Eşimin ailesi

Evet haklısınız ama kardeşi ne yapabilir ki?

Ben eşimi hiçbir konuda utandırmadım ailesinin davetlerine gittim saygısızlık etmedim kayınvalidem beni sever sorunlu abileri kardeşleri bir evde çocuk varken rahat silah kullanıyorsa bu aileyi sorgularım ve haklı olarak uzak durmaya çalışırım. Tek endişem eşimi olaylara sürükleyip başına birşey getirmeleri.

Evet haklısınız ama kardeşi ne yapabilir ki?
Ne mi yapabilir sonuçta insan kardeşini tanır çocuk vardı o evde bu toplantıyı sağlıklı bir yerde yapabilirlerdi silah olduğunu olacağını tahmin etmediler. Eşimden isteğim beni ve kendini olaylardan uzak tutması altını çiziyorum yardım etmek ayrı birsey yardımcı olsun ama usulüne göre çekirdek ailesi olduğunu da düşünmesi lazım. Korkuyorum bugün ona birşey olsa bana da olmuş olur zaten.

Ben istemem böyle birşeyi ailesini silmez hiçbir kimse zaten eşim üzülüyor yanında oluyorum ama ona da birşey olabilirdi orada. Bu olay tekrarlanır zarar görür diye korkuyorum

Eşinize destek olacağınıza söylendiniz mi gerçekten? Zaten sizle görüşmüyorlarmış. Eee o zaman niye darladınız eşinizi? Herkes çok prenses
Destek olmadığımı nerden biliyorsunuz eşim iyi olduğunda abisinin hayati riski geçti ben diğer gün eşime dedim söz ver bir olayda sağlıklı davran başına birşey gelmemesi adına konuştum sarıldım. Bu anları da yazmadım siz o anda değildiniz eşim söylediklerime değil yorgunluğuna bu sorunlara ağladı.
Eşinize destek olacağınıza söylendiniz mi gerçekten? Zaten sizle görüşmüyorlarmış. Eee o zaman niye darladınız eşinizi? Herkes çok prenses

Sehir degistirin en yakin surede

Yaaaa o kadar gereksiz ayrıntı vermişsiniz ki sonuna kadar devam edemedim

Al dedi cocuklarini dedi git dedi

Izlerken güldüğüm videolar gerçek ya.
Varlar yani, yasiyorlar bir yerlerde.

Bakin daha burada bile derdinizi anlatamıyorsunuz.
Okumak istedim ama okuyamadim.

Bu karisik sulale konularinin çoğu iletişimsizlikten, konusmayi bilmemekten, karsindakini anlamamaktan, dinlememekten.

Nasil olay cikmasin ki bu insanlarin olduğu yerde.

Zaten abilerinin olduğu ortamda olmak istemediğimizi söylemişsiniz , altınlarınızı da vermemişsiniz.
Daha söylenecek bir şey var mı ?

utandırnayı o manada kullanmadım.
adam zaten ailesinin rezilliği yüzünden size karşı mahçup olmuştur üstelik değiştirebileceği bir durum değil. siz birde üstüne ne konuşacaksınız adamla? zaten gitmem demişsiniz k gitmeyin zaten bu konuda size hak vermeyen olmadı.
benim ailemde öyle birşey yaşansa ben utanırım.
daha fazla utandırmayın derken kastettiğim bu.

Eşiniz kafanıza göre biri mi? Öyleyse kendinize dert mi arıyorsunuz? İstesem soyutlarım görüşmem konuşmam mecbur değilim neticede ama eşimin ailesiyle bir sorunum yok böyle bir şey yapmak istemem. Sizin yaptığınız ucu size dokunmayan şeyleri bile dert haline getirmek. Zorla eş ailesini hayatınıza sorun olarak dahil ediyorsunuz.

Esin belli ki iyi. Ona birşey deme. Ama aile ortamlarına sakın girme. Ve sanırım hâlâ altinlarini isteme pesindeler. Mümkün olduğunca hiçbirine gitme. Mesafe koy.

Şu an 3,5 aylık evlilermiş. 1,5 aylık evliyken altınları istenmiş. Kocası da, 6 erkek kardeşlermiş.

Adam kendi evi, 2 arabası ve ortak olduğu 2 işyerindeki haklarıyla ödeyecek olsa; aile toplantısı da yapılmazdı muhtemelen. Asıl olayı sonraki konuda öğreniriz.

Sene 2023 ve siz halen "akraba evliliği güzel olur" düşüncesindeyseniz; bir yerlerde çok büyük bir sıkıntı var.

Altınları aldılar mı biri bana bunu söylesin
Gerisi önemli değil zira Ölmek isteyen adam elbette bacağına değil kafasına veya kalbine sıkar.

Millete nasıl intihar edeceğini de biz mi söyleyeceğiz?

Çok meraklısınız olayları çarpıtmaya akraba evliliği konusunu başkası açtı ve benim demek istediğim uzaktan tanıdık kültürü yakın olan uzak akrabalar. Senenin 2023 olması ve sizin gibilerin hala olayları sabote etme merakı bitmedi. Merak etmeyin benim de sizin bilmedikleriniz kadar bilgim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…