Eşimin Ailesi Pislikte Bir Dünya Markası

Ya kızlar, siz niye söylemiyorsunuz dümdüz suratlarına "Pisliğinizden tiksiniyorum" diye de kendinize eziyete dönüyor artık hal? Yani nasıl sessiz kalabiliyorsunuz bu kısmı cidden anlayamıyorum. Ağzımı tutsam suratım, beden dilim, her yerim ayrı konuşur benim ayol.
Ben normalde susmam da stratejik olarak biriktiriyorum hepsini, zamanı gelince söyleyeceğim ki çok kısa bir süre sonra olacak bu😈

Bravo ya valla takdir ediyorum aileden görmediği halde temizlik konusunda kendini yetiştiren insanları 👏🏻 evet yapı meselesi sanırım içten gelmeli her şey ailede öğrenilmiyor insan kendi de kazanabiliyor bazı şeyleri. Ölü gibi kokan çorap 🤢 🤣🤣
Evde bile bazen ben dağıtırım o toplar 😀 bide söylenir şuna bak hele ben yapsam demedği kalmaz kendinin ojesi bi yerde asetonu bi yerde götü başı dağıtıyon diye kızıyor 😀😀

Ben de bilerek uzun uzun örnekler verdim uç noktada pis olduklarını anlatabilmek adına. Boşverin insanların negatif yorumlarını, bazı insanlar aynısını yaşamadan bilemiyor .😔
Insanlar anlamiyor pisliğin boyutunu. Her klozet yıkayışımda sapsarı idrar lekelerini hatırlıyorum. Bunaldım valla.

Ben normalde susmam da stratejik olarak biriktiriyorum hepsini, zamanı gelince söyleyeceğim ki çok kısa bir süre sonra olacak bu😈

Biriktirmenin işe yaramayacağını söyleyebilirim şimdiden. Seni "Kinci" ilan ederler.
"Vaay her şeyi içinde tutmuş, biriktirmiş, suratımıza gülerken meğer neler düşünüyormuşsun" derler söyleyeyim de, haklı olacağın yerde haksız duruma itilirsin laf oyunlarıyla. Çata çat, olduğu an söylemenin hafifliğini tatmanızı dilerim. Ne size yük olur, ne başkasına laf kalır.

Biriktirmenin işe yaramayacağını söyleyebilirim şimdiden. Seni "Kinci" ilan ederler.
"Vaay her şeyi içinde tutmuş, biriktirmiş, suratımıza gülerken meğer neler düşünüyormuşsun" derler söyleyeyim de, haklı olacağın yerde haksız duruma itilirsin laf oyunlarıyla. Çata çat, olduğu an söylemenin hafifliğini tatmanızı dilerim. Ne size yük olur, ne başkasına laf kalır.
Strobe edepsiz insanla hiç karşılaştın mı? Konu sahibini bilmiyorum ama benimkiler edepsiz. Olumsuz bir şey denince bizi beğenmiyorsun imaları başlıyor ya da biz her şeyin en iyisini biliriz sen merak etme diyor kv. Hele görümceler için, ne dersen de cümleye anlamadın diyerek başlayıp ultra saçma bir yorum yapıyorlar.

Açıkçası zaten mecburiyet haline gelen bağları koparmayı düşünüyorum bir takım başka durumlardan ötürü, o nedenle tüm falsolarını toptan söyleyeceğim. Bana tavır almaları işime gelir öyle diyeyim. Ama daha sağlıklı ilişkilerde bence de dediğiniz gibi olmalı.

Ya kızlar, siz niye söylemiyorsunuz dümdüz suratlarına "Pisliğinizden tiksiniyorum" diye de kendinize eziyete dönüyor artık hal? Yani nasıl sessiz kalabiliyorsunuz bu kısmı cidden anlayamıyorum. Ağzımı tutsam suratım, beden dilim, her yerim ayrı konuşur benim şu durumların içinde kalsam. :/
Böyle tiksine tiksine yaşayacağıma çat çat söylerim valla ben olsam. Bunun iki sonucu olur zaten. Ya kocam beni boşar anasını tutar. Ya da kocam kalır, kayın aile ile görüşmem. Valla ikisi de makul sonuçlar. :KK53: Kıllı sabunla yıkanacağıma iki sonuçtan birini yeğlerim.

