Eşimin ailesi

Katil kim çıktı?

Konu sahibi abisini,kardeşini tamamen silecek değil ya.İstemezseniz görüşmezsiniz.Borçlarına yardım etmek zorunda da değilsiniz.İnsan ailesini seçemez.Ama siz evleneceğiniz insanı seçebilirdiniz.Eşiniz üzülüyor bu duruma.Siz sadece ona manen destek olun.

1.50 iken altınları istemişler
şu anda 3.50 lik evlilermiş dikkat edelim lütfen

3.50 1.50
Kimseyi sevmiyorsunuz ama herkesten yemek daveti bekliyorsunuz ilginç.
Ayrıca eşiniz ve ailesi su an çok kötü bir zamandan geçiyor, sizinde düşündüğünüz şey elimi ayağımı çekiyim görüşmeyim mi gerçekten? Adam evini arabasını satıp ödeyecek işte sizi ilgilendiren bi durum yok ki. Bırakın kardeşi abisine manevi desteğini olsun, görüşüp görüşmeme olayını sonra konuşursunuz

Eşi 5 erkekmiş ne kız? 5 erkek gücünde miymiş? Ee konu sahibine ne bu olanlardan ben anlamadım, adama içi ısınmadı bahane arıyo sanki. Detaylarda kör oldum

Ölmek isteseydi kafasına sıkardı.
Hepsini okudum ama bu kadar detaya gerek yoktu.

Aileye istediğiniz kadar mesafe koyun, sonuçta eşiniz de onlardan biri. Konuşmayı zaten yapmışsınız, ağbileriyle görüşmek istemediğiniz i söylemişsiniz. Daha ne söylenecek ki?

Ya onlardan uzak bir ile taşınacaksınız ya da bu aileden kopacaksınız. Başka yolunuz yok gibi görünüyor.

Eşi 5 erkekmiş ne kız? 5 erkek gücünde miymiş? Ee konu sahibine ne bu olanlardan ben anlamadım, adama içi ısınmadı bahane arıyo sanki. Detaylarda kör oldum
5 erkek kardeş. Vay be koskoca konuyu dört satırda özetlememi biri bile takdir etmemiş

Kim kimin eltisi kim kimin eşi hangisi kimin nesi herşey birbirine girdi valla

Sizi ilgilendiren 2 konu var
1.altinlariniz
2.kendi bacagina sıkan abiyle ayni ortama girmemek.
Iki konuyuda halletmissiniz zaten
Sorun nedir?
Sorun şu eşim bir öğretici ve her bir olaya dahil edildiğinde her olayda olduğunda onun da başına birşey gelmesi ve abisi borcunun miktarı konusunda net değil arkadaştan mı aldı tefeciden mi bilmiyoruz.

Eşim iyi kayınvalidem dışında aile bireylerinde kardeşler sıkıntılı bu olaylar ister istemez bize bulaşıyor. Tabi ki akraba evliliği güzel olur ama kafama göre biri olmasa napabilirim. Ailesiyle evlenmişsiniz diyorsunuz siz ailesinden eşinizi kendinizi soyutlayabildiniz mi?

Eşiniz sizden zorla altınlarınızı almamış size danışmadan hiçbir şey yapmamış eşinizin suçu ne ailesini o seçemez ki gitmezseniz gitmeyin eşinizde sorun yoksa çok da önemli deği

Eşiniz sizden zorla altınlarınızı almamış size danışmadan hiçbir şey yapmamış eşinizin suçu ne ailesini o seçemez ki gitmezseniz gitmeyin eşinizde sorun yoksa çok da önemli değil
Ben eşime de birşey olacak diye korkuyorum sağlıklı bir abi olsa çocukların olduğu bir evde bacağına sıkmaz. Mesafeyi nasıl koyabilirim bunu soruyorum.

Bacağına sıktı ve atar damara yakındı bacağının kesilme ve ölme riski vardı ben bu ana şahit olmak zorunda değilim ki

Bacağına sıktı ve atar damara yakındı bacağının kesilme ve ölme riski vardı ben bu ana şahit olmak zorunda değilim ki bu travmalara sebep
Eşiniz sizden zorla altınlarınızı almamış size danışmadan hiçbir şey yapmamış eşinizin suçu ne ailesini o seçemez ki gitmezseniz gitmeyin eşinizde sorun yoksa çok da önemli değil
Sorun şu her olay da eşim olabiliyor tadımız kaçıyor. Abisi psikopat altınlarımı vermedim onda sorun yok ama normal biri yeni evliden bunu istemez kaybettiği ihalede onları da kaybedebilirdi bunları herşeyi geçtim bize hep bir sıkıntı yaşatıyor uzakta da olsa eşim aranıyor gidiyor onun can güvenliği birşey olacak mı düşüncesi bile yetmiyor mu

Ben eşime de birşey olacak diye korkuyorum sağlıklı bir abi olsa çocukların olduğu bir evde bacağına sıkmaz. Mesafeyi nasıl koyabilirim bunu soruyorum.
O borç altında zaten sağlıklı biri olamaz ki çocuklarla birlikte bir ortamda konuşma olmamalıydı o ayrı eşinize söylersiniz mesafe koyacağız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…