diyelimki o hakaretler gelmeden yapmış bulunmuşsam ... ben de kahve mahve yapmayı düşünmezdim normalde..Zaten müstakbel eşim sesini çıkarmazsa önce onu kovardım evden....sonra ailesini..[/QUOTE
sanıyorum baştan tepki göstermediği için şimdi bu kadar eziliyor arkadaş..eğer baştan çıkarsaydı tırnaklarını gıkları çıkmazdı:))))
artık tırnaklarımı göstermeye başladım çok geç oldu ama başladım tıranaklarımı göstermeyi..
yüz göz olmuyorum eşim zorla beni götürüyordu ailesinin evine gitmek istemediğim halde geliceksin diyordu..eşimle tartışmamak için gidiyordum daha da evli nişanlı değildik bunlar olduğunda ve en önemlisi eşim yanımda değilken bu laflar söylendi bana salak mıyım ben bana laflar söylencek ben susacak mıyım kendini benim yerime koy birazcık canım sonra tekrar cevap yazarsan anlarsın
canım yazdıklarını okurken dehşete düştüm ne terbiyesiz seviyesiz insanlar böyle ben senin yerinde olsam bırak tlf cevap vermeyi çoktan kapımı örtmüştüm kimsenin hakkı yok sana bu şekilde davranmaya ama eşinin yanında olması çok güzel sen kendi mutluluğuna bak kafaya takma üzme kendini değmez çünkü
en doğrusunu yapmışsın seviyelerine inme hiçte muattap olma böyle insanların olduğu ortmda bile bulunmayacaksın.....
hani derlerye alçaklık ta bi seviye bu tipler bana göre çukur olmuşlar....
valla bana eşimin abisi bi kaç kez ufak tefek laflar söledi de ona bile tahammül edemedim sinriimden ölecektim tabi muattap almadım kendime seviyesinede inmedim şimdide
suratına bile bakmam hakettiği bu çünkü....
Aaaa Evliymiş..
hepsi birbirinden betermiş yahu!!
allah kolaylık versin..
allahtan kendini ezdirmemişsin canım ya..
senin yerinde başka birisi olsa saygısızlık olmasınn diye tamam derdi..
ama çok çok iyi yapmışsın..
ay allahım amaç neyse kapıda anahtar olunca..
onların evinde oturcakmışım bende kabul etmedim aynı binada oturmam dedim ondan bana kıl oldular tatlım ailemde kabul etmedi birde en komiği 7/24 anahtar kapıda olcakmış istediği zaman girip çıkcaklarmış..saçmalığa bakar mısın
kendi evladının yuvasını yıkmaya çalışan onun huzurunu kaçırmaya çalışan bu insanlara artık diycek laf bulamıyorum .....bu nasıl annelik yaaa,bu nasıl bi hırs kendi hırsı için evladını harcıyorlar .ALLAHa havale....
kesinlikle katılıyorum ama susmuş eşinin abisi..eşimin ailesi susmuyor arıyorlar hergün
eşimede söylemiş annesi böyle böyle 7/24 anahtar olcak kapıda diye eşimde demiş yatağa da gel isstersen diye onlada arası bozuktu düzeldiler
tam diyecektimki ayni binada oturmayi kabul etseydin sonradan tasindirdiniz:44: ama anahtar kismini okuyunca gercekten buyuk bi sacmalik insanin ozel hayati diye bisey var beli uygunsuz olacaksiniz yeni evlisiniz insan evinde rahat etmek ister pat die dalacaklar iceri bu kadar saygisizlikta olmat mecburmusun canim evinin anahtarini vermeye bu ne densizlik
evet 10 haziranda evlendik tatlımm
Yeni Gördüm Kız..
Ben Başını Okudum Gerilince, Devamını Okumadım..
Doğal Olarak Şimdi Gördüm..
Allah Kolaylık Versin, Çok Zor..
Ya İçine Atacak Hasta Olacak (Allah Korusun)
Ya da Katil Olacak Kızcağız..
bu hikayede eksik parça var
yada bunlar zırdeli
sadece k.valide değil dıdının dıdısı sana neler söylemiş
anlamadığım bu hakaretler neden başladı,eltin sana bu lafları söyle cesaretini nerden buluyor
fitili kim yaktı yani tüm bunların bir başlangıcı bir sebebi olmalı
eşinin yanında sana küçük beyinli diyorlar e peki eşin ne yapıyor
tüm bunlar unutulmaz, zamanla düzelecek şeylerde değil
eşinle aranı iyi tut,ailesiylede görüşme sizin için en hayırlısı
İyi Halt Ettin..
Keşke Biraz Daha, Düşünseydin...:26:
Baktın Aile Böyle..:26:
Ahh Keşkeee..
Neyse Olan Olmuş Artık..
İş Başa Düştü Bacım..
İçine Atıp Hasta Olma Sakın..
Baktın Olmuyor, Atalarımız Ne Demiş;
Nus ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdirle Uslanmayanın Hakkı Kötektir...
Dış Kapının Dış Mandalı Olan Eltinden Başlayabilirsin..
Kayınvalidene de Gözdağı Olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?