Kayınvalidemin eşimin yanında iç çamaşırıyla durması normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Simdi aile normalde kapalı, dindar falansa asla normal değil lakin plajda bikini giyen insanlarsa normal 🤷‍♀️

Ben açığım annesi kapalı yahu şort ayrı sütyen kilot ayrı bunun nesini anlamıyorsunuz ? Ayrıca kayınvalidem dindar geçinen biri öyle birinin bu davranışı yapması ekstra anormal değil mi
sorularıma cevap verir misiniz lütfen? kadının külotla durma süresi uzun mu yoksa hemen üzerini değiştirip çıkıyor mu odadan? bunu da her gittiğinizde yapıyor mu?

Hastalık vs ayrı arkadaşlar konunun hastalıkla ilgisi yok. Hastalıkta mahremiyet mi olur ? Ama 49 yaşında kimse de 25 yaşında oğlunun yaninda kilotla durmaz
Yaşıyla alakası ne? Anne genç olunca ne oluyor?
Annesi genç olunca donla görmek sorun mu? İyi bari ben 32de doğurdum 60ımda donumla gezsem karısı laf etmez(!)

Ne oldu da konu sizi ayırmaya geldi?
Sebep ne biliyor musun :) marketten eşimle ikimiz soğuk kahve aldık annemler içmez diye onlara almadık normal kahve alıcaz tesisten arkamı bir döndüm vay efendim nasıl kendime soğuk kahve alırmışım da ona almazmışım bu olay ertesi güne sıçradı bende annen bu olayı neden büyütüp seni dolduruyor dedim sen onu takma falan dedi bu konuşmayı duymuş oğlumu ben doldurmuyorum ve ardından o mesajlar… Yaaa daha o kadar şey varki… he asıl derdi kahve falan değil asıl mesele tesiste oğlunun beni sevmesi benimle gezmesi benim elimi tutması önden gidiyoruz hemen arkamızda da onun annesi ve benim annem…

Yaşadıklarımı anlatsam nasıl biri olduğunu ve benim ne kadar saf yaklaştığımı anlardınız en kısa minicik örnek vericem. Nişanlıyız annesi durdu durdu Esra için bana dediler ki çok temiz çok iyi kızdır çokta beceriklidir ben sanki sordum Esra nasıl diye benim oğlum orospuyuda sevse alırım mecbur… Nişanlımla konuşurken bana mesaj attı oğluma mesaj atma bu iş olmayacak daha baştan belli en iyisi baştan olmasın bu iş bitti tamam mı kes başka söze gerek yok…( ve bu sırada oğlu dil döküyordu ayrılmayım diye o arada yazdı)… Bu olaylardan sonra eşimi çok sevdiğim için belirli süre sonra barıştım sırf ayrı bir yerde ev istedim eşimde kabul etti diye vay efendim beni nasıl terkedersin diye hap içti eşimi korkutmak için (ayrı dediği evde yürüme mesafesi 10 dk)
eşini çok sevdiğin için o gö.e de katlanacaksın artık mecbur. Kadın seni istememiş sırf huzuruz ol diye yapıyorsa bile amacına ulaştırmışsın. Hayalimde kaynanan ekte. IMG_9318.jpeg

sorularıma cevap verir misiniz lütfen? kadının külotla durma süresi uzun mu yoksa hemen üzerini değiştirip çıkıyor mu odadan? bunu da her gittiğinizde yapıyor mu?
Nişanlıyken bir kere evlendim 6 aylık evliyim 2 kerede o zaman şahit oldum. Süresini bilmiyorum ben kadını öyle görüp hemen gittim bakmadım ama sütyenle gördüğümde duruyordu bluzlara bakıyordu

Nişanlıyken gördüğünüz an ayrılmalıydınız, niye evlendiniz? Ben bunları hizaya sokarım adam ederim mi dediniz? Ailenizde olmayan şey başka ailede oluyormuş. Dini hassasiyetler de sizinki gibi değilmiş. Banyoda tuvalette evin başka hiç bir yerinde ayna yok mu da kocanız saçını başını kadının odasında düzeltiyor? O kadından beklerim dediğiniz ne? Oğluna vücudunu mu teşhir ediyor? İnancınız size fesatlığı hak görüyor mu?
Ben de kimsenin yanında soyunup giyinmem ama bazı insan rahat olur önemsemez. Ben öyle düşünmüyorum diye iğrenç mi oluyor o kişiler?

canım sahilde zaten ya bikini giyersin ya mayo. ne giyeceksin orada başka?
sahilde bikiniyle durmak, vakit geçirmek gayet normal
ama ev içinde iç çamaşırıyla oğlunun yanında vakit geçirmesi saçmalık
kadın o vaziyetteyken aynı odada ne kadar kaldılar?
hani 1-2 dk'lık bişey için anasının yanına uğramışsa problem yok, olabilir
ama kadında sadece külot varken bunlar sohbet muhabbet edip vakit geçiriyorlarsa o çok anormal

Sebep ne biliyor musun :) marketten eşimle ikimiz soğuk kahve aldık annemler içmez diye onlara almadık normal kahve alıcaz tesisten arkamı bir döndüm vay efendim nasıl kendime soğuk kahve alırmışım da ona almazmışım bu olay ertesi güne sıçradı bende annen bu olayı neden büyütüp seni dolduruyor dedim sen onu takma falan dedi bu konuşmayı duymuş oğlumu ben doldurmuyorum ve ardından o mesajlar… Yaaa daha o kadar şey varki… he asıl derdi kahve falan değil asıl mesele tesiste oğlunun beni sevmesi benimle gezmesi benim elimi tutması önden gidiyoruz hemen arkamızda da onun annesi ve benim annem…
Bu durumda senin gayet serin olman lazım. Hiç umurunda olmamalı. Annesiyle ilgili hiç konusmamaya calısmalısın. Bu şekilde davranarak kaynvaldeni haklı cıkarıyorsun ve amacına ulaşıyor benden söylemesi.

