• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

geçmiş olsun canım yazdıklarını okurken biraz kendime benzettim seni bende şimdi bi topic açıp bi güzel derdimi dökücem allah yardımcın olsun eşin senin tarafında ya gerisini boşver.

canım çok mutlu oldum..süper bi haber bu:)..babasınında anasınında Allah layığını versin uğramasınlar yanınıza yörenize.şimdimi geldi akıllarını ana baba oldukları..sakın ezdirme ne kendini ne eşini.Allah yardımcın olsun.

Bugün akşam kontrolünden sonra eşim odasına alınacak
Artık geçti bitti çok korkuttu ama bitti :lepi:
10 güne kadar da evimize gidebilicez sanırım :dance:

Mesajlarıyla dualarıyla destek veren herkese
Tek tek teşekkür ederim
Öyle acı ki 39 kiloya düştüm
Allah kimselere yaşatmasın böyle bi üzüntü :Saruboceq:

canım benim ya:(
okadar üzüldüm ki okuyunca
Allaha şükürler olsun ki
Allah eşinin sana bağışladı
eşinin ailesine hiçbişey diyemiyorum zaten
çok şaşkınım

Gözün aydın arkadaşım. Tez günde evinize çıkın inşallah. Bir de aklında olsun, kayınpederin hastalanınca oğlu için söylediği hastaneye yatırın onu, hatta yatırmayın, acilin kapısına bırakıp kaçın....

Alemsin canım süper fikir kaydirigubbakcemile5
Ama ben başka bişey düşünmüştüm
Şimdi bu kişi yaşlanıyor haliyle yakında hastalıkları başlar
Arayıp hastayım dediğinde
E ama orası uzak biz nasıl gelelim sen bi sağlık ocağına gidiver
Demeyi düşünüyordum

canım çok geçmiş olsun Allaha çok şükürler olsun

bu arada iyi fikir canım doğrudan onu de eşine o zaman anlatırsın olanları

Kızlar saat 18:00 itibariyle artık odamıza geldik
Yatağı pencereye doğru çevirdik güzel bi manzarası var
Eşim biraz şaşkın aradan 20 gün geçti benim tavrımdan halimden bişeyler seziyor
Ne olup bittiğine anlam veremiyor
Ama sağlığı iyiye gidiyor şimdilik çok yorulmaması gerektiği için pek konuşturmuyorum
6 Ay katı gıda yemicek şimdilik serumla beslenecek
Sonra süt mama ve sulu çorbalara geçicez
Ama bitti kızlar kötü olan ne varsa geride kaldı

sahrud çok büyük geçmiş olsun. Eşinin iyileşmesine inan çok sevindim. Bundan sonra herşey hep iyiye gider sizin için umarım. Sen de bir an önce kendini toparlayıp kilo almaya çalış canım eşinin herkesten çok sana ihtiyacı var anlattıklarına bakılırsa.

Bence üç günlük dünya esın konussun sonucta evlatları hakkı var dogurmuslar buyutmusler ama sen genede basına cıkmaması ıkıdebır gelmememlerı ıcın sınırını koruuu zaten senden yuz bulamazlarsa gelemezler merak etme sende onların odasına zırtta bırde gırersınnn :))

Alemsin canım süper fikir kaydirigubbakcemile5
Ama ben başka bişey düşünmüştüm
Şimdi bu kişi yaşlanıyor haliyle yakında hastalıkları başlar
Arayıp hastayım dediğinde
E ama orası uzak biz nasıl gelelim sen bi sağlık ocağına gidiver
Demeyi düşünüyordum

Sana yakışmaz öyle yapmak. Büyüklere saygıda kusur edilmez, sen onu acil servisin kapısına bırak, saklanıp özle bir de içeri aldıklarından emin ol. Sonra dönüp geri gelmesin. Hatta kedileri yaptıkları gbi bir çuval içine bile koyabilirsin. Yanlış anlama canımi hastaneye kadar yürüyüp yorulmasın diye, yoksa yolu görmeyip geri dönemesin gibi bir amacımız yokkk..... Tamamen saygı için....

Arkadaşım hadi şimdi sıra sende. Artık kendini toplamaya başla, bak eşinin iyi bir bakıma ihtiyacı var, sen iyi olmazsan eşine kim bakacak? Hadi biraz bişeyler ye, biraz uyu, korkma artık bişey olmayacak. Kötü günler geçti, hadi artık huzur bul, eşin yanında bak.

