- 15 Mart 2011
- 5.639
- 12.719
Ne kadarKızlar selam. Aynı durum tekrarlandı. Haberim yokken yine borç gönderilmiş ve bir hafta sonra ödenmiş. Ne yapmalıyım? Kafayı yemek üzereyim. Aramız da o kadar iyiydi ki. Stresten hasta oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarKızlar selam. Aynı durum tekrarlandı. Haberim yokken yine borç gönderilmiş ve bir hafta sonra ödenmiş. Ne yapmalıyım? Kafayı yemek üzereyim. Aramız da o kadar iyiydi ki. Stresten hasta oldum.
Korkmayan bir insana hiçbir şey yaptıramazsın maalesef. Senin gitmenden kormamis hiç.Kızlar selam. Aynı durum tekrarlandı. Haberim yokken yine borç gönderilmiş ve bir hafta sonra ödenmiş. Ne yapmalıyım? Kafayı yemek üzereyim. Aramız da o kadar iyiydi ki. Stresten hasta oldum.
Bunu yazmıştım. Artık ben bu noktada "evliliğimi ne kadar gözden çıkarabilirim?" Diye sorgulardım.
Ne kadar
2000 lira göndermiş o da 5 gün sonra geri atmış. Abisine acıdığı içim gönderdiğini söyledi. Yeğenine acıyormuş. Kırdım döktüm. Bu kadar küçük mebla için olay çıkarmama sinirlendi. Olayın mebla olmadığını söyledim. Evden kovdum gitmedi. Zaman istedi. Ona güvenmediğimi söyledim. Sen beni elinde görüyorsun dedim. Bu zamana kadar ona tek bir yanlışım olmadı o yüzden aşırı güveniyor bana. Bu güven bana zarar veriyor artık demek ki ben de hata yapmalıymışım. Ve işin aksi tarafı şu an çok kritik bir hastalığım olduğunu, yumurtalarımın nerdeyse tükenmek üzere olduğunu ve çocuk istiyorsam bir gün bile düşünmemem gerektiğini söyledi doktorlarım. Yani çok kötüyüm kızlar. Ayrılmak istemiyor yarın annesini arayıp konuşacağım. Ara belki sen ararsan istemezler dedi. Psikolojim bozuldu ölmek istiyorum artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.Korkmayan bir insana hiçbir şey yaptıramazsın maalesef. Senin gitmenden kormamis hiç.
Bana abartıyorsunuz geldi geri ödeniyor bırak eşin düşünsün sen böyle düşüne düşüne kafayı takıp hasta olursun benım eşımde her ay nerdeyse ailesine para atıyor ve ödenmiyor bile bizede gram faydaları olmadı hatta zararları var ama bunlar anlamıyorlar2000 lira göndermiş o da 5 gün sonra geri atmış. Abisine acıdığı içim gönderdiğini söyledi. Yeğenine acıyormuş. Kırdım döktüm. Bu kadar küçük mebla için olay çıkarmama sinirlendi. Olayın mebla olmadığını söyledim. Evden kovdum gitmedi. Zaman istedi. Ona güvenmediğimi söyledim. Sen beni elinde görüyorsun dedim. Bu zamana kadar ona tek bir yanlışım olmadı o yüzden aşırı güveniyor bana. Bu güven bana zarar veriyor artık demek ki ben de hata yapmalıymışım. Ve işin aksi tarafı şu an çok kritik bir hastalığım olduğunu, yumurtalarımın nerdeyse tükenmek üzere olduğunu ve çocuk istiyorsam bir gün bile düşünmemem gerektiğini söyledi doktorlarım. Yani çok kötüyüm kızlar. Ayrılmak istemiyor yarın annesini arayıp konuşacağım. Ara belki sen ararsan istemezler dedi. Psikolojim bozuldu ölmek istiyorum artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
Ben olsam şimdiye elli kere arayıp bir daha asla para istememelerini, vermeyeceğimi söylemiştim. Gerçi benim eşim cekinir benden, vermezdi. Benden tavsiye, böyle konularda bir ayağının kapıda olduğunu hissettir.2000 lira göndermiş o da 5 gün sonra geri atmış. Abisine acıdığı içim gönderdiğini söyledi. Yeğenine acıyormuş. Kırdım döktüm. Bu kadar küçük mebla için olay çıkarmama sinirlendi. Olayın mebla olmadığını söyledim. Evden kovdum gitmedi. Zaman istedi. Ona güvenmediğimi söyledim. Sen beni elinde görüyorsun dedim. Bu zamana kadar ona tek bir yanlışım olmadı o yüzden aşırı güveniyor bana. Bu güven bana zarar veriyor artık demek ki ben de hata yapmalıymışım. Ve işin aksi tarafı şu an çok kritik bir hastalığım olduğunu, yumurtalarımın nerdeyse tükenmek üzere olduğunu ve çocuk istiyorsam bir gün bile düşünmemem gerektiğini söyledi doktorlarım. Yani çok kötüyüm kızlar. Ayrılmak istemiyor yarın annesini arayıp konuşacağım. Ara belki sen ararsan istemezler dedi. Psikolojim bozuldu ölmek istiyorum artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