Her kesin kendi aile yapısı başka siz hemen iftira atacak konuma giriyorsunuz

Çok ayıp sizin düşünceniz bence başka bir problem

Eşimi herhalde en son bile olmaz annesinden kıskanmak şaka gibi ya

Ayrıca diz kapağı nedir ya ben çocuğumun yanında neden dizimi kapatıyorum sapık mı yetiştiriyoruz insan mı

Nişanlıyken gördüğünüz an ayrılmalıydınız, niye evlendiniz? Ben bunları hizaya sokarım adam ederim mi dediniz? Ailenizde olmayan şey başka ailede oluyormuş. Dini hassasiyetler de sizinki gibi değilmiş. Banyoda tuvalette evin başka hiç bir yerinde ayna yok mu da kocanız saçını başını kadının odasında düzeltiyor? O kadından beklerim dediğiniz ne? Oğluna vücudunu mu teşhir ediyor? İnancınız size fesatlığı hak görüyor mu?
Ben de kimsenin yanında soyunup giyinmem ama bazı insan rahat olur önemsemez. Ben öyle düşünmüyorum diye iğrenç mi oluyor o kişiler?
Boydan ayna bir tek o odada var evet. Ayrıca gerçekten asıl yazdığım konuyu çok yanlış anlamışsınız sorduğum şey böyle olay yaşadım bana anormal geliyor acaba haklı mı düşünüyorum haksız mıyım diye sordum. Siz ne düşünürdünüz diye sordum ? Hayır 50 yaşında kadını ben nasıl adam edeyim ? Ondan beklerim dediğimde aslında anladığınız anlamda değildi o kadından herşey beklerim anormal biri anlamındaydı gerçekten yaptığı her hareket fiyasko o açıdan dedim

Nişanlılık dönemi aileyi tanımanız ve bazı şeyleri kafanızda oturmanız içim var zaten. Eğer size yanlış gelen davranışlarını gördüyseniz nişanı atabilirdiniz ama siz kabul etmiş ve evlenmişsiniz. İmada bulunacak kadar yanlış bulduysanız neden evlendiniz ? Ya da kadına normal gelen ama eşinize anormal olan bişey için imada bulunduysanız eşiniz neden evliliği kabul etti ? Çok sevdik kopamadık mı diyeceksiniz ? E sevdiyseniz kocanızı darlamak yerine kayınvalidenizle konuşup giyinirken kapısını kapatması gerektiğini söyleyin.

Şimdi bakın eşim odada üstünü düzeltiyor aynada saçını falan annesinde girdi orda pantolonunu çıkarıp külotla durup başka pantolon dener mi ? Benim annem ve çevremdeki kimse denemez. Ya yemin ederim eşimle ilişkiden sonra yataktan çıkarken utanarak koşa kola gidiyorum banyoya bak eşim yani bu insan
Siz tuhafsınız.
Aileniz de sizi ev içinde bastırmış. Kendi vücudunuzdan utanır hale gelmişsiniz. Eşimin yanında da çıplak durmaktan utanmam yani.
Sizin bakış açışınız çok abartılı

Sen bildiğin annesinden kiskaniyorsun kocanı.kendine çeki düzen ver.annesinin evet oğlundan utanması lazım yani bize göre böyle.ama utanmıyor demekki.onlar ana oğul saçma sapan şeyler düşünme

Bu durumda senin gayet serin olman lazım. Hiç umurunda olmamalı. Annesiyle ilgili hiç konusmamaya calısmalısın. Bu şekilde davranarak kaynvaldeni haklı cıkarıyorsun ve amacına ulaşıyor benden söylemesi.
Konuşmuyorum zaten çoğu zaman çünkü o kadar çok konuşulacak şeyi varki her hareketi fiyasko öyle bir kafadaki en güzel o en çekici kadın o en genç o evet 49 ama 35 gibi duruyor cidden ama güzel değil yinede şey kafasında herkes beni kıskanıyor biri mesela birşey diyor buna o diyorki aaa beni şundan kıskandı aslında Alakası yok :) yani ondan beklerim derken söylemek istediklerim bunlardı

Sen bildiğin annesinden kiskaniyorsun kocanı.kendine çeki düzen ver.annesinin evet oğlundan utanması lazım yani bize göre böyle.ama utanmıyor demekki.onlar ana oğul saçma sapan şeyler düşünme
Eee size görende normal değilse benim bunu normal karşılamamam neden kıskanmak oluyor

canım sahilde zaten ya bikini giyersin ya mayo. ne giyeceksin orada başka?
sahilde bikiniyle durmak, vakit geçirmek gayet normal
ama ev içinde iç çamaşırıyla oğlunun yanında vakit geçirmesi saçmalık
kadın o vaziyetteyken aynı odada ne kadar kaldılar?
hani 1-2 dk'lık bişey için anasının yanına uğramışsa problem yok, olabilir
ama kadında sadece külot varken bunlar sohbet muhabbet edip vakit geçiriyorlarsa o çok anormal
Yalnız olay kadının yatak odasında geçiyor. Salonda mutfakta dolaşmıyor ki, normal değil mi kendi odasında giyinip soyunması. Asıl oğlunun ne işi var odada. Saçını başını düzelteceği başka ayna yok mu? Annesinin huyunu bilen adam çok lazımsa cep telefonunun kamerasını açıp baksın saçına başına. Karı koca kadının evinde hatta yatak odasındalar. Konu sahibi de tesadüfen hep lavabodan çıkarken görmüş bunları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X