Kayınvalidemin eşimin yanında iç çamaşırıyla durması normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kesin kendi aile yapısı başka siz hemen iftira atacak konuma giriyorsunuz

Çok ayıp sizin düşünceniz bence başka bir problem

Eşimi herhalde en son bile olmaz annesinden kıskanmak şaka gibi ya

Ayrıca diz kapağı nedir ya ben çocuğumun yanında neden dizimi kapatıyorum sapık mı yetiştiriyoruz insan mı
Kardeşim ne alaka annesinden kıskanmak ne alaka ? Ben böyle bir cümle mi kurdum. Size göre de normal değilse benimde normal karşılamamam neden kıskanmak oluyor ?

Sebep ne biliyor musun :) marketten eşimle ikimiz soğuk kahve aldık annemler içmez diye onlara almadık normal kahve alıcaz tesisten arkamı bir döndüm vay efendim nasıl kendime soğuk kahve alırmışım da ona almazmışım bu olay ertesi güne sıçradı bende annen bu olayı neden büyütüp seni dolduruyor dedim sen onu takma falan dedi bu konuşmayı duymuş oğlumu ben doldurmuyorum ve ardından o mesajlar… Yaaa daha o kadar şey varki… he asıl derdi kahve falan değil asıl mesele tesiste oğlunun beni sevmesi benimle gezmesi benim elimi tutması önden gidiyoruz hemen arkamızda da onun annesi ve benim annem…
Kahveden don kilota nasıl bağlandı konu onu da anlamadım.

Yalnız olay kadının yatak odasında geçiyor. Salonda mutfakta dolaşmıyor ki, normal değil mi kendi odasında giyinip soyunması. Asıl oğlunun ne işi var odada. Saçını başını düzelteceği başka ayna yok mu? Annesinin huyunu bilen adam çok lazımsa cep telefonunun kamerasını açıp baksın saçına başına. Karı koca kadının evinde hatta yatak odasındalar. Konu sahibi de tesadüfen hep lavabodan çıkarken görmüş bunları.
Hep lavabodan çıkarken gördüm kelimesi nerde geçiyor ?

Senin konuşmalarından kiskandigin seziliyor.ve bu annenin donla durmasından daha iğrenç geliyor kulaga
Ne :KK66: Allah aşkınıza kıskanmak nerden hangi cümlemden seziliyor ? Sorunun başında da okursanız böyle bir olay yaşadım bana göre normal değil size göre normal mi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum normal değil diye sordum … kıskanmak ne alaka :)

Ya bırakın Allah aşkına, konuştukça katıyorsunuz. Ben sizin zihniyetinizi ziyadesiyle anladım, kahve işin bahanesi.
Boşsunuz gerçekten. Şuraya 30 kişi yorum yazdı 25i hayır normal değil diyor ben bu olayı normal karşılamıyorum diye kıskanmak ne alaka zihniyet ne alaka ???

Kızlar böyle bir soru sormak istemezdim ama bende mi car sorun bunlar mı sorunlu çözemedim. Eşimle nişanlıykende bir kere annesi üstünü değiştirirken eşim odadaydı ilk defa o zaman görmüştüm annesi sütyenli giyinip soyunuyor hatta o gün baya kavga ettik çok kötü imalarda bulundum çünkü ben bu durumu ne ailemde ne çevremde görmedim daha sonra diğer oğlunun yanında da sütyenle durduğunu görmüştüm… En son dün gece bir yere gitmek için hazırlanıyorduk ben lavaboya gittim tam çıktım kayınvalidem pantolonunu çıkartmış sadece kilodu vardı eşimde hatta beni gördü odadan çıktı, odanın kapısı hep açıktır bu arada… Daha bunun kavgasını yapamadım akşam eve gelince yapıcam ama bu durum normal mi bir anne dinen bile oğlunun yanında diz kapağı ve göğüs hizası kapalı olması gerekiyor Allah aşkına ben mi problemliyim hamileyim bir yandan bunları gördükçe sinirim zıplıyor
Tabiki normal değil . Kayınvalideniz biraz değişik bence . Bi insan evin içinde neden iç çamaşırı ile durur anlamak zor . Neden uyarmıyorsunuz ?

Birçok soru sorulmuş cevabı yok
Bütün gördüklerime cevap verdim aslında ama çoğu cevabım başını okumayan insanlar tarafından yanlış anlaşılıp başka yere çekilmiş. En basit örneği bir arkadaşla bu olaydan bağımsız kvmin nişanda yaşattıklarını anlatıyordum konuşmalarımız oldu bir arkadaş orda kahve olayını görmüş başını görmeden kahve kilot ne alaka diyor :) yani bir konu anca bu kadar saptırılabilirdi

Şuan dışarıda bunu giyen kadınlar doluyken ve onlara bir şey söyleyince özgürlüğümüzü savunuyorken annesinin yanında bu şekilde gördü diye başka anlamlar yüklemek bence sizin zihniyetinizin çirkinliği. Çünkü ozaman dışarıdaki herkese de bakıyor olmalı

Şimdi bakın eşim odada üstünü düzeltiyor aynada saçını falan annesinde girdi orda pantolonunu çıkarıp külotla durup başka pantolon dener mi ? Benim annem ve çevremdeki kimse denemez. Ya yemin ederim eşimle ilişkiden sonra yataktan çıkarken utanarak koşa kola gidiyorum banyoya bak eşim yani bu insan

E bu da bana göre uç mesela; eş yanında bile giyinememek-soyunamamak. Gereksiz bir kendine eziyet, zorlama hali.

Tamam sen haklısın, sorun bende. Kadın dikkat etmeli tamam da senin zihniyet nanay.
Kadın dikkat etmeli diyorsan aynı düşünüyoruz benimde tek sorum buydu dikkat etmemesi bana mı garip geliyor dedim soru bu.. başka da zihniyet yok sorum neden kilotla dolaşıyor amacı ne diye bir soru sorsaydım zihniyetim kötü olurdu bu sorduğum soruyu bu zihniyete çeken yorumlara söylemeniz lazım bunu

İnsanlar kendi yatak odalarında giyinir soyunurlar, yatak odasına girmemesi gerekenler giriyorsa bu girenin sorunudur, bu konuda da her zamanki gibi kabahatli anne değil eş.

Olay öyle bir noktaya gelmiş ki örtülü hanımlar soyunmaz ama açıklar soyunur’a dönmüş, insanları böyle yaftalamayın, bikiniliyim ama soyunurken kızım odama girmez, herkesin kültürü farklı, dolayısıyla herkesin ayıp anlayışı da farklıdır, insanlar farklı yetişmiş diye yakışıksız şeyler düşünmek hoş olmamış.

Karakteriyle, aile kültürüyle kendinize denk eşlerle evlenmeyince, eşe de söz geçiremeyince annelere yüklenmeyin bence.
Konuda çok nahoş ithamların yanısıra dini içerikte olduğundan yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X