Ama sizden sorumlu hissetmiyor evet çok mantıklıBen çocukların okul taksidini ödüyorum birikim yapıyorum kendime harciyorum kendisi de şirket kurmak istiyor bakalim karismiyorum.eve katkısı tabi ki oluyor ama sırf ailesini ön planda tuttugu için sınırlı oluyor.diğer kardeşleri sürekli ağlayıp duruyor borç icindeyz diye eşim de kendini sorumlu hissediyor
Siz planlara tabi ki dahilsiniz hanımefendi sizsiz olur mu ? Eşiniz ailesine tek başına nerden bulup yağdıracak?Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
Bu saatten sonra da işe girmez. Nasıl olsa birikim yapan ev geçindiren var.Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
O zaman beş alıyorsanız bir alıyorum diyeceksiniz. Egerki bosanamazsaniz bu şekilde kendi kendinize birikim yaparak en azından çalışıp onları beslemek zorunda kalmazsınız.Aile zır cahil direkt dolduruşa geçerler. Uyarınca anlayacak insanlar olsa zaten böyle davranmazlar
Ben ne yapayım yaa böyle günler görmek için okuyup kendimi geliştirmedimBu saatten sonra da işe girmez. Nasıl olsa birikim yapan ev geçindiren var.
Valla şaştım kaldimO zaman beş alıyorsanız bir alıyorum diyeceksiniz. Egerki bosanamazsaniz bu şekilde kendi kendinize birikim yaparak en azından çalışıp onları beslemek zorunda kalmazsınız.
Evet kendi ailesine sorumlu hissetmiyor ben de kendin kendi paranla ailene yardım et dedim onlarla evlisin dedimAma sizden sorumlu hissetmiyor evet çok mantıklı
Ağzına ıslak terlikle vurun
Erkekler bu mevzularda çok ketum. Yani içine girince insan bı sasirip kalıyor. Size başka onlara başkada konuşuyor olabilir. Buna çok denk geldim. Her iki tarafıda idare etmek adına nabza göre serbet.. siz iyi gözlemleyin derim. Geçmiş olsun.Ben ne yapayım yaa böyle günler görmek için okuyup kendimi geliştirmedim
Valla şaştım kaldim
E şuan durumlar nasıl peki? Eve katkısı oluyor mu?
Oh valla g.tüyle göle düşüyor bu uyuz herifler. Evde değirmen taşı gibi poposunu toplayan bir kadın var, bekar olsa böyle hayırlı evlat olamazdı. Her şeyini size borçlu olduğunu unutturmayın bari, bişey olduğunda utanmadan kendi paramı veriyorum diyemesin.Evet kendi ailesine sorumlu hissetmiyor ben de kendin kendi paranla ailene yardım et dedim onlarla evlisin dedim
Koyun kapının önüne, elindekini avcundakini yedirtmeden düzelmiyorlar.Durum zaten çok yeni, evin her şeyi bende
Ben ilkbasta sessiz kaldım en büyük hatayı orada yaptım ses cikarmadikca sanki mecburmusum gibi.en son isyan bayrağını çektim konu sahibi sakin benim yaptığım hatayı yapmaOh valla g.tüyle göle düşüyor bu uyuz herifler. Evde değirmen taşı gibi poposunu toplayan bir kadın var, bekar olsa böyle hayırlı evlat olamazdı. Her şeyini size borçlu olduğunu unutturmayın bari, bişey olduğunda utanmadan kendi paramı veriyorum diyemesin.
Al birini vur ötekine ya bu ne böyle ille boşamak mı lazımBen ilkbasta sessiz kaldım en büyük hatayı orada yaptım ses cikarmadikca sanki mecburmusum gibi.en son isyan bayrağını çektim konu sahibi sakin benim yaptığım hatayı yapma
Bu sorunu sadece ben ve konu sahibi yaşamıyor ki etrafımda da çok görüyorum burada da okuyoruz erkekler nedense evlenirken kendi ailesi ve kardeşlerini ihya etmesi gerektiğini düşünmeye başlıyorlar.benim en büyük şansım ekonomik özgürlüğümun olması elhamdülillah benim maaşıma dokunma sen ne yaparsan yap dedim daha geçen ay onların 100bin TL borcunu ödemiş ya
Bu şans mı bilemedim. Böyle adamların gönlü ev kızına düşmüyor, hep çalışan eş buluyorlar. Çalışmasanız biraz zor yağdırırdı ailesine.Ben ilkbasta sessiz kaldım en büyük hatayı orada yaptım ses cikarmadikca sanki mecburmusum gibi.en son isyan bayrağını çektim konu sahibi sakin benim yaptığım hatayı yapma
Bu sorunu sadece ben ve konu sahibi yaşamıyor ki etrafımda da çok görüyorum burada da okuyoruz erkekler nedense evlenirken kendi ailesi ve kardeşlerini ihya etmesi gerektiğini düşünmeye başlıyorlar.benim en büyük şansım ekonomik özgürlüğümun olması elhamdülillah benim maaşıma dokunma sen ne yaparsan yap dedim daha geçen ay onların 100bin TL borcunu ödemiş ya
Ben boşanmayi göze almıştım ama sanırım eşim alamadi bana da hak da verdi sanki o kadar laf söyledim birşey demediAl birini vur ötekine ya bu ne böyle ille boşamak mı lazım
Aynısını annem de dedi,Bu şans mı bilemedim. Böyle adamların gönlü ev kızına düşmüyor, hep çalışan eş buluyorlar. Çalışmasanız biraz zor yağdırırdı ailesine.
Kaybedeceğiniz tek bir şey yok. Başının etini yiyin, hayatı zindan edin, hakkınızı yedirmeyin. Ailesinin onu balık gibi sıyırıp çöpünü size atana kadar beklemeyin.Aynısını annem de dedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?