Eşimin ablası ve kızım

Babasının bizzat başvurup açtırması ve katkı paylarının babasının hesabından ya da kredi kartından kesilmesi gerekiyor. Hala ancak her ay babasına ödeme yapabilir, kendisi gidip yeğenine bes açamaz.
Baba uzerinden acip hala kendi odeme yapabilir.

Arkadan iş çevirmesi hiç iyi niyetli gözükmüyor. Madem o kadar istiyor koysun kenara para kendi kendine biriktirsin. İleride verir.

Belki kotu bir gorumce ama iyi bir hala. Benim esimin ailesinden bir allahin kulu ne ilkokula baslayan ogluma bir kursun kalem ne 3,5 ay sonra dogacak bebegime bir corap almadi. Kadin dusunmus ugrasmis yegenine hosluk yapmis. Bunu olumsuz gormek art niyetli geliyor bana.

Arkadan iş çevirmesi hiç iyi niyetli gözükmüyor. Madem o kadar istiyor koysun kenara para kendi kendine biriktirsin. İleride verir.

Arkadan iş çevirmemiş sormuş kaç kere babasına da sormuş o kabul edince açmış.

Bankacı kadın zaten.

Para biriktirmek tehlikeli oluyor her bakımdan.

Bes de bi de 10 sene sonra devlet katkısı oluyor 20 sene de devlet katkısı oluyor yüzdeleri var. Hatta emekli bile olabilir parayı çekmezse.

Bebek için mantıklı bir sistem.

Seni sevmiyor olabilir ama yeğenine bir şey yapmak istiyor ben bunda sakıncalı bir şey görmüyorum
Babam da eşimden hiç hoşlanmaz ama kızımın adına para yatırıyor

Evet siz büyütüyor sunuz kızınız sizin tapulu bir eşyanız değil ilerde belkio buna memnun olacak birikim anlamında Onun fikrini bilmiyorsunuz para onun adına istemezse o iade eder ilerde karışmayın Kendi kişisel çalışmalarınız için kendiniz için yapmayın .Konu o.Ayrica kimse pek memnun değil eş ailesibden mesafeyi koruyun teşekkür edin geçin.Ofke takıntı bunu yaşayana zarar verir sadece kinseye birşey olmaz.

Resmen anlaşmazlık çıkarmış kadınla eşi arasında . Benim istemediğim bir şeyi eşime yaptırsa ben iyi niyet aramam. Zaten kadın borcu bıtınce bırıkım yapacakmıs. O zamana kadar koysun kenara. Ailesi hesabı acınca duzenlı olarak oraya gönderir. Benim de 7 tane yeğenim var. Kendi ablam olmasına rağmen işlerine karışmam.

Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi

Yaranılmaz sizin gibi tiplere.
Hem kapım çalınmadı de
Hem BES isteme.
Cidden yaranılmaz.
bESten çıksın sokak hayvanlarına bağışlasın görümce

Kadın 1 yasından sonra borcumuz bitince zaten yapacağız demiş yatırım. Beklesin dediğim o.
Tamam o da yapsın kendi bes hesabını sonrasında.
Kızımın 3 tane var
Ne kadar çok o kadar iyi değil mi çocuk için :)
Yeğenim olsa gelinle kardeşimle anlaşamasam bile yeğenime yapmak isterim ben de. Bundan da alınacak bir şey yok, teşekkür de beklemiyordur hala sonuçta ve kendi yeğenine yapıyor bu onların arasında ve çocuğun babası da razı belli ki.

Kadın ile erkek arasında sorun çıkaracak bir hareket yapmazdım niyet ne kaddr iyi olursa olsun. Vallahi her şeye karışan tiplerden gibi bir vibe aldım. Bilemem

bu yorum biraz sert olmadımı sanki

Yok. Olmadı. Görümce daha hayırlı, karşı tarafın memnun olacağı bir işte kullanmış olur bütçesini. Memnuniyetsiz insanları memnun etmek çok zordur. Yani kapımı çalmadılar diye dolmuş dolmuş dolmuş. E bu kez kadın iyilik yapmak istemiş. Bu kez de vay efendim neden iyilik yapıyor.

O yüzden görümcenin saçacak bol parası varsa yardıma muhtaç bir sürü insan, güvenilir dernekler, yaralı sokak hayvanları vs var. Onlarda harcasın. Eminim onlar görümceyi güzellikle anar, arkasından hadsiz vs demezler

. Siz okuduğunuzu tam anlamadınız galiba.
ne sizi ne diger tarafi hic bilmeyen bir insan olarak siz yazdiginiz cumlelerler cok buyuk burunlu bir izlenim veriyorsunuz. Soguk durdugunuz icin gelip gitmiyor olabilirler. Siz soguk durmasaniz bile herkesin hayat gailesi firsat yaratamiyor olabilir. Yigeni icin, icinden gelmis ve kendince hediye vermek istemis. Cocuk sizin cocugunuz olabilir ama bu hediye mevzusu sizden tamamen bagimsiz. Zararsiz. Aksine faydali. Bundan rahatsiz olmus olmak malesef ki sizin kisisel problemlerinizden kaynakli, sizin icinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…