eşimin ailesi bana hakaret ediyor

yok katil olmam da onlar katil olurlar emin ol tatlım beni öldürecekler en sonunda..

Sakın Sakın..
Dimdik Dur, Güçlü Olduğunu Kocanı Sevdiğini Her Daim Belli Et..
Bırak Kudursunlar..

Ama Her Tartışmada Annesine Bağlarsan Olayı Olmaz..
Bir Kere Eşinin Yanında Annesinden, O Kör Olmayasıca Eltinden Bahsetme..
Herşey Üstüne Kalır, Ezilirsin..

Evlilikte aileler de çok önemli..Ne kadar aşık olursam olayım bu hakaretleri,bu ultimatomları yiyince gözlerim ani bir şekilde açılır ve bende aşk maşk kalmazdı..Böyle bir aileye de gelin olmak istemezdim kusura bakma...Allah yardımcın olsun...Ama eşinin ailesi, eşin izin verdiği müddetçe sizin yuvanızı(!) yapacaklar haberin ola...

Son düzenleme:

düzgün okursan anlarsın içli dışlı olan ben değilim beni eşim 2 kere götürdü topu topuna 2 kere o 2 kerede bana bu laflar edildi..evliliğin mantığını sen çözmüşsün belli tatlım..sinirlerim gergin vaziyette lütfen üstüme gelme..

evet 10 haziranda evlendik tatlımm

mecburmuşum tatlım öyle hergün arkadaşlarım,annem flnda gelmiycekmiş beni hizmetçi yerine koycaklardı gel gel git git..

yok katil olmam da onlar katil olurlar emin ol tatlım beni öldürecekler en sonunda..
bir an "foruma Hilal Cebeci mi üye oldu" dedim :111: :111:

eşiniz sizi savunuyo mu anlamadım ben bir türlü
bu kıza sümüğümü sürmem, kuş beyinli, cüce dediklerinde ne yaptı o kısmı anlamadım..
anlattıklarınızın sonuna doğru annesine bir-kaç laf sokmuş onları okudum da önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı gibi.. bu hikayede eksik bişiler var :44:

evlerinde kalmadım sadece 2 kere gittim topu topu 2 kere o 2 kerede hakaretler küfürler olay bu..aynı binada oturmadığım ve çalışmadığım için bunlar oldu..

selen arkadaşım sen en iyisi eşinle otur sakince bu konuyu konuş. rahatsızlıklarını söyle. bu seviyesizliklerin evliliğinizi nereye götürdüğünü belirt. eşinin ailesi artık değişemeyeceğine göre artık onları hayatınızdan tamamen soyutlamanın gerektiğini açıkla.

canım hangi çocuk annesi böyle konuşur aklım almıyo! senin ailenin yanında sana böyle diyecek hemde?
dalga geçmediğine emin misin! kafa bulmuyorsun umarım!

hiçbir konuda dalga geçmem tatlım hele ki evlilik denen bu kutsal şeyle asla..annem ağızlarının payını verdi zaten ama ona da laf soktular..

canıımm inan sana çok üzüldüm inşalahh yaptıklarını en kötü şekilde çekerler ve sende buna tanıkolursun..anlamıorum oğlun artık evlenmiş bırak yuvasında mutlu olsun ne istiosun allahım deliricem benimde kayınvalidemle aram iyi deil ama bizde böyle saygısızlıklar yok aynı evde oturuyoruz ondan aramız iyi deil biran önce çıkmak istiorum aslında ayrı evde olsak bu yaşadığımız sorunlarda olmıcak eminim daha huzurlu olucaz ama anlayan yok :) neyse beni boşverelim..allahtan aynı evde deilsiniz valla bide öyle olsaydı varyaa bitirirlerdi seni bu arada kocanın duruşuda çok önemli öyle analarının dolduruşlarına geliolar varya gıcık oluorum öyle kocaylada hiç yaşanmaz valla ama seninki pek öyle deil sanırım neyse allahtan belalarını bulurlar sen hiç üzülme evliliğine adapte ol yuvanı dağıtmalarına izin verme ...
allah yardımcımız olsunn

evlerinde kalmadım sadece 2 kere gittim topu topu 2 kere o 2 kerede hakaretler küfürler olay bu..aynı binada oturmadığım ve çalışmadığım için bunlar oldu..

Anladımm..
O Zaman Bunlar Aileboyu Ruh Hastası..
Sen İşe Gir.. (Onlarında Gönlü Olsun)
İlk Maaşınla Bunları Bir Psikoloğa Götür..

bize gelemiyorlar ya benimle mutlu olursun ömür boyu dedim yada ailenle mutlu olursun ömür boyu boşanırız dedim..ama telefondan yetiyorlar..

ilk mesajımdaki tespitim gayet yerinde
sen bazı şeyleri haketmişsin
burda millete verdiğin yanıtlardan belli
herkes duymak istedigin şeyleri söylemek zorunda değil kusura kalma bacı
bu kafayla sen daha çok hakaret işitirsin eşinin ailesinden
hadi gazan mubarek ola

iyi demiş
şöyle ezilmeyip cevap verenleri gördükçe ohh iyi olmuş diyorum ya
yok öyle herkesin kendi özeli o

az önce de dedim ki eşime yarın ailene git sonra ben salmıyormuşum seni gibi olmasın dedim..hatta ben gitsin ailesidir diyorum soğudum artık onlardan dedi eşim..

yok yapmam öyle birşey Allahım en güzelini bilir yapar..havale ettim..onların seviyelerine düşemiycem..

amin tatlımm yok elbet birgün susucaklar

asla onların seviyesine inme anladığım kadrıyla bayanında bayası insanlarmş..bence yoksay onları çıldırtmanın tek yolu kaale almıcaksın kendikendilerine konuşsun dövünsün dursunlar. eşine eskisinden dahada sıkı sarıll asla aranıza girmelerine izin vermeyin sizin bağlarınız kuvvetlendikçe onlarda zamanla hiç bi yol katedemediklerini görünce vazgeçeekler dir . hatta oğullarını kaybettiklerini görünce senide kazanmaya çalışabilirler örnekleri çok. yada bu evlilik biter bacım sende yıpranırsın eşinde artıkk nefes alamaz hale gelince bi bakmışsınız imza atıyorsunuz.. allah sabredenlerle birliktedir ..

bunlar çok fazla. hiç mi insanlık görmemişler gerçekten çok üzüldüm. ama ne yazık ki oluyor böyle şeyler hep. Sen ne dersen de sana tersini söyleyecekler belli. Bence hiç muhattap olma çiftlerin arasına aileler girince iş işten çıkıyor. Sen üzerine düşen görevi yapmışsın zaten bayramda seyranda istersen nezaketen ararsın onun dışında hiç diyaloğa girmeye gerek yok. Ne olursa olsun eşinin ailesi kimse ailesini kötülemez hani derler ya atsan atılmaz satsan satılmaz diye. o yuzden hiç kötü duruma düşme. olabildiğince uzak dur.

kesinlikle haklısın tatlım öyle yapıyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…