- 10 Nisan 2013
- 1.133
- 1.582
-
- Konu Sahibi annevekizi1
Ben istemezdim. Sonrasında çocuğa halacım ben sana şunu yaptım bunu yaptim diyecek belki. Kaldı ki annesinin de rızası yok. Benim çocuğum için benim istemediğim ya da eşimin veto ettiği bir şeyi iyilik de olsa kimse yapmamalı. Konu sahibi haklı.Ciddi bir sınır ihlali var ben sizi anladım ve hak verdim. Yapılan bu iyilik ilerde bazı şeylerde söz hakkına sahip olmasına sebep olabilir halanın. Ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun böyle düzenli bir yardımı ister miydim ben de emin olamadım şu an
Ben de öyle düşünüyorum, ilk okuduğumda aslında ne güzel bir düşünce dedim ama derin düşününce bariz bir sınır ihlali var. Millet altınını taksın geçsin yaBen istemezdim. Sonrasında çocuğa halacım ben sana şunu yaptım bunu yaptim diyecek belki. Kaldı ki annesinin de rızası yok. Benim çocuğum için benim istemediğim ya da eşimin veto ettiği bir şeyi iyilik de olsa kimse yapmamalı. Konu sahibi haklı.
Size yapılsaydı vaktinde sorun olmayacaktı, hiç üstümüzde hakları olur diye düşünmeyecektiniz. Çocuk için neden öyle düşünüyorsunuz? Çocuğu akrabalarından soğutmayın, dünyanın binbir türlü hali var, yarın size bişey olur, onlar ne kadar az mesafe koşup gelirse o kadar iyi.Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Biraz buyutuyorsunuz. Eşinizle aranızı bozmadiklari sürece kapinizin calinmamasi daha güzel. Sizi rahatsiz etmiyorlar işte. Defalarca sizden istemiş siz ertelemissiniz yani karı koca calisip kızınıza 500₺ birikim yapamiyorsaniz biraz sorgulayın kendinizi.Kızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Bir kere şunu söyleyeyim hayatta herkes tek. Özellikle çocuk buyuturken. Benim üç çocuğum var annem dibinde oturuyor. İkizlerin en en en zor zamanlarinda ben kendim hallettim herşeyi gittim bakıcı tuttum. Kardeslerim yine yürüme mesafesi oturuyor ama herkesin kendi telasesi var. İşleri var çalışıyorlar. Kapımı calmadilar diye beklemeyin çünkü öyle bir dünya yok. Hala olarak birşey yapmak istemiş banka islerinin de içindeymiş es geçmek istememiş. Ne güzel de düşünmüş kadın. Bu tavırlar yüzünden çocuklar eş ailesine karşı soğuk oluyorlar. Hem halayım hem de teyze. Ama hala olduğum yegenlerimle malesef daha mesafeliyim ve buna üzülüyorum. Ama yine dediğim gibi herkesin kendi hayatı. Kendi cocuklarima onlar da kendi cocuklarina odaklanıyor. Hayatın normali buKızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Hepsini okuyamadım, en son eşin tc vermiş bes açılmış. Her ay ücreti siz yatırın olsun bitsin. Yada hala sonuçta doğum günlerinde hediye almaz bunu yapar ne var ki bunda bu kadar büyütecek?Kızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var
Fazla büyütmüşsünüz. Hala olarak yeğeni için bişeyler yapmak istemiş. Bende Halayım bekarım ileride evlenmezsem yeğenime yatırım yapmayı planlıyorum. bu kadar büyütmenin anlamı yok bence sıze zaten defalarca söylemiş bide babasına söylemiş bunda art nıyet ben göremiyorum.Kızlar günaydın. Dünden beri aklımı kurcalayan bir konuyu danışmak istiyorum. Kizim ilk doğduğu zaman eşimin ablası kızıma bes yaptırmak istediğini söyledi ve bu yüzden tcsini istedi. Ben de çocuğum için birikim yapılması gerekiyorsa ben ve babasının yapmasının daha uygun olduğunu düşündügum için bakarız ilerleyen zamanlarda dedim. Şu anda kalsın dedim. Birkac kere daha sordu akabinde aynı şekilde geçiştirdim, şu anda gerek yok dedim. Dün akşam eşim ablasının kızıma bes yaptırdığını söyledi . Eşim vermiş tcyi. Ben de dedim keşke benim de haberim olsaydı. O da bana ablasının her aradığında bunu sorduğunu ve fena mı olur adına para birikir dedi. Bir çoğunuz belki ne iyi görümce daha ne istiyorsun vs diyebilir ama gerçekten işin rengi öyle değil işte. Ben yıllardır çalışan bir kadınım. Çocuğumun her ihtiyacı elimden geldiğince karşılayan biriyim. Şu anda yaza kadar borcumuz var bu yüzden kızım adına birikim yapamıyorum ama zaten daha 1 yasinda ve elbet yazdan sonra ben de yapacağım. En az iki üç kere söylememe rağmen arkadan gidip eşimden tcyi alıp böyle yapması çok sinirlerimi bozdu.benim çocuğuma birikim yapmak senin haddine mi hem? Arkadaşlar bu kadar dolu olmamın sebebi evlerimiz arasina arabayla 10 dk bir mesafe olmasına rağmen aylardır kapımın calinmamasi. Doğum öncesi de sonrası da aynı şeyin olması. Hiçbir münakaşa vs olmadı aramızda. Evime gelindiği zaman her zaman saygılı ve ikramsever bir insan olmusumdur. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama her şeyin üstesinden maddi ve manevi olarak eşim ile birlikte gelmemiz beni artık soğuttu. Aynı şehirde hem kendi ailem hem de eşimin ailesi doğru düzgün kapımızı açmaz. İnanın gerçekten kimseye hiçbir kötülüğümuz olmadı. Düğün zamanı da aynı şekilde maddi ve manevi olarak hiçbir destekleri vs olmadı. Yapmak zorunda mi hayır yine değil ama aylık yatiracagi 500 liranın benim kızımın üzerinde hakkı olmasını kabul edemiyorum. Ben hem çalışıp hem çocuğuna bakip hem evini idare etmeye çalışan bir kadınım. Eminim benim gibi bir sürü kadın var ama ben gerçekten her şey ile baş ederken insanların bu şekilde arkamdan iş çevirir gibi hareketleri beni çok kırdı. Bu konuda acaba ben mi büyütüyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var