Bence üç günlük dünya esın konussun sonucta evlatları hakkı var dogurmuslar buyutmusler ama sen genede basına cıkmaması ıkıdebır gelmememlerı ıcın sınırını koruuu zaten senden yuz bulamazlarsa gelemezler merak etme sende onların odasına zırtta bırde gırersınnn :))

Son olaylardan haberin yok sanırım
Eşim ölümlerden döndü ama ne gelen var ne giden
Eşim artık adlarını anmaz

Sana yakışmaz öyle yapmak. Büyüklere saygıda kusur edilmez, sen onu acil servisin kapısına bırak, saklanıp özle bir de içeri aldıklarından emin ol. Sonra dönüp geri gelmesin. Hatta kedileri yaptıkları gbi bir çuval içine bile koyabilirsin. Yanlış anlama canımi hastaneye kadar yürüyüp yorulmasın diye, yoksa yolu görmeyip geri dönemesin gibi bir amacımız yokkk..... Tamamen saygı için....

Ama hayatım onlar 3 saatlik uzaklıkta
Kalkıcan gidicen evden alıp hastaneye götürücen
Acile bırakıp beklicen sonra kaçıcan zor olmaz mı

Arkadaşım hadi şimdi sıra sende. Artık kendini toplamaya başla, bak eşinin iyi bir bakıma ihtiyacı var, sen iyi olmazsan eşine kim bakacak? Hadi biraz bişeyler ye, biraz uyu, korkma artık bişey olmayacak. Kötü günler geçti, hadi artık huzur bul, eşin yanında bak.

Eşim yoğun bakımdayken ben zaten kendim için tedaviye başlamıştım
Daha doğrusu doktorumuz farkedip zorlamıştı tedavi için
Bana da günde 2 serum takılıyor
Çeşitli ilaçlar kullanıyorum
Bu hastaneden birlikte yürüyerek çıkıcaz

ikinizede tekrar geçmiş olsun.kendine dikkat et..
hastaneden çıktıktan sonra da eşinin sana çok ihtiyacı olacak..

ikinizede tekrar geçmiş olsun.kendine dikkat et..
hastaneden çıktıktan sonra da eşinin sana çok ihtiyacı olacak..

Hastaneden çıktıktan sonra muhtemelen
Eşimin benden başka kimsesi olmicak
Dün bizimkilerden haber var mı dedi
Arıyorlar dedim başka tek kelime etmedi
Bende eşimi tanıyorsam bunun öfkesi uzun süre devam eder
Kolay affetmez bense hiiiç tek kelime etmeyi düşünmüyorum

Koruttun bacım eşimin benden başka kimsesi olmayacak deyince. Ben de adamın sülalesini toptan halledeceksin sandım. Hem sen eşinin ailesini hastane önüne bırakıp kaçmak zor olur diyorsan dostlar ne güne duruyor, yakındaki arkadaşlar eminim ki memnuniyetle bu konu ile ilgilenir

Koruttun bacım eşimin benden başka kimsesi olmayacak deyince. Ben de adamın sülalesini toptan halledeceksin sandım. Hem sen eşinin ailesini hastane önüne bırakıp kaçmak zor olur diyorsan dostlar ne güne duruyor, yakındaki arkadaşlar eminim ki memnuniyetle bu konu ile ilgilenir

Ay yok şimdi uğraşamam onları toptan halletmeyle
Ben eşimle mutlu mesut bi hayat sürdürmeyi düşünüyorum
Belki ben gibi cadaloz yada eşim gibi cins bi bebeğimiz de olur
Hem hayınpedere bişey olmaz ki
Adamın hem karısı hem metresi var
Tabi para pul sağlık gidince o karı da gitmezse

Ay yok şimdi uğraşamam onları toptan halletmeyle
Ben eşimle mutlu mesut bi hayat sürdürmeyi düşünüyorum
Belki ben gibi cadaloz yada eşim gibi cins bi bebeğimiz de olur
Hem hayınpedere bişey olmaz ki
Adamın hem karısı hem metresi var
Tabi para pul sağlık gidince o karı da gitmezse

Bırak ben içimdeki öfkeyi dışa vurayım. Psikoloğumda artık bu öfkemden kurtulmam gerektiğini söylüyor, hemde sevap kazanırım..... Sen eşinle mutlu mesut hayat sür. Arada bir içeride KK ailesi olarak beni ziyarete gelin, kol böreği, sarma, don filan getirin, sizin mutluluğunuz bileyim bir de bana yeter..

Bırak ben içimdeki öfkeyi dışa vurayım. Psikoloğumda artık bu öfkemden kurtulmam gerektiğini söylüyor, hemde sevap kazanırım..... Sen eşinle mutlu mesut hayat sür. Arada bir içeride KK ailesi olarak beni ziyarete gelin, kol böreği, sarma, don filan getirin, sizin mutluluğunuz bileyim bir de bana yeter..

Bu kadar derdin arasında güldürdün ya beni kaydirigubbakcemile3
Allahta seni güldürsün :Saruboceq:

Back