Eşimin Ailesi

Hiç cevap vermemiş.
Her şeyi söyledim bu akşam sadece dinledi, haklısın dedi. Yarın annesiyle konuşacak. 30 yıllık annem konduramıyorum ben de diyor.

Neden ? Anneler etten kemikten değil mi ? Hata yapamaz mı ? Bazı erkekler neden annelerini melek görüyor anlayamıyorum. Kayınvalidem gerçekten olgun ve mantıklı bir kadındır kendisi bizzat der mesafe iyidir, evli ev üstüne ev olmaz bu yaştan sonra kafa dinlemek istiyorum kendimle kalmak istiyorum dönün evinize yavrularım diyor. Eve gelen kargodan ona ne ? Kocam hediye aldı evet oğlun bana iyi bakıyor deseydiniz ya.
Akıl ve ruh sağlığınız için değil aynı apartman, aynı mahallede bile oturmayın eş ailesi ile inanılmaz yıpratıcı oluyor. Eski evliliğimde de benzer sorunlar yaşadım. Çok pişman oldu eski eşim savcılığa verdim defalarca hattımı değişirdim. Siz kararlı olun dik durun o evden çıkın. Finansal durumunuz yetersiz ise siz de işe girin, bakın benim psikolojimi pert etmişti kayınvalidem dibin dibindeydim, kira vermiyorum diye kârdayım diye düşünüyorsunuz ama psikolojiniz bozulduğunda beden sağlığınız da bozuluyor. Migren atakları, kalp sapmazmı, mide krampları , uykusuz geceler, sürekli evime yatakodama uygunsuz saatlerde keyfine göre girip çıkması..ex eşim bana sormadan anahtar bastırmış herkese dağıtmış kopyaları kızkardeş ve eşi, 2.dereceden kuzenleri dahil haberim yoktu. Ki ben sizin gibi aynı apartmanda oturmadım, aynı mahalledede karşılıklı farklı sitelerde yürüme mesafesinde..Lütfen o evden taşının. Kayınvalide ile villada oturmaktansa bodrum katında 1+1 oturmayı yeğlerim kendi annemle bile oturamam. Özellikle 30 + aile büyükleriyle nefes alınmıyor yok yani olmuyor.

Ben de bunları düşünüyorum zaten. Eşime de dedim karının arkasında dursmadın mı diye. Büyük bir şey yaşansa sen benim arkamda durmazsın, bana güven vermiyorsun dedim.

Öyleyse neden evlenmiş beyfendi ? Evlilik sadece cinsellik ve çocuk yapmak mı ? Çocuğunuz yoksa sakın yapmayın. Madem ki anan benden kıymetli, hayatını onunla geçir ben aile olmak için evlendim seninle. İnsanın eşi geleceğidir. Anne baba vefat ettikten sonra bir başınıza kalakalıyorsunuz. Dayım hep evlilik kurumunu kötülerdi. Farklı kadınlarla takılırdı. Yaş oldu 52 bulamıyor..şimdilerde birilerini bulun bana evleneceğim bıktım yalnızlıktan diyor. Tatile yalnız çıkıyor, restoransa kafede yalnız oturuyor, evde yatakta sofrada yalnız, insan sosyal bir varlık yalnızlık yaratılışımıza uygun değil..Herkesin annesi kendine kıymetli, kız anneleri emek vermeden mi çocuk büyütüyor alla'sen cami avlusunda mı bulunduk bizim kökümüz ailemiz yok mu ? Biz kadınlar niye eşlerimizin ailesinin yanına sığıntı gibi yerleşiyoruz da erkeklerin hiç eyvallahı yok ??
Eşinizi silkeleyin. Siz de hakkınızı savunun. Olmayanı oldurmanın da anlamı yok otursunlar analı oğullu bırakın kendi hallerine çok arar sizi eşiniz..

Eşin hiç bir şey yapamıyorsa bile ben bu boş konuşmalarınızı görmek bilmek istemiyorum der gruptan ayrılması gerekirdi. onunda işine geliyor. birbirlerinden gaz alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…