• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aile bağları

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
Karşınıza alın mantıklı bir şekilde konuşun işten çıktığı için sağlıklı karar veremiyor olabilir kendini yetersiz görebilir dik durmaya çalışıyordur bu karaların birlikte alınması gerektiğini anlatın ona artı kendi düşüncelerinizi de

Back