- 3 Ocak 2011
- 8.921
- 6.254
- 35
-
- Konu Sahibi annevekizi1
sorun şu ben çalışan bi anneyim ben çocuğumu düşünmüyor muyum da o düşünüyor? Ona mı kaldı Ne haddine diyor kısaca. :)Eee kadın bankacı bu işi biliyor, ayrıca banka çalışanlarına güzel kampanyalar oluyor belki onlardan yararlanmak istedi...sorun nerde hiç anlayamadim
Goren de kızının üstüne kredi cekmii sanacak. İyilikten maraz doğurmayın. Sizin kızınız o kadının yeğeni. Benim de yeğenlerim var canımdan cok severim. İyi dusunmus yeğeni için bişeyler yapmak istemiş. Sizi borca harca sokacak bir durum da değil zaten. Görümcenizi sevmediğiniz veya onum sizi sevmediği halde cocuğunuz için birikim yapması col guzel bi dusunce.Kızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ama annelerinin kini yüzünden kimse tarafından sevilmeyecekler maalesef.bazı çocuklar ne şanslı
iyi de besin cok yarari var. senin koydugundan daha fazlasini da o koyuyor. parani sectigin yatirima gore ya borsada ya altinda degerlendiriyor. kenara altin atmakla ayni sey mi?Arkadan iş çevirmesi hiç iyi niyetli gözükmüyor. Madem o kadar istiyor koysun kenara para kendi kendine biriktirsin. İleride verir.
Burayı okudukça iyillik yaparken kırk kere düşünülmeli diyorum,karşı tarafın bu iyiliği nereye çekeceği belli olmuyor.Her şeyin altında kötülük aramak moda mı?Kızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Yine eşim iyi ama çevresi kötü kafası. Kimlik numarasını vermese yapılmazdı değil mi? Çocuk sadece sizin değil, babasının da söz hakkı var. Bugün yapar ama yarın aleyhime kullanır diyorsanız da siz değil eşiniz muhatap olsun. Halası açsın başlatsın, siz de durumunuz düzelince ödemelere devam edersiniz. Bu kadar büyütmeye kan davası haline getirmeye gerek var mı? Hep geçiştirdim, sonra yaparız dedim yazdınız belki hala da istiyor ama söyleyemiyor, gurur meselesi yapıyor şeklinde düşündü. Yedi kat yabancı değil yeğeni.Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi.
Yine eşim iyi ama çevresi kötü kafası. Kimlik numarasını vermese yapılmazdı değil mi? Çocuk sadece sizin değil, babasının da söz hakkı var. Bugün yapar ama yarın aleyhime kullanır diyorsanız da siz değil eşiniz muhatap olsun. Halası açsın başlatsın, siz de durumunuz düzelince ödemelere devam edersiniz. Bu kadar büyütmeye kan davası haline getirmeye gerek var mı? Hep geçiştirdim, sonra yaparız dedim yazdınız belki hala da istiyor ama söyleyemiyor, gurur meselesi yapıyor şeklinde düşündü. Yedi kat yabancı değil yeğeni.