- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
cok haklisin, yorumun icin tsk ederim. Naza cekmekten ziyade cevresindeki herkes bilsin onun ve ailesinin ne mal oldugunu. bu yaptiklari insanliga ters.
senin gibi kadinin gelini olacagima
o becereksiz oglunun esi olacagima
dul olurum daha iyi
sonucta evli olmakta dul olmakta allahin takdiri
deseydin cahil kadina
ve sakin dul kalacam bilmem ne diye dusuncelere girme
bu devirde bunlari asmamiz gerekiyor
onlar seviyeden anlamiyorlar canim, cok sert ve direkt bi sekilde nasil cirkef aciz bencil cig vs vs insan olduklarini suratlarina tokatt gibi carpicaksin.bir daha birak sana laf etmeyi yoluna cikmayi bile göze alamasinlar.
test ettim onayladim :)
"sulh ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"
bunu cok yapmak istiyorum. Her gece rüyamda kaynanamla esimi görüyorum ve ikisine de agzima geleni söylüyorum. Acaba ne zaman icimdeki öfkeyi onlara kusabilecegim
bendede öyle bir durum olmaya başlayınca psikiyatriste gitmek zorunda kaldım çünkü sabahları çok çok öfekeli kalkıyordum eşime karşı. doktor bana anksiyete bozukluğu dedi. verdiği hafif dozda ilaç kullanmaya başladım çok ii geldi. uyku çok önemli
peki su an durumunuz nasil? düzeldi mi?
yarin esimin cok sevdigi bir abisi benimle konusmak istiyormus, sizce konusmali miyim?
bu abi olaylari bide benden duymak istiyorumus, yani baristirmak icin esim yollamamis bana kalirsa.
Esim kendisinden süre istemis, daha ne süresi istiyorsa.
cnm ya artik diyecek birseyim yok Allah böyle erkeklere akil fikir versin. istiflerini bile bozmuyorlar ya sinir oluyorum...ne olacak bizim halimiz?
peki sen simdi ne yapmayi düsünüyorsun? görüesecekmisin o abiyle?
hepimiz bundan şikayetçiyiz ama zamanla azaldığını biliyorum çünkü çocukların derdinden ileri dönemlerde çocuğumuza önem veriyoruz hep o şekilde gitmiyor
tecrübe mi konusuyor? öylemi anlamaliyiz bunu?
evet sirf esimin ve ailesinin ipligini pazara cikarmak icin görüsecegim. Sonucta bunlar insan degil.
Herkes bunu bilsin.
evet görüstüm, ordan geliyorum. Abi anlattiklarima sasirdi ama tabi taraf tutmamak icin önem gösterdi. Esim su an Istanbuldaymis arkadaslarinla kafasini dagitmaya gitmis.
Olay bu. Ben anlattim o dinledi. Esin aslinda böyle bir insan degildi fln dedi.
BU kadar...