Eşimin aile bağları

Sizin eşiniz de sonrasını düşünemiyor. En iyi evlat ben olayım. Eminim önceden aileyle bu kadar içli dışlı değildir. Kervan yolda düzülür diye düşünüyor. Yurt dışına çıktınız diyelim ilk zamanlar orada da paraya ihtiyaç olmayacak mı?

Ben kazanırım nasıl olsa, o bunu çok iyi biliyor. Kazanırım ama asla yedirmeyecegim

Bari çocuk yapmayın. O paralar gelecekteki çocuğunuzdan gidiyor aslında. Daha kreşle başlıyorsunuz çocuğa çuvalla harcamaya ve az buz değil.
Çocuk genel olarak düşünmüyorum bunun anlaşmasını en baştan yaptık konusu dahi açılmıyor. Çok yoğun çalışma hayatım var bir de çocuğu bende kaldiramam

Maddi konularda eşinize çok yüz vermiş olabilir misiniz? Tabiri caizse açık çek gibi mi görüyor sizi? Bunu kalp kırmadan söylemenin bir yolu yok gibi geliyor bana.

Benim anlamadığım senin olduğun ortamda oluyor bu konuşmalar ve sen "hoop brn burda bostan korkuluğu muyum insan olun benim de fikrimi alın" demiyor musun ? Susuyorsan onayliyorsun sayılır bilgin olsun

Maddi konularda eşinize çok yüz vermiş olabilir misiniz? Tabiri caizse açık çek gibi mi görüyor sizi? Bunu kalp kırmadan söylemenin bir yolu yok gibi geliyor bana.
Ben ticaret yaptığım için çok kazanıyorum bu herkes tarafından biliniyor. Açık senet vermedim vize çıkana kadar çalışma dedim çünkü kendi şirketimin işleri yetişmiyor. Lakin bu çok yanlış anlaşıldı ipin ucunu artık bende göremiyorum..

Ben onlarla muhatap olmuyorum. Eşim onayladığımı düşünebilir en son bana aileme destek olacağım diyecek, bende kendi paranla olabilirsin tabii ki diyeceğim. Ama bütün bunlar çok saçma geliyor, fikrim sorulmadigi için tepkimi en son göstereceğim. Artık sonunu kendi düşünsün

Olacagim diyemezsin bu eve giren her kurus ikimize ait eve giren para ortaktir ben baskasina para yedirmek icin çalışmıyorum minvalinde konuşun anlamiyorsa da is bulsun
Bu arada madem çalışmıyor, ev islerini esinize kilitleyin o yapsin hatta neden yemek yapilmadi burasi niye dağınık gibi ustune de gidin derim. Tabii bu konuda oturup konusun artik sen benim ailemsin ben de senin ailenim birinci önceligin benim, bana sormadan ailenle planlar yapamazsin artik diye net konuşun.
Evlilikte senin paran benim param olmamalı kese ortak olmali diye düşünüyorum
Arabalar da ikinizin yani o kafasina gore nasilsa ikimizin de arabasi var birini al sen kullan diyemez kimseye

Senin paran benim parama geldiyse iş, bitsin o evlilik ya. Ailesi aç değil açıkta değil, neyin yardımı yapılıyor, o olmasa ailesi o evi yapamayacak mı sanki, eşiniz olayın dışında kalmak istemiyor sadece. Size güvendi vaat verdi insanlara, ne kendi parası Allasen? Boşanma, ölüm durumlarında üzerinde zerre hak iddia edemeyeceğiniz malların parasını size ödetecek, siz hala kendi paranla yapabilirsin diyerek kurtulurum sanıyorsunuz.

Kolay kolay herkese demem ama cidden boşanın değişir duzelir zannediyorsaniz duzlmez daha kotu olur sizi once maddi sonra manevi somururler hicbir zaman sizin ve evlatlariniz ihtiyaci yoktur onlarin arabalarininnyukseltilmesi gerekiyordur yurt dışı tatilleri icin para yoktr bakın bir kuruş yedirmeyin cok pisman olursunuz

Vay paşama bak 1 sene kalsınlar oldu kardeşleride gelsin onlarda kalsın bu evlilikte siz sadece hizmet tarafındasınız

Ben bu hala eş olamamış insanları anlayamıyorum gerçekten tamamen ayrışamamış birisi gibi gözüküyor bir kere başkalarıyla planlar yapacaksa sizinle neden evlilik yaptı bunu mesela tartışmadan daha doğrusu ses yükselmesi yaşanmadan konuşmaya çalışın onlar yüzünden eşinizle aranızı bozmamaya çalışın Çünkü bunu yaparsanız eşinizi onlara daha çok yaklaştırmış olursunuz Ayrıca her zaman Eşinizin de bilmediği size ait kötü gün için yastık altına koyduğunuz ayrı bir birikiminiz olsun

Şunu da söylemek istiyorum çocuklarının huzurlarını bozan saygısızca davranan bütün bu anne babaları Allah'a havale ediyorum ne kadar kötü şeylere sebep olduklarının zerre kadar farkında değiller Allah ıslah etsin etmeyecekse hepimizden uzak kılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…