• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi bana hakaret ediyor

okurken resmen yaşadım olayı hee yazık valla insanlara hakaret etmeyi marifet sanıyolar yansın anacım böyle insanlar günah
yuva kuracaksınız elinizden tutmaları destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak ay cinlerim oynadı akşam akşam heee
ay kardeşim ne sen gir nede onlar gelsin sana yaşanmaz bunlarla yaaa :37::37::37:tavrını koy kimseyle yüzgöz olma yolasım geldi yaaaaa:63:

Evlilikte aileler de çok önemli..Ne kadar aşık olursam olayım bu hakaretleri,bu ultimatomları yiyince gözlerim ani bir şekilde açılır ve bende aşk maşk kalmazdı..Böyle bir aileye de gelin olmak istemezdim kusura bakma...Allah yardımcın olsun...Ama eşinin ailesi, eşin izin verdiği müddetçe sizin yuvanızı(!) yapacaklar haberin ola...:50:

bize gelemiyorlar zaten tatlım..eşimle mutluyum ben..

bir an "foruma Hilal Cebeci mi üye oldu" dedim :111: :1: :111:

eşiniz sizi savunuyo mu anlamadım ben bir türlü
bu kıza sümüğümü sürmem, kuş beyinli, cüce dediklerinde ne yaptı o kısmı anlamadım..
anlattıklarınızın sonuna doğru annesine bir-kaç laf sokmuş onları okudum da önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı gibi.. bu hikayede eksik bişiler var :44:

eşim herzaman beni savunuyor ailesine laf söyletmemeye çalışıyor ama eşim yokken de ağızları durmuyor ki..resti çekti eşim gelmeyeceksiniz bize dedi..

selen arkadaşım sen en iyisi eşinle otur sakince bu konuyu konuş. rahatsızlıklarını söyle. bu seviyesizliklerin evliliğinizi nereye götürdüğünü belirt. eşinin ailesi artık değişemeyeceğine göre artık onları hayatınızdan tamamen soyutlamanın gerektiğini açıkla.

eşimi mesai saatlerinde arıyormuş veya evde olduğunda arıyor yemek yapamıyor fln dimi gibi şeyler söylüyor..eşimde dedi senden daha güzel yemek yapıyor anne amin ol dedi..artık bizi rahat bırak dedi kapadı..

topluca geberseler de böyle lanet insanlar siz de rahat etseniz. okurken sinirlerim oynadı doğrusu...

Cidden bu okuduguma inanamadım görüşmeyin demeyi anlarım gidip gelmeyin eve istemeyin vs hepsini anlarım ama topluca geberseler lafını cidden anlayamadım ve birilerinin ölmesi için edilen bedduayı beyenmeyi bu mesaja beyeni butonu kullanmayı asla anlıyamadım.

Çocuklar bu okunanlardan ders alın yarın sizlerde kayınvalide elti vs olacaksınız yapmamanız gerekenleri görün ama allah aşkına bir insanın ölmesini dilemeyin bu cidden kötü:20:

Neden hiç şaşırmadım bu duruma!! Aynı benimkiler. İstanbulda doğdum büyüdüm, iyi bir üniversiteden mezun oldum, evlendim ve bu sebeple şehir değiştirdim kaynanam köyde oturuyo sende burda oturucaksın diye tutturdu:53: hadi tamam dedim... kapını kilitlemiyeceksin naraları atıldı:53: ona da eyvallah... yemek yaptım evimde evinde yapmıyıcaksın beraber yapıp yiyicez dendi:53: olur annecim... eşimle dışarı çıktık nerde kaldınız siz geç kaldınız diye söylenildi:53: boşanmak üzereyken ev almaya karar verdik çok şükür bir ay snra kurtuluyorum:52:

kayınvaliden ve eltin çok iyi maaşları olan yüksek kariyerli kişiler mi peki ??? Yani neden çalışmıyor oluşuna bu kadar takmışlar ??

eşimin annesi fabrika işçisi emeklisi yengeside fabrikada işçi..oğulunun parasını yemem battı..

Cidden bu okuduguma inanamadım görüşmeyin demeyi anlarım gidip gelmeyin eve istemeyin vs hepsini anlarım ama topluca geberseler lafını cidden anlayamadım ve birilerinin ölmesi için edilen bedduayı beyenmeyi bu mesaja beyeni butonu kullanmayı asla anlıyamadım.