Gratiste kagit sabun var, ben yolculukta hep alırım yanıma. Onlardan al, çok iş görür. Pis sabuna dokunamzsin. Hem yer de kaplamiyor,kibrit kadar
Tuvalete serilen kağıtlardan al, sifonla gidenlerden .satılıyor öyle onlar . Benim arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu olduktan sonra dikkat etmesi gerektiğinde almıştı,çantasında taşıyordu. nereden aldı bilmiyorum ama var yani onlardan. Wcye onu koyarsın, elini güzelce yıkarsın. Yanına da bir tuvalet kağıdı al, kapı kollarını onla tut .
Bence en azından tuvaleti idare edersin .
Pis çarşaf meselesi de ayrı hikaye. Arabayla gidiyorsanız al kendi çamaşırını, nevresimini,yastık kılıfını .
Benim annem otele giderken götürür hep. Hatta yurtdışına bile kendi çarşafıni götürmüştü 😂😂 çok da titiz değil ama iğreniyor öyle şeylerden.
Bu ikisi seni biraz rahatlatır. Duş alırken de ayakta hızlıca duş alır,çıkarsın. Az yıkanmaya çalış:)
Yemek olarak da şey diyebilirsin , reflum var bilmemneyim var. Doktor kontrol süreci boyunca keisnlikle tuz,karabiber,un bilmenne yasakladı, asla yemicem. O yüzden ben perhiz yemeği yicem .
Perhiz yemeğini de kendin bir köşede yaparsın. Kahvaltı icin de aynı şekilde , yikadigin bir tabaga iyice yikadigin domatesi hıyarı zeytini,peyniri,yeşilliği koyar 'fazla yiyemicem, ne yediğimi olcmem lazim' dersin 😋😋

Allahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbim😂😂cidden kv ler yarışıyor resmen yorumlarda cidden görünce üzülmek ile beraber yalnız değilmişim dedim 🙈

Ahh bide şey var konu sahibi Nevriye Budak Nevriye Budak kv su içmesi gereken bir insan tahliller kötü çıkınca eşim anne su içeceksin diye baskı yapınca 2 günlük kaldığımız bir tatilde, gece sık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için akşam :işsiz:
Ay çarpılmıyorlar da var ya. Çarpacak bir varlik varsa lütfen bizi değil, pisliği alışkanlık etmişleri çarpsın. Bizler mecburi misafiriz.🥲

Off midem bulandı yaa çok kötü oldum okuyunca :kusmuk::KK57:madem eşiniz zorluyor sizde gidince eşinize temizlik yaptırın tuvalet banyo filan hepsini temizlesin yoksa gidecem diye söyleyin yemekleri filan kendiniz yapın yoksa aç kalırsınız, benim kv pis değil temiz kadın her gün çamaşır döküyor tuvalet banyoya ama babaannem çok pis kadın oraya gidince komple temizlik yapar sonra otururdum yemekleri filan kendimiz yapardık yoksa babaannem etleri yıkamadan doğrar ve et doğramiş elini de yıkamadan oturur yemek yer :KK51::confused:

Strobe edepsiz insanla hiç karşılaştın mı? Konu sahibini bilmiyorum ama benimkiler edepsiz. Olumsuz bir şey denince bizi beğenmiyorsun imaları başlıyor ya da biz her şeyin en iyisini biliriz sen merak etme diyor kv. Hele görümceler için, ne dersen de cümleye anlamadın diyerek başlayıp ultra saçma bir yorum yapıyorlar.

Edepsize laf anlatılmaz, ancak daha büyük bir edepsizlikle bastırırsın (Ki kendine ne derece yakıştırırsın o hali, sonra kendinden de utanırsın o ayrı) ya da kendinden olabildiğince uzakta tutarsın ki burada eşlerinize de iş düşüyor.

Duruma göre ben ağzımı yüzümü bozabilirdim bana belli olmaz, kendi pisliğimi anca temizliyorum, bir de milletin taharetini takip edecek hale geldimse zaten bozayım ağzımı o saatten sonra, yüz yüze bakılmayıversin. Olay biraz böyle.

