• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi bana hakaret ediyor

Ayy Hepsini Okuyamadım Kusura Bakma Ne Olur, Çok Sinirlendim..
Sen Hala Bu Kişiyle Evlenmeyi Düşünüyor musun?
Bu Kadar Lafı Söylediler..
Nasıl Unutacaksın??
İlerde Eşinle Bunlar Yüzünden Aran Açılır..
Allah Korusun..
Nasıl İnsan Bunlar Yahu!!

diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..[/QUOTE

sanıyorum baştan tepki göstermediği için şimdi bu kadar eziliyor arkadaş..eğer baştan çıkarsaydı tırnaklarını gıkları çıkmazdı:))))

canım yazdıklarını okurken dehşete düştüm ne terbiyesiz seviyesiz insanlar böyle ben senin yerinde olsam bırak tlf cevap vermeyi çoktan kapımı örtmüştüm kimsenin hakkı yok sana bu şekilde davranmaya ama eşinin yanında olması çok güzel sen kendi mutluluğuna bak kafaya takma üzme kendini değmez çünkü

valla kusura bakma da sen de pek hırlı sayilmazsın
niye bu kadar yüz göz oluyorsun ki?
bırak ailesini eşin idare etsin
ne diye eşin düğün mekanını saklamışken ailesinden eltine söylüyorsun?
düğün zamanı eltini kenara cekip insan taklidi yap demek falan...
bunlar az bucuk senin karakterini de seriyo ortaya
varsa bi problem eşine söyleyeceksin
eltin neyse de, anasına babasına laf söylemek, onlarla laf dalaşına girip sidik yariştirmak sana düşmez
eşine güzel bi dille anlatirsin o halleder usulunce...
böyle taşin altında kalırım lafın altında kalmam mantiğiyla gidersen duvara toslayan hep sen olursun
:68:

yüz göz olmuyorum eşim zorla beni götürüyordu ailesinin evine gitmek istemediğim halde geliceksin diyordu..eşimle tartışmamak için gidiyordum daha da evli nişanlı değildik bunlar olduğunda ve en önemlisi eşim yanımda değilken bu laflar söylendi bana salak mıyım ben bana laflar söylencek ben susacak mıyım kendini benim yerime koy birazcık canım sonra tekrar cevap yazarsan anlarsın

Allahıma havale ettim hepsini ne biliyorsa onu yapar güzel Allahım

en doğrusunu yapmışsın seviyelerine inme hiçte muattap olma böyle insanların olduğu ortmda bile bulunmayacaksın.....
hani derlerye alçaklık ta bi seviye bu tipler bana göre çukur olmuşlar....
valla bana eşimin abisi bi kaç kez ufak tefek laflar söledi de ona bile tahammül edemedim sinriimden ölecektim tabi muattap almadım kendime seviyesinede inmedim şimdide

suratına bile bakmam hakettiği bu çünkü....

:53::53::53::53::53::53:bu bugunlerde okudugum 2.kaynana vakasi :53::53::53::53::53::53::53::53:kaynanazin agzindan cikani kulaginin duydugunu sanmiyorum sizi neden bu kadar istemedi ki diger gelinine karsi nasil? sizden niye bu kadar kapmis :26:

onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın

Nasıl Unutacaksın??
Allah Korusun..

Ne evlenmeyi düşünmesi canım....

Yarabbi şüküüüür....deyip evlenmiş bile!
.
:52::52::52::52::52:

diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..

saygısızlığımı bozmadım ama herkesin bir sabrı var yeter artık öldürcek bizi artık..hergün huzurumuzu bozuyor annesi..

onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın

allahtan kendini ezdirmemişsin canım ya..
senin yerinde başka birisi olsa saygısızlık olmasınn diye tamam derdi..
ama çok çok iyi yapmışsın..
ay allahım amaç neyse kapıda anahtar olunca..

Nasıl Unutacaksın??
Allah Korusun..

evlendik biz tatlım unutamıyorum zaten halada huzurumuzu bozmak için hergün arıyor

saygısızlığımı bozmadım ama herkesin bir sabrı var yeter artık öldürcek bizi artık..hergün huzurumuzu bozuyor annesi..

kendi evladının yuvasını yıkmaya çalışan onun huzurunu kaçırmaya çalışan bu insanlara artık diycek laf bulamıyorum .....bu nasıl annelik yaaa,bu nasıl bi hırs kendi hırsı için evladını harcıyorlar .ALLAHa havale....

tam diyecektimki ayni binada oturmayi kabul etseydin sonradan tasindirdiniz:44: ama anahtar kismini okuyunca gercekten buyuk bi sacmalik insanin ozel hayati diye bisey var beli uygunsuz olacaksiniz yeni evlisiniz insan evinde rahat etmek ister pat die dalacaklar iceri bu kadar saygisizlikta olmat mecburmusun canim evinin anahtarini vermeye bu ne densizlik:47::47::47::47:

Ne evlenmeyi düşünmesi canım....

Yarabbi şüküüüür....deyip evlenmiş bile!
.
:52::52::52::52::52:

Yeni Gördüm Kız..:27:
Ben Başını Okudum Gerilince, Devamını Okumadım..
Doğal Olarak Şimdi Gördüm..:27:

Allah Kolaylık Versin, Çok Zor..
Ya İçine Atacak Hasta Olacak (Allah Korusun)
Ya da Katil Olacak Kızcağız..

keşke kahve tepsisiyle ağızlarına ağızlarına girişseydin isteme töreninde...

yok tatlım o benim saygısızlığım olurdu yapmam öyle birşey sende yapma zaten gecelerce ağladığımı çok iyi bilirim..ben naptım bunlarada bunlar bana bu şekilde davranıyor diye

Back