• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi bana hakaret ediyor

bu hikayede eksik parça var
yada bunlar zırdeli
sadece k.valide değil dıdının dıdısı sana neler söylemiş
anlamadığım bu hakaretler neden başladı,eltin sana bu lafları söyle cesaretini nerden buluyor
fitili kim yaktı yani tüm bunların bir başlangıcı bir sebebi olmalı

eşinin yanında sana küçük beyinli diyorlar e peki eşin ne yapıyor

tüm bunlar unutulmaz, zamanla düzelecek şeylerde değil
eşinle aranı iyi tut,ailesiylede görüşme sizin için en hayırlısı

diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..[/QUOTE

sanıyorum baştan tepki göstermediği için şimdi bu kadar eziliyor arkadaş..eğer baştan çıkarsaydı tırnaklarını gıkları çıkmazdı:))))

artık tırnaklarımı göstermeye başladım çok geç oldu ama başladım tıranaklarımı göstermeyi..

yüz göz olmuyorum eşim zorla beni götürüyordu ailesinin evine gitmek istemediğim halde geliceksin diyordu..eşimle tartışmamak için gidiyordum daha da evli nişanlı değildik bunlar olduğunda ve en önemlisi eşim yanımda değilken bu laflar söylendi bana salak mıyım ben bana laflar söylencek ben susacak mıyım kendini benim yerime koy birazcık canım sonra tekrar cevap yazarsan anlarsın

daha nişan yok dugun yok kocanın ailesiyle bu kadar içli dişli olman normal mi?
evliliğin mantıgını cözememişsin ki sen daha
sadece kocanla değil tüm ailesiyle evlenirsin derler hiç mi duymadın?
madem bu laflar söylendi sen değil eşin atlayıp koruyacak seni
aksi takdirde istenmeyen gelin olursun
ne sanıyorsun yasadıkları sorunları buraya tasimiyorlar diye herkes eşinin ailesiyle eltisiyle gülüm balım mi?
elbette hayır
kişinin takındıgı tavır sorunları büyütür yada çözer unutma bunu
sen çözümden değil büyümesinden yana icraatlarda bulunuyorsun bunu da belirtiyim :68:

canım yazdıklarını okurken dehşete düştüm ne terbiyesiz seviyesiz insanlar böyle ben senin yerinde olsam bırak tlf cevap vermeyi çoktan kapımı örtmüştüm kimsenin hakkı yok sana bu şekilde davranmaya ama eşinin yanında olması çok güzel sen kendi mutluluğuna bak kafaya takma üzme kendini değmez çünkü

ah ah tatlım ben bunların hiçbirinin olmasını istemedim eşimin ailesiylede mutlu olmak istedim ama olmadı olmuyor..

en doğrusunu yapmışsın seviyelerine inme hiçte muattap olma böyle insanların olduğu ortmda bile bulunmayacaksın.....
hani derlerye alçaklık ta bi seviye bu tipler bana göre çukur olmuşlar....
valla bana eşimin abisi bi kaç kez ufak tefek laflar söledi de ona bile tahammül edemedim sinriimden ölecektim tabi muattap almadım kendime seviyesinede inmedim şimdide

suratına bile bakmam hakettiği bu çünkü....

kesinlikle katılıyorum ama susmuş eşinin abisi..eşimin ailesi susmuyor arıyorlar hergün

Sana Neden Bu Kadar Uyuz Oluyor Bunlar..
Evlenmeden Önce Evlerinde mi Kaldın??
Ya da Çok mu Sık Giderdin..
Evlenmeden Önce Nasıl Davranırlardı..
Hele Eltin?
Dış Kapının Dış Mandalı Ona Ne Düşüyormuş??

Bu Eltileri Hiç Anlamam Yahu!!
Bu Kıskançlık, Bu Fesatlıkta Neyin Nesi??

Eşin Bu Durumda Hangi Sularda??
Destek Olmuyor mu?

Son düzenleme:
canım hangi çocuk annesi böyle konuşur aklım almıyo! senin ailenin yanında sana böyle diyecek hemde?
dalga geçmediğine emin misin! kafa bulmuyorsun umarım!

allahtan kendini ezdirmemişsin canım ya..
senin yerinde başka birisi olsa saygısızlık olmasınn diye tamam derdi..
ama çok çok iyi yapmışsın..
ay allahım amaç neyse kapıda anahtar olunca..