Allahım cidden ben tuvalette çaydanlık doldurmaya şok olmuştum ama pilav yapmak isteyen bile varmış yarabbim😂😂cidden kv ler yarışıyor resmen yorumlarda cidden görünce üzülmek ile beraber yalnız değilmişim dedim 🙈

Ahh bide şey var konu sahibi Nevriye Budak Nevriye Budak kv su içmesi gereken bir insan tahliller kötü çıkınca eşim anne su içeceksin diye baskı yapınca 2 günlük kaldığımız bir tatilde, gece sık tuvalete gitmeye üşendiği için ortak uyumak zorunda olduğumuz odaya plastik leğen getirmişti tuvaletini yapmak için akşam :işsiz:
Hadi ona isiycek onu anladikta uyanirsiniz diyede mi hic utanmıyor 🙈

Ay çarpılmıyorlar da var ya. Çarpacak bir varlik varsa lütfen bizi değil, pisliği alışkanlık etmişleri çarpsın. Bizler mecburi misafiriz.🥲
Nasıl oldu ise bunların içinden eşim tertemiz çıkmış yemek yapacak her aşamada el yıkar ev az toz olsun beklemez süpürür, tuvalet alışkanlık akşam mutlaka bi ilaçla temizler yatmadan, şahsi temizliği diş bakımı herşeye özen gösterir uyarmadan hoş normal olanı uyarmamak zaten de 😂ama gel gör yetiştiği yer tam zıt adamlar yemek yapıyor sobada tencere üstü açık soba borusu telinde de üstte yeni elde yıkanmış yani bi sudan geçmiş çorap pıt pıt su damlatır kimse de aaa çorabın pis suyu yemeğe damlıyor demez biz görmesek 🤷‍♀️

Hadi ona isiycek onu anladikta uyanirsiniz diyede mi hic utanmıyor 🙈
Uyarınca da o zaman su iç diye ısrar etmeyin gece nasıl gideyim diyor 😂tabi eşim sonra leğeni attı böyle saçmalık mı olur diye 😅utanma ile ilgili özellikler yüklü olsa zaten iş buralara gelmez bence tek umudum elti adayım ondan bari çekinseler 😅

Böyle tiksine tiksine yaşayacağıma çat çat söylerim valla ben olsam. Bunun iki sonucu olur zaten. Ya kocam beni boşar anasını tutar. Ya da kocam kalır, kayın aile ile görüşmem. Valla ikisi de makul sonuçlar. :KK53: Kıllı sabunla yıkanacağıma iki sonuçtan birini yeğlerim.

Üçüncü sonucu da var; eş de arkandaysa, bir arada bulunulacak görüşmelerde senin gelişine göre davranmayı ipe ipe öğrenirler (Varsa potansiyel, işte bi ümit).

Strobe için bi sabun ayıralım vb.
Strobe dikkat ediyor/rahatsız oluyor, kalkarken klozeti fırçalayayım elimi yıkayayım bari onun evinde.
Gibi gibi..

70inde de insan yapar isterse.

Ya gitmeyeceksiniz, ya başka yerde kalacaksınız ya da arkadaşların yazdığı gibi gitmeden kendi kişisel temizliğiniz için alışveriş yapacaksınız.
Havlu kağıt, sabun, dezenfektan, dezenfektanlı ıslak mendiller vb.
Valizinize nevresim vs koyun. Havlu el havlusu falan derdim de ortada kalırsa kullanırlar belki 🤦‍♀️

Konuyu ben yazmışım gibi. Benim kayınvalidemi geçemez hiç birinizin ki.

Senin konunu da müsait olunca okuyacağım.

İki örnek vereyim. Karar verin.
Mesela benim kayınvalidem bir sel meselesi olduğunda lağım sularınında karıştığı sulara temas eden bir kilolarca(köyde çuvalla alınır) pirinci yıkayıp kurutup herkese, evine gelen herkese yedirmiş🙄

Bu yetmez derseniz,
Aynı dönemde sular yokken tuvalet maşrapasındaki suyun temiz olduğunu iddia edip pilav yapmak istemişti.
Devamını isterseniz yazarım.
:)
Ay bu neeeee🤮 kız manyak mı bu insanlar tuvalet tasıyla pilav yapmak mı 🤮

Back
X