Eşimin ailesine düşkünlüğü

dün evimizin önünden gectim, sadece TVnin isigi yaniyordu, artik evde yasiyor ve duydugum kadariyla cok mutsuzmus. Kendi kabuguna cekilmis. Beter olsun! Düsündükse yasadiklarimi cok üzülüyorum. Allah gercekten benim gibi durumda olanlarin yardimcisi olsun. Su an dimdik ayaktayim ama gelin de icime sorun bunu..

eğer pişmanlığından emin olabilsen keşke... o anasının lafına gelmeyeceğinden bir daha emin olsan keşke.. hiç yuva bozma derdim sana,demek belki kolay olanı ama... yuva bu,bozulmasını kim ister... merak ediyorum seni o eve döndürmek için uğraşacak mı:KK59:

eğer pişmanlığından emin olabilsen keşke... o anasının lafına gelmeyeceğinden bir daha emin olsan keşke.. hiç yuva bozma derdim sana,demek belki kolay olanı ama... yuva bu,bozulmasını kim ister... merak ediyorum seni o eve döndürmek için uğraşacak mı:KK59:

hic sanmiyorum. kabul eder bu durumu ama artik ayaga kalkamaz. O bunu haketti.
Ayrica avukatim genc ve yakisikli biri, durusmaya gelirken bizi görse bile ici yanicak biliyorum.

hic sanmiyorum. kabul eder bu durumu ama artik ayaga kalkamaz. O bunu haketti.
Ayrica avukatim genc ve yakisikli biri, durusmaya gelirken bizi görse bile ici yanicak biliyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım,sen yaşadın,sen çektin,sen daha iyisini bilirsin...
o kadar perişan olacağı halde hala nasıl durumu kabul ediyor yaa.. :KK57: sen b ahlaksızlık etmemişsin,bişey yapmamışsın... ama kırılmışsın,yıpranmışsın... bunu tamir etmekle uğraşır insan biraz ama...
inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

sizi destekliyorum...
hic yikilmadan aynen boyle devam edin...
esiniz hic yapilmamasi seyler yapmis...hala da sizi kolunuzdan tutup evinize goturme girisiminde bulunmadi ne bicim is bu ya...
bu yastan sonra da hic duzelecegini sanmiyorum daha adam meme emen cocuk gibi annesinin sozunden cikamamis...

Son düzenleme:
Peki onun yakinimda olduğunu bildigim zaman veya ondan bir yenilik duydugum zaman neden hala icimde bir özlem yükseliyor :KK43:

Sizce o beni artık sevmiyor mu?
Kusura bakmayın bugün baya yogun duygular içindeyim :KK43:

daha çok gençsin
ve bu yaşta çocuk bile düşürmüşsün
ağır imtihanlar atlatmışsın
bence biraz daha bekle
sanki hala seviyorsun onu
sadece intikam için boşanma
birkez daha deneyin olmazsa denedim olmadı dersin

daha çok gençsin
ve bu yaşta çocuk bile düşürmüşsün
ağır imtihanlar atlatmışsın
bence biraz daha bekle
sanki hala seviyorsun onu
sadece intikam için boşanma
birkez daha deneyin olmazsa denedim olmadı dersin

evet tabiki seviyorum ancak cok iyi biliyorum ki bu adamdan bana koca olmaz maalesef.
Daha hala düzeltmeye bile calismiyor. Beni hic yok yere annesine ezdirdi.

evet tabiki seviyorum ancak cok iyi biliyorum ki bu adamdan bana koca olmaz maalesef.
Daha hala düzeltmeye bile calismiyor. Beni hic yok yere annesine ezdirdi.

kayınvaliden gıcık bir kadın
aynı benimki gibi
o da evlenince oğluna düştü
eve gelince peşinden ayrılmıyor

yani düsündükce nefesim kesiliyor, birseyleri düzeltecegine daha da beter yapiyor.
Sadece kabuguna cekilse yine iyi ama iste yok kilit degistirmeler, yok annesini üstüme salmalar...

bu arada cumartesinden beri benim esim hergün arabasini annemlerin evinin park ediyor, ailemle de hergün karsilasiyorlar. Görmemezlikten geliyormus kendisi.

yani düsündükce nefesim kesiliyor, birseyleri düzeltecegine daha da beter yapiyor.
Sadece kabuguna cekilse yine iyi ama iste yok kilit degistirmeler, yok annesini üstüme salmalar...

bu arada cumartesinden beri benim esim hergün arabasini annemlerin evinin park ediyor, ailemle de hergün karsilasiyorlar. Görmemezlikten geliyormus kendisi.

ates olsa cürmügün kadar yer yaksin bosver gitsin...yaptiklari ne kadar ayip birsey

X