Eşimin ailesi

Çok meraklısınız olayları çarpıtmaya akraba evliliği konusunu başkası açtı ve benim demek istediğim uzaktan tanıdık kültürü yakın olan uzak akrabalar. Senenin 2023 olması ve sizin gibilerin hala olayları sabote etme merakı bitmedi. merak etmeyin benim de sizin bilmedikleriniz kadar bilgim var.
Ben kimseyi sevmiyorum demedim yeni gelin kaynaşma amaçlı davet edilir aileye katılır herkesi tanır ben bunları yaşamadım eltilerimde bu düşünce yok dedim. Ben elinde silahla gezen birinden tabiki geri çekileceğim masum biri olsa herkes yanında olmak isterdi. Eşim destek olsun tabiki, Ama kimsenin arkasını toplayamaz artık evli bir çekirdek ailesi var.

Ambulans tekmeleme ne ya? Yemedikleri bok kalmaz yardıma gelen insana işkence ederler. İnşallah hakkınızda şikayetçi olurlar

Ayrıca konu çok uzun. Sorun ne anlaşılmıyor bile

gecmis olsun, cok kotu bir olay yasamissiniz. bu aile daha basiniza cok bela acar. esiniz de raziysa baska bir sehre tasinin

Eşinle neyi konuşacaksın? adamın gözünun önünde abisi kendisini vurmuş. az bı dur ya . hemen ne üstüne gidiyorsun ,aglatiyorsun adamı. yok aynı ortama girmem falan. tek sorun şuan senin kardeşleriyle aynı ortama girmen mi ? Adamın abisi hele bi hastaneden ciksaydi sonra konuşursun.
Korkmuş olabilirsin ama eşin daha çok korkmuş. bir de o çocukları düşün ? Eltini düşün ? 7 kat yabanci olsa bu kötü gunde destek verir. 2-3 kez eltine bı destek ver bı omuz ver omuzunda ağlasın. sonra koy mesafeni nereye koyacaksan. Öyle aile olmaz ama senin yaptığın gibi de aile olmaz.Kocanla yapacağın konuşmanın derdine bir zahmet sonra düş.

Eşime ve eltime destek olmadığımı nerden çıkardınız benimle hastanede miydiniz acaba ben sorunumu anlattım yaptığım iyilikleri değil. Eltilerim farklı dedim fakat yanlarında olmadım demedim. Bana zararı olmuyor mu ben de olayın içindeydim her şeye şahit oldum zaten eşimle şimdi değil sonradan güzelce sağlıklı konuşmak adına fikir istedim. Zarar göreceksem eşimin kardeşlerinden uzak durmam mental sağlığım için benim en doğal hakkım.

Canım öncelikle eşinle bağlantı kurma bu olay arasında. Eşinin hiçbir suçu yok ve bu aile artık senin de ailen. Böyle travmatik olayların içinde asla bulunmak istemezdim bende ama eşin kardeşini reddedecek değil? Daha az görüşüp daha az o ortamlara girmeye çalış. Eşine de tavsiye et bunu. Allah o adamın çocuklarına eşine sabır versin

Abi bacağına sıkınca eşiniz üzülüp altınları verelim diyecek diğerleri de sizi zorlayacak diye bekledim ama bir şey dememiş kimse hayret.

Bunalıp intihar etmek isteyen adam bacağına sıkmaz direk kafasına sıkar. Sizin kaynınız azıcık tiyatro yapmış gibi geldi normal değil. Yarın öbür gün başkalarına zarar vermeye kalkar uzak durmaya bakın.

Bekar kaynın gece 12de eve geldiğinden size ne?

Bir de aileniz polis ama sizi teyze oğluna vermek istiyorlar. İlginç. Gerçi haklısınız bu suç değil de. Neyse.

Aile çok sorunlu anlattıklarınıza bakılınca evet ama siz evlenmeden önce aile ile tanışmadınızmı?bütün bunları bilmeden evlenmiş olamazsınız diye düşünüyorum.

Evet bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Doğru eşimin suçu yok kimse ailesini seçemez. Amin

Bekar kaynın gece 12de eve geldiğinden size ne?

Bir de aileniz polis ama sizi teyze oğluna vermek istiyorlar. İlginç. Gerçi haklısınız bu suç değil de. Neyse.
Bir erkeğin o saatte annesini bırakıp geç gelmesi ilginç düzenli olarak. Başına birşey gelebilir.

Benim ailem beni akrabaya zorla vermek istemiyor bizde zorbalık yok sadece ailede birkaç kişi diğerlerinin de hani olsa iyi olur tarzında. Benim kararıma saygı duydukları için şuan görüştüğüm kişiyle evliyim.

Aile çok sorunlu anlattıklarınıza bakılınca evet ama siz evlenmeden önce aile ile tanışmadınızmı?bütün bunları bilmeden evlenmiş olamazsınız diye düşünüyorum.
Aileyle tanışma oldu ailem aşırı ne sevdi ne sevmedi ama birşeylerini de çok görmediler sadece fazla ısınma olmadı. İnsan içine girmeden bilmiyor ben hiçbir şekilde bu problemleri başta görmedim.

Evet kesinlikle benim korktuğum sonrası zaten bana eşime zarar gelmemesi adına uzak durmam gerekiyor.

Çünkü ihaleye girdiğinde ben ihale için altınları vermem demiştim fikrimi bildikleri için sonrası için de isteyen olmadı. Zaten ailenin en zengini haram ihalelere giriyor daha fazla diyerek doyumsuzluk sonrası herşeyi kaybetti. Evi arabası hepsi trilyonluktu. 5 trilyon kaybetmiş 2 sini halletmiş şimdi 3 trilyon için de evi satacak. Kirada olmayan abileri evini arabasını satmıyor ben kiradayım çok az miktarda olan altınımı neden vereyim. Durumumuz ortada bu yüzden istemiyorlar.

Hanımefendi size ne bundan? Sizden altın isteyen yok, para ver diyen yok. Sizlik hiçbir şey yok. İnsanların kazandığı/kaybettiği paradan gerçekten size ne?

Bekar bir erkek annesiyle yaşamak zorunda mı?
Evlendiğinde anne yalnız kalacak. O zaman ne olacak siz evinizi açacak mısınız? Başına bir şey gelmesin.

Ben istemem böyle birşeyi ailesini silmez hiçbir kimse zaten eşim üzülüyor yanında oluyorum ama ona da birşey olabilirdi orada. Bu olay tekrarlanır zarar görür diye korkuyorum
Eşinin aklı mantığı yok mu? Diyeceğim olaylara bakilirsa yok. Sizin yapabileceğiniz aileye mesafeli olmak
Ve uzunca bir müddet çocuk yapmamak.

Evlendiğinde anne yalnız kalacak. O zaman ne olacak siz evinizi açacak mısınız? Başına bir şey gelmesin.

Bekar olan erkeğin başına birşey gelebilir diyorum. Şuan kayınvalidem ne alaka ayrıca merak etmeyin ona açık çok kapı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…