O zaman net boşanırız . Çünkü bana yapılanları yapsamBen misilleme yapma taraftarıyım.
hafta içleri hastaneye yatıyorlar eşim de hafta sonları gidiyor . Yaşlılar ve ikisinin de hastalıkları var . Annesi kanser atlattı . Başka rahatsızlıkları var . Babası da öyle .haftasonu bu ne hastanesi böyle ? Her haftasonu gidecek ne sorunları var ?
Bana yapılanı onlara yapsam ayrılırız büyük ihtimal . Ayrıca yapabilir miyim bilmiyorum.Ben misilleme yapma taraftarıyım.
Valla sen yapabilir misin bilmem ama ben olsam yaparım ve yapardım. Annem hasta iken mızırdanıp duran kişi sen hasta olsan eş olarak destek olur mu mesele nerden bileceksin? Bazen ayrılmak daha hayırlı oluyor. Böylesini yanında taşımaktan yeğdir.Bana yapılanı onlara yapsam ayrılırız büyük ihtimal . Ayrıca yapabilir miyim bilmiyorum.
O lafı söylediğinde onu evden kovdum zaten. Bir ay ayır kaldık , sonra geldi özür diledi . Annem benimle dedim tamam dedi kabul etti . Bir yıl o şekilde beraber kaldık. Kendimce güya akıllı biriyim ama bazen insan bazı şeyleri göremiyor belki çok sevmiştim bilmiyorum. Zaten aşırı zor bişey bir erkeği eğitmeye çalışmak. Çocuk büyütmek daha kolay bence.Sana yapılanın aynısını yap, anneni bakım evine bırak dediği an kapının önüne konulmalık bir koca olduğu zaten ortada imiş. Ama seviyorsun çocuk vs var. Ailesinin eğitemediğini sen düzeltiri misin dersen hiç sanmıyorum ama dene şansını. Ömür törpüsü güç savaşından öteye gitmez.
Ölüm ve hastalık herkesin kapısını çalar, insanın yüzü orada ortaya çıkar, ama sen görmek pek istememiş gibisin.
Valla bilmiyorum ben hasta olsam bana bakar mı ? Bakar gibi sanki ama yine de emin değilim. Tek sen misin çocuğu , kardeşlerin de ilgilensin diyordu . Şimdi kendi tek kaldı ailesiyle ilgilenirken . İlahi adalet de var inanıyorum ama dediğiniz gibi bu şekilde de bir ömür geçmez .Valla sen yapabilir misin bilmem ama ben olsam yaparım ve yapardım. Annem hasta iken mızırdanıp duran kişi sen hasta olsan eş olarak destek olur mu mesele nerden bileceksin? Bazen ayrılmak daha hayırlı oluyor. Böylesini yanında taşımaktan yeğdir.
Bakar gibi sankiValla bilmiyorum ben hasta olsam bana bakar mı ? Bakar gibi sanki ama yine de emin değilim. Tek sen misin çocuğu , kardeşlerin de ilgilensin diyordu . Şimdi kendi tek kaldı ailesiyle ilgilenirken . İlahi adalet de var inanıyorum ama dediğiniz gibi bu şekilde de bir ömür geçmez .
Bakar mı bakmaz bilmem artık. Ama merhametli biri değil. Bunu bilerek hareket et. Biz iki kardeşiz ama babamla anamla ben ilgilenirim. Ki bende evin ufağıyım. Şartlar öyle gerekti çünkü. Eşim sen yapma etme dese sonu kötü olur. Herifler zannediyor tek ana baba onlarda. Sende boşanmaktan falan çekinme hiç. Erkekler imadan sözden anlamaz. Aynısını yapacaksın.Eğer kaynanan eşini doldurmasaydı Allah rızası için yardım et derdim ama yok. Değmez bunlara. Kaynanalar bize gelinler bakmıyor diye ağlıyorlar ama kız annesi babası oldu mü bakilmasin diye takla atıyorlar. Utanmazlar tam.Valla bilmiyorum ben hasta olsam bana bakar mı ? Bakar gibi sanki ama yine de emin değilim. Tek sen misin çocuğu , kardeşlerin de ilgilensin diyordu . Şimdi kendi tek kaldı ailesiyle ilgilenirken . İlahi adalet de var inanıyorum ama dediğiniz gibi bu şekilde de bir ömür geçmez .
Benim de hatalarım olabilir tabi ki ben de bir insanım. İşim güzel bir iş olduğu için bırakamadım , her zaman bulamazdım. Hayatımı bu iş sayesinde kurdum. İşi bırakmadım ama eve annem için bakıcı tutmuştum. Annem zaten senelerce büyük ablamda kaldı başına bir iş gelmişti ondan sebep anneme bakamamıştı. Bir yıl ben baktım. Ablamın durumu düzelince ablama götürdüm. Çünkü evde de huzurum kalmamıştı. Bir çok cephede tek başıma savaşıyordum.Kusura bakmayın ben her yönden size kızdım
Hadi o zaman sen çalış eve bak der oturur anneme bakardım alıpta ölüme yaklaşmış bi insanı evden atmazdım yumuşatmaya ne gerek ?
ablama götürdüm
zaten onlar bakmadığı rezil etiği için gelmedimiydi o kadın size ? Kadını resmen atmış evlatları
Eşinize gelince
Ne demek gitsin die söylenip durmak zaten diğer kardeslerınız bakmadıkları ıcın gelmemısmıydi o kadın size
hala daha da sevıyorum dıyorsunuz eşinizi neyini seviyorsunuz bu herifin merhametsiz birisi iki gün sonra size bi yudum su verır mı bi düşünün bakalım
Söyleyin eşinize ailesini bakım evine versin çalışsın parasını da kendı ödesin siz onun yaptığını yapmayın gitsin ziyaretlerınıde yapsın böyle anne baba derdine düşmeyin o elinizdeki çocuk sizin fıtratınızı yaşayacak yaşattıklarınızı yaşamadan ölmessiniz sen merhamet et evladında sana etsin kısasa kısas inatla ömür geçmez elinizdeki adamın markası belli ya boşayın yada ona benzemeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?