Eşimin aile bağları

Ama sizden sorumlu hissetmiyor evet çok mantıklı
Ağzına ıslak terlikle vurun

Siz planlara tabi ki dahilsiniz hanımefendi sizsiz olur mu ? Eşiniz ailesine tek başına nerden bulup yağdıracak?

Bu saatten sonra da işe girmez. Nasıl olsa birikim yapan ev geçindiren var.

Aile zır cahil direkt dolduruşa geçerler. Uyarınca anlayacak insanlar olsa zaten böyle davranmazlar
O zaman beş alıyorsanız bir alıyorum diyeceksiniz. Egerki bosanamazsaniz bu şekilde kendi kendinize birikim yaparak en azından çalışıp onları beslemek zorunda kalmazsınız.

Bu saatten sonra da işe girmez. Nasıl olsa birikim yapan ev geçindiren var.
Ben ne yapayım yaa böyle günler görmek için okuyup kendimi geliştirmedim
O zaman beş alıyorsanız bir alıyorum diyeceksiniz. Egerki bosanamazsaniz bu şekilde kendi kendinize birikim yaparak en azından çalışıp onları beslemek zorunda kalmazsınız.
Valla şaştım kaldim

Ben ne yapayım yaa böyle günler görmek için okuyup kendimi geliştirmedim

Valla şaştım kaldim
Erkekler bu mevzularda çok ketum. Yani içine girince insan bı sasirip kalıyor. Size başka onlara başkada konuşuyor olabilir. Buna çok denk geldim. Her iki tarafıda idare etmek adına nabza göre serbet.. siz iyi gözlemleyin derim. Geçmiş olsun.

Evet kendi ailesine sorumlu hissetmiyor ben de kendin kendi paranla ailene yardım et dedim onlarla evlisin dedim
Oh valla g.tüyle göle düşüyor bu uyuz herifler. Evde değirmen taşı gibi poposunu toplayan bir kadın var, bekar olsa böyle hayırlı evlat olamazdı. Her şeyini size borçlu olduğunu unutturmayın bari, bişey olduğunda utanmadan kendi paramı veriyorum diyemesin.

Ben ilkbasta sessiz kaldım en büyük hatayı orada yaptım ses cikarmadikca sanki mecburmusum gibi.en son isyan bayrağını çektim konu sahibi sakin benim yaptığım hatayı yapma
Bu sorunu sadece ben ve konu sahibi yaşamıyor ki etrafımda da çok görüyorum burada da okuyoruz erkekler nedense evlenirken kendi ailesi ve kardeşlerini ihya etmesi gerektiğini düşünmeye başlıyorlar.benim en büyük şansım ekonomik özgürlüğümun olması elhamdülillah benim maaşıma dokunma sen ne yaparsan yap dedim daha geçen ay onların 100bin TL borcunu ödemiş ya

Al birini vur ötekine ya bu ne böyle ille boşamak mı lazım

Bu şans mı bilemedim. Böyle adamların gönlü ev kızına düşmüyor, hep çalışan eş buluyorlar. Çalışmasanız biraz zor yağdırırdı ailesine.

Yapilacak sey belli. Dogru bildiginizden sasmayacak, esinizin kusme numaralarini umursamayacaksiniz. Acik acik soyleyeceksiniz. Suan gecimimize ve birikimimize ancak yeten gelirimiz var. Ileride gelirimiz artarsa tekrar yardim etmeyi dusunuruz. Hala tavir yapiyorsa bilin ki o bir ailenden ayrisamamis birey. Bunu duzeltemezsiniz. Kusecek. Manipulasyona gelmeyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…