gercekten mi, sen nerdesin?
mannheim.biliyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten mi, sen nerdesin?
mannheim.biliyormusun?
evlenmeden önce 2 sene orda yasadim, üni dolayisiyla :)
aaa tesadüfe bak. yakinda akrabada cikacáz herhalde...bu gidisle
biz akraba cikmasak bile sanirim eslerimizin akraba cikmasi daha büyük bir ihtimal :)
ortak yanlari cok...
ay güldürdün beni....ne üzerine okudun sen burda?
ben Kaiserslauternde mimarlik okudum
güzel bi meslek secimi olmus. Allahim kaderini de güzel yazsin insallah
amin cümlemizin insallah.
Iste ben sirf esim icin ordaki hayatimi biraktim onun yanina tasindim. Ama hic degmezmis.
Simdi görüyorum ki hersey bosuna.
yani düsündükce nefesim kesiliyor, birseyleri düzeltecegine daha da beter yapiyor.
Sadece kabuguna cekilse yine iyi ama iste yok kilit degistirmeler, yok annesini üstüme salmalar...
bu arada cumartesinden beri benim esim hergün arabasini annemlerin evinin park ediyor, ailemle de hergün karsilasiyorlar. Görmemezlikten geliyormus kendisi.
bu anlattiklarini duyan da esinin soyunu katlettin de sana ve ailene dusman kesildi sanacak...
adam olan yapmaz boyle seyler...
cok ayip...
insallah Allah sana en hayirlisini verir, hep hayirlisi neyse o olsun diye dua et canim...
iste bende bunu anlamiyorum, tek sucum kaynanama kölelik yapmamam.
Bırak otursun anasıyla..
Bende diyorum eşime hala anamda anamm diyosan anan orda diyorum git yanına otur ananla..
(o da düşkündür laf söletmes)
Böyle kadınların Allah korkusu yok yatıcak yerleride yok..
Allah tahsilatlarını affetsin..
pardon ama yazdigini pek anlamadim. neden kadinlarin yatacak yerleri olmasin?
kaynanadan bahsediyor anladıgım kadarıylaa
yarin esimin cok sevdigi bir abisi benimle konusmak istiyormus, sizce konusmali miyim?
iste bende bunu anlamiyorum, tek sucum kaynanama kölelik yapmamam.
git konus bakalim ne diyecekmis...
kesin kendi soyleyemedigini baskalarina soyletecek...
bu adam sana nasil acildi nasil evlendi acaba merak ettim simdi
cok guclu gorun, aglama ezik gorunme dimdik dur o adamin karsisinda...
esinin hatali oldugunu biliyorsun hatta cok cok cok hatali oldugunu...
o yuzden sakin esinin uzgun vs. falan oldugunu duyarsan yelkenleri suya indirma...
barismak istiyorsa falan da hatalari yapan esim ve bu hatalari telafi etmesi gereken kisi de o...kendisi gelip ozur dilemeli kalbimi cok kirdi falan filan bir seyler de naza cek canim...
yani bu adam esin araciligiyla ozur dileyecekse kesinlikle adami eli bos gondermelisin bence...
sonra senden esin gelsin ozur dilesin...
konusup halletmemiz gereken cok sey bir kuru ozurle de kapanacak is degil bu de korkut biraz tutussun esin...