviyorum ama bıkmaya başladım... Hiç değerim yok. Nasıl toparlıycaz aileler de girdi işin içine:KK43:

X