Eşimin aile bağları

aslspnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2023
13
14
3
27
Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?

En doğrusunu yapıyorsun sakin taviz verme kardeşleri bile dahil oluyor.esiniz sizinle evli.onlarla değil.

Bizim harcamalarımiz eşimle ortakti ama eşim ailesine sürekli birşeyler aliyor babasinin borçları öduyor filan en son baktım beni takan yok kartımı aldım, harcamaları ayıralım ben senin aileni ihya etmek için okumadım bizimkiler de parayı piyangodan bulmadı habire kendi ailene yardım ediyorsun dedim resti çektim o da aynı plan proje yaparken kardeşlerine danisir borç alır verir vs. En azından kafam rahat.ne yapacaksan yap sen onlarla evlisin dedim

E şuan durumlar nasıl peki? Eve katkısı oluyor mu?

Evlilik bilincine erisememis erisebilir mi o da mechul. Buyuk bir rest cekin. Bizim ayri bir aile oldugumuzun bilincine varmazsan bosaniriz diyin. Birde merak ettigim birsey var isi yok birikmisi mi var sizden mi harclik aliyor?

E şuan durumlar nasıl peki? Eve katkısı oluyor mu?
Ben çocukların okul taksidini ödüyorum birikim yapıyorum kendime harciyorum kendisi de şirket kurmak istiyor bakalim karismiyorum.eve katkısı tabi ki oluyor ama sırf ailesini ön planda tuttugu için sınırlı oluyor.diğer kardeşleri sürekli ağlayıp duruyor borç icindeyz diye eşim de kendini sorumlu hissediyor

Allah sabır versin size..

asla vazgeçme.
ne demek ,siz ailenin garantörü müsünüz?
gerekirse gizli birikim yapın eşinizle herşeyi paylaşmayın
bir arkadaşım ev verdi,araba verdi, zor boşandılar bir de,kadının aldığı evi ,arabayı boşanırken istedi adam.
lanet olsun zıkkım yiyin deyip verdi, boşandı.
aman ha.

Evlendiğini idrak edememiş bir erkek daha ...çekeceğim seviyorum diyorsanız devam ama yaş aldıkça zamanın da bıraksaydım diyeceksiniz.

Ya çekicen ya gidicen. Seçim senin

Sade bir nikahla evlenince böyle mi oluyor acaba? İlla burnunu borçtan çıkaramayacak şekilde düğünler ile mi evlenmek gerek böyleleriyle?
Adamdaki rahatlığa bakın yaa!
Madem sizi konulara dahil etmiyor, günlerce küs kalabiliyor, onu kök ailesiyle başbaşa bırakın. Evin geçimini sağlamayın, faturaları ödemeyin. Hatta yemek bile yapmayın. Alıngan ve küsen kişiye ADAM demem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…