Kalbin edebi sükuttur,susan kurtulur,güzellik dilin altında gizlidir,sükut,incelik,edep ve zerafet insanı her gittigi yerde sultan yapar ,sen olamamıssan suçu actıgın forumdakı yorum yapanlarda bulma .hiç hata yapmayan ınsan hiç bir şey yapmayan insandır ve hayatta kı en buyuk hatada kendını hatasız sanmaktır sım.dı bana ben sucsuzum deme ,vardır sendede bır hata.kusur bulmak ıcın bakma bırıne ,bulmak ıcın bakarsan bulursun,kusuru örtmeyı marıfet edin,işte o zaman kusursuz olursun .sana genel bır cevap verdım sahsıyetıme yapmıs oldugun saldırıları ıronık buluyorum .senı asla asagılamdım görmek istedigin gibi kendini görüyorsun yanı o konuma sen kendı kendını koyuyorsun ben degıl,yaptıgını yazdıgın seylere yorum yaptım ben '' asla cocuk yapmam,kaynanamın evı cok pıs,ıstemeye geldıklerınde hakaret ettıler,evımıze gelmelerıne kocam asla ızın vermıyor ,vs... konuyu okuyan arkadaslarım daha ıyı anlar.sana daha fazla bırsey soylemeyecegım cun kı anlamıyorsun .cevap yazma lutfen .bu sana tüm yazdıklarının cevabıdır.ama yok devam edersen bende sana yardım etmeye devam ederim.