Çocuklar bu okunanlardan ders alın yarın sizlerde kayınvalide elti vs olacaksınız yapmamanız gerekenleri görün ama allah aşkına bir insanın ölmesini dilemeyin bu cidden kötü:20:

yuva yıkıcı olacaklarına ölsünler yaa insana cehennem hayatı yaşatmaya hakları yok asla

canıımm inan sana çok üzüldüm inşalahh yaptıklarını en kötü şekilde çekerler ve sende buna tanıkolursun..anlamıorum oğlun artık evlenmiş bırak yuvasında mutlu olsun ne istiosun allahım deliricem benimde kayınvalidemle aram iyi deil ama bizde böyle saygısızlıklar yok aynı evde oturuyoruz ondan aramız iyi deil biran önce çıkmak istiorum aslında ayrı evde olsak bu yaşadığımız sorunlarda olmıcak eminim daha huzurlu olucaz ama anlayan yok :) neyse beni boşverelim..allahtan aynı evde deilsiniz valla bide öyle olsaydı varyaa bitirirlerdi seni bu arada kocanın duruşuda çok önemli öyle analarının dolduruşlarına geliolar varya gıcık oluorum öyle kocaylada hiç yaşanmaz valla ama seninki pek öyle deil sanırım neyse allahtan belalarını bulurlar sen hiç üzülme evliliğine adapte ol yuvanı dağıtmalarına izin verme ...
allah yardımcımız olsunn

tatlım inşallah en yakın zamanda çok güzel bir eve çıkarsınız eşinle..yok değil benimki laf söyletmiyor bana eşimede söylüyorum o senin ailen saygısızlık yapma onlara die..onlar en sonunda anlıcaklar ama çok geç olucak..

bu neee yaaa krizzz geciriyorum burda birde kiz yeni evli !

yaaa uzak dur onlardan canim mesafeni koruu bence esinlede konus ben saygimda kusur etmicem duymamazliktan gelicem ama sendde onlarin doldurusuna gelmeyeceksin gibisinden sanirim anca böyle paklanir bu olay:53:

yuva yıkıcı olacaklarına ölsünler yaa insana cehennem hayatı yaşatmaya hakları yok asla

Bir insanın ölümünü istemek nasıl bir mantıktır. Yapmayın allah aşkına. Kaldıki eşi gerekeni yapmış ve görüşmek istemedigini sölemiş. Çocuklar bir sakin burası dayanışma ve paylaşım platformu gelin beraber bedua edelim platformu degil. Bedua denen şey bumerang gibidir... Sahibine geri döner hiçmi akide okumadınız hiçmi islamı ögrenmediniz lütfen...

Resmen edepsizlik.Sizi sevmeseler bile saygısızlık yapamaya ne hakları var.Ayrıca evlenmeden önce söylenmiş sözler ne kadar çirkin;sizin gururunuz nasıl kaldırdı bu lafları.Kırılmayın ama zorla bir evlilik olmadığı sürece bu lafları işeten bir kadınının evleneceğini hiç sanmıyorum.En azından ben evlenmezdim.Nişanlımdan bile soğurdum.

Son düzenleme:
tatlım inşallah en yakın zamanda çok güzel bir eve çıkarsınız eşinle..yok değil benimki laf söyletmiyor bana eşimede söylüyorum o senin ailen saygısızlık yapma onlara die..onlar en sonunda anlıcaklar ama çok geç olucak..
inşallah canım herşeyin hayırlısı...herkese iyi bi kayınvalide düşücek die bişi yok herkese kötü bi kayınvalide düşücek diede bişi yok kayınvalidesi iyi olanlar sana tepki gösterenler galiba :))
çok merak ettim yaw gerçekten tepki gösteren arkadaşlar sizin kayınvalidenizle aranız nasıl yazarmıısnız?

Anladımm..:27:
O Zaman Bunlar Aileboyu Ruh Hastası..
Sen İşe Gir.. (Onlarında Gönlü Olsun)
İlk Maaşınla Bunları Bir Psikoloğa Götür..

yok tatlım bunları psikoloğu bile delirtirler..en iyisi ömür boyu ruh ve sinir hastalıkları tımarhaneye kapatmak ohh ne telefon var ne biz..

ilk mesajımdaki tespitim gayet yerinde
sen bazı şeyleri haketmişsin
burda millete verdiğin yanıtlardan belli
herkes duymak istedigin şeyleri söylemek zorunda değil kusura kalma bacı
bu kafayla sen daha çok hakaret işitirsin eşinin ailesinden :12:
hadi gazan mubarek ola

he öyle canım öyle çok komiksin seninde başına gelince görürüm ben seni..

Back