eşimede söylemiş annesi böyle böyle 7/24 anahtar olcak kapıda diye eşimde demiş yatağa da gel isstersen diye onlada arası bozuktu düzeldiler

onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın

hönk :53:

evlilikten vazcayıp ,alın oğlunuzu turşusunu kurun deseydin keşke....:50:

kendi evladının yuvasını yıkmaya çalışan onun huzurunu kaçırmaya çalışan bu insanlara artık diycek laf bulamıyorum .....bu nasıl annelik yaaa,bu nasıl bi hırs kendi hırsı için evladını harcıyorlar .ALLAHa havale....

en sonunda boşatçaklar bizi oğullarını kaybetçekler..yazık olcak eşimle biz birbirimizi seviyoruz..

kesinlikle katılıyorum ama susmuş eşinin abisi..eşimin ailesi susmuyor arıyorlar hergün

cnm açıkcası diğer konularını görmüştüm ,hatta balayı resimlerinize flnda bakmıştım mobilyalarına bayılmıştım:82:....diğer güzel konularının üzerine bu hiç olmadı:50:
illa bi yerden bi pislik çıkacak rabbim yardımcın olsun....kaynanana güvenip konuşuyorlar diğerleri o konuşmasa diğerleride susacak bi şekilde ....ama onu nasıl susturcan muallak artık kocan dicek ya sus yada bi daha gelmem karımla mutluyum ben ulennnnn.........:51:

tam diyecektimki ayni binada oturmayi kabul etseydin sonradan tasindirdiniz:44: ama anahtar kismini okuyunca gercekten buyuk bi sacmalik insanin ozel hayati diye bisey var beli uygunsuz olacaksiniz yeni evlisiniz insan evinde rahat etmek ister pat die dalacaklar iceri bu kadar saygisizlikta olmat mecburmusun canim evinin anahtarini vermeye bu ne densizlik:47::47::47::47:

mecburmuşum tatlım öyle hergün arkadaşlarım,annem flnda gelmiycekmiş beni hizmetçi yerine koycaklardı gel gel git git..

evet 10 haziranda evlendik tatlımm

İyi Halt Ettin..:57:
Keşke Biraz Daha, Düşünseydin...:26:
Baktın Aile Böyle..:26:
Ahh Keşkeee..
Neyse Olan Olmuş Artık..
İş Başa Düştü Bacım..
İçine Atıp Hasta Olma Sakın..
Baktın Olmuyor, Atalarımız Ne Demiş;

Nus ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdirle Uslanmayanın Hakkı Kötektir...:27:
:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
Dış Kapının Dış Mandalı Olan Eltinden Başlayabilirsin..:27:
Kayınvalidene de Gözdağı Olur..:27:

Yeni Gördüm Kız..:27:
Ben Başını Okudum Gerilince, Devamını Okumadım..
Doğal Olarak Şimdi Gördüm..:27:

Allah Kolaylık Versin, Çok Zor..
Ya İçine Atacak Hasta Olacak (Allah Korusun)
Ya da Katil Olacak Kızcağız..

yok katil olmam da onlar katil olurlar emin ol tatlım beni öldürecekler en sonunda..

aaa olur mu o annesinin biricik oğluşu(!), doğurdu besledi büyüttü,siz elin kızı(!) olarak gelip elinden aldınız kadının. tabi ki aynı yerde oturcaksınız, istediği zaman gelicek kadın.
evlendi diye oğlundan uzak mı kalsın sizin yüzünüzden?

allah kolaylık versin size arkadaşım, bence bi hakaret davası açıp manevi tazminat isteyin.
seviye diplerde.

bu hikayede eksik parça var
yada bunlar zırdeli
sadece k.valide değil dıdının dıdısı sana neler söylemiş
anlamadığım bu hakaretler neden başladı,eltin sana bu lafları söyle cesaretini nerden buluyor
fitili kim yaktı yani tüm bunların bir başlangıcı bir sebebi olmalı

eşinin yanında sana küçük beyinli diyorlar e peki eşin ne yapıyor

tüm bunlar unutulmaz, zamanla düzelecek şeylerde değil
eşinle aranı iyi tut,ailesiylede görüşme sizin için en hayırlısı

aynı binada oturmadım diye birde çalışmadığım için bu lafları duydum tatlım başka hiçbir sebep yok

İyi Halt Ettin..:57:
Keşke Biraz Daha, Düşünseydin...:26:
Baktın Aile Böyle..:26:
Ahh Keşkeee..
Neyse Olan Olmuş Artık..
İş Başa Düştü Bacım..
İçine Atıp Hasta Olma Sakın..
Baktın Olmuyor, Atalarımız Ne Demiş;

Nus ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdirle Uslanmayanın Hakkı Kötektir...:27:
:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
Dış Kapının Dış Mandalı Olan Eltinden Başlayabilirsin..:27:
Kayınvalidene de Gözdağı Olur..:27: