Eşimin ablası ve kızım

Ne kaprisli bir insansınız buradakilere bile kapris atar gider yapıyorsunuz. Allah eşinize eşinizin ailesine de sabır versin sizin gibi birine bende bir şey yapmak istemezdim dua edin yeğeni için bişey yaptığına.
Annesi sevilmeyenin çocuğu da sevilmez genelde kız yine iyi biriymiş ki yeğenine güzel bi hediye vermek istemiş ilerde. Aman şu insanların benim çocuğuma kimse iyilik edemez onu veremez bunu giydiremez nidaları.. Ya bi sakin olun şu aptal zamanda bırakın iyilik yapmak isteyen yapsın. İlerde gerçekten muhtaç olacağız ve muhtaç olacak bizden sonrakiler zaman çok kötü. Bu kadar kibirli olmayın.

Eee kadın bankacı bu işi biliyor, ayrıca banka çalışanlarına güzel kampanyalar oluyor belki onlardan yararlanmak istedi...sorun nerde hiç anlayamadim
sorun şu ben çalışan bi anneyim ben çocuğumu düşünmüyor muyum da o düşünüyor? Ona mı kaldı Ne haddine diyor kısaca. :)

Bence halayı kıskandı :) sen anne isen oda hala aynı şeyi ben düşünsem abimin eşi tepki verse altından başka bir şey ararım. Ortada sorun yokken kendi ailesi yapsa nasıl tepki verirdi acaba sana sen niye yapmıyorsun demiyor ki yeğenini düşünüyor gayetle mantıklı keşke her hala böyle düşünceli olsa anlamadım neden bu kadar tepki verdiniz

Aranızda soğukluklar vs olabilir ama sonuçta size de sormuş halası. Hem çocuğa kıyafet bile hediye alsa zaten en az 500 tl o paranın kenarda kızınız adına birikmesi bence sizi rahatsız etmemeli. Küçük meblağ zaten. Ben olsam sorun etmezdim. Farzedin ki aylık harçlık veriyor yada takım alıyor.

Goren de kızının üstüne kredi cekmii sanacak. İyilikten maraz doğurmayın. Sizin kızınız o kadının yeğeni. Benim de yeğenlerim var canımdan cok severim. İyi dusunmus yeğeni için bişeyler yapmak istemiş. Sizi borca harca sokacak bir durum da değil zaten. Görümcenizi sevmediğiniz veya onum sizi sevmediği halde cocuğunuz için birikim yapması col guzel bi dusunce.

abartmışsiniz ya. gelmiyorsa isi gucu vardir, bebekli aileye rahatsizlik vermek istemiyordur.
iyi yapmis bence. o hala- yegen arasinda bir mesele. belki de cuzi bir rakam koyarak ilerler, kiziniz 18 yasina gelince ona yurtdışında dil egitimi aldiracak kadar bir para birikir. ya da kucuk bir araba.
size ne zarari var yanj halasinin kenara attigi birikimin. "siz yapmıyorsunuz ben yapiyorum, sizden iyiyim" mi diyor? hayir. hala olarak cuzi bir miktar yegenine odeyecek parasi var..kendince de yararlj buluyor besi. bırakın yapsin

halanın durumu çok mu iyi. yani bu ülke şartlarında kendi çocuklarımdan başkasının geleceğini düşünemem ben mesela

bes i eşiniz mi ödeyecek yoksa sürekli hala mı

ben anlayamadım bu durumu. çok samimi değilsem onlarda çok zengin değilse bende bu durumdan hoşlanmazdım açıkçası ne gerek var yani. ama aşırı aşırı zengin olurlarsa sorun görmem

Arkadan iş çevirmesi hiç iyi niyetli gözükmüyor. Madem o kadar istiyor koysun kenara para kendi kendine biriktirsin. İleride verir.
iyi de besin cok yarari var. senin koydugundan daha fazlasini da o koyuyor. parani sectigin yatirima gore ya borsada ya altinda degerlendiriyor. kenara altin atmakla ayni sey mi?
ayrica bugun 500 liralik altin atsa 5 ayda 1 gram atmasi gerekir. sene sonuna kadar o 6 ayda 1 grama duser. Kadin bankaci. demek hesabini kitabini yapmis ki olur demis.
bence iyi bir hala. keske boyle akilli, beni dusunen bir halam olaydi. ama ana baba tarafimdan uniye öğrenci evine giderken bir bornoz bile gormedim

Burayı okudukça iyillik yaparken kırk kere düşünülmeli diyorum,karşı tarafın bu iyiliği nereye çekeceği belli olmuyor.Her şeyin altında kötülük aramak moda mı?
Kızının halası o farkında mısın,ne demek hakkı olmasını kabul edemiyorum.Bes yaptırdım diye hizmetçi olarak filan çalıştıracağını mı hayal ediyorsunuz.
Şimdiki anneler de çocuklara tapulu mal gibi bakıyor maalesef.Hayat bu ,size bir şey olsa geride en güvene bileceğiniz akrabasıdır halası.Önce sizden istemiş ,niye haberim yok diyorsunuz.

Yine eşim iyi ama çevresi kötü kafası. Kimlik numarasını vermese yapılmazdı değil mi? Çocuk sadece sizin değil, babasının da söz hakkı var. Bugün yapar ama yarın aleyhime kullanır diyorsanız da siz değil eşiniz muhatap olsun. Halası açsın başlatsın, siz de durumunuz düzelince ödemelere devam edersiniz. Bu kadar büyütmeye kan davası haline getirmeye gerek var mı? Hep geçiştirdim, sonra yaparız dedim yazdınız belki hala da istiyor ama söyleyemiyor, gurur meselesi yapıyor şeklinde düşündü. Yedi kat yabancı değil yeğeni.

Eeee hala sormuş, istemiş kaç kez konu sahibesini ezip geçnemiş kiilk kez burda eş ailesinin bir ferdi haklı bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…