Hasta oldum zaten. Psikolojim bozuldu, vücudumda yaralar çıkıyor, göğsümde kitleler var. Şimdi bi de yumurtalıklarım gidici. Sen nasıl dayanıyorsunBana abartıyorsunuz geldi geri ödeniyor bırak eşin düşünsün sen böyle düşüne düşüne kafayı takıp hasta olursun benım eşımde her ay nerdeyse ailesine para atıyor ve ödenmiyor bile bizede gram faydaları olmadı hatta zararları var ama bunlar anlamıyorlar
Kaynanamlarla muhattap olmak istemiyorum hiç konuşmuyoruz aramalı mıyım gerçekten? Yani bu konu dışında çok iyi bir eştir ama başkalarının konularında ben de ahkam keserim nasıl eş diye. Boşanacak mıyız gerçektenBen olsam şimdiye elli kere arayıp bir daha asla para istememelerini, vermeyeceğimi söylemiştim. Gerçi benim eşim cekinir benden, vermezdi. Benden tavsiye, böyle konularda bir ayağının kapıda olduğunu hissettir.
Yumurta işine de bilemiyorum bu konular çok fazla hatanın olduğu konular. Başka doktorlara da görün. Olur denen olmuyor, olmaz denen oluyor.
Bazı postalarda yazıyorum, şimdiye kadar maalesef yanılmadım, boşanacak kişiler kendini belli ediyor. Bence siz de baya baya bu listedesiniz ama belki eşin gerçekten değişir bir şey diyemem.
Annesini neden arıyorsunuz? Dersiniz abiyse onu arayın, kvyi aradığında pış pışlar kapatır ne olacak sanıyosunuz ki. 2bin lira bi para değil ama sürekli yağdırıyorsa sorun hemde kumarbaz adama. Geçim derdinde olsa ben bir şey demezdim ama kumar oynayan bi adama 5liramı geçirmem heleki onun karısı evde oturcak sen çalışacaksın, hak var yani.2000 lira göndermiş o da 5 gün sonra geri atmış. Abisine acıdığı içim gönderdiğini söyledi. Yeğenine acıyormuş. Kırdım döktüm. Bu kadar küçük mebla için olay çıkarmama sinirlendi. Olayın mebla olmadığını söyledim. Evden kovdum gitmedi. Zaman istedi. Ona güvenmediğimi söyledim. Sen beni elinde görüyorsun dedim. Bu zamana kadar ona tek bir yanlışım olmadı o yüzden aşırı güveniyor bana. Bu güven bana zarar veriyor artık demek ki ben de hata yapmalıymışım. Ve işin aksi tarafı şu an çok kritik bir hastalığım olduğunu, yumurtalarımın nerdeyse tükenmek üzere olduğunu ve çocuk istiyorsam bir gün bile düşünmemem gerektiğini söyledi doktorlarım. Yani çok kötüyüm kızlar. Ayrılmak istemiyor yarın annesini arayıp konuşacağım. Ara belki sen ararsan istemezler dedi. Psikolojim bozuldu ölmek istiyorum artık hiçbir şeye tahammülüm kalmadı.
Abisini hiç sevmiyorum ve konuşmak istemiyorum. Aynı evde yaşadıkları için kaynanamı aramak istedim. İşte bi anlık öfkeyle dedim ölmek istiyorum diye. Banka hesap şifrelerini falan verdi zaman istedi. Şu an suratına bakmıyorum biraz da empati yapıyorum. Son şansı artıkAnnesini neden arıyorsunuz? Dersiniz abiyse onu arayın, kvyi aradığında pış pışlar kapatır ne olacak sanıyosunuz ki. 2bin lira bi para değil ama sürekli yağdırıyorsa sorun hemde kumarbaz adama. Geçim derdinde olsa ben bir şey demezdim ama kumar oynayan bi adama 5liramı geçirmem heleki onun karısı evde oturcak sen çalışacaksın, hak var yani.
Eşinize resti çekecekseniz abisini arayacağınızı ve onu terk edeceğinizi söyleyin bi delirme yeter böyle durumlar için. Siz yok eşim ayrılmak istemiyo evden gitmiyo diyerek bi aksiyon alamazsınız ki.
Buradaki kadınların eşim ayrılmak istemiyor demesini anlamıyorum biri istese yeter burdan bile bahane olduğu belli, eşinizde söyler söyler susar ben bildiğimi okurum diyor neden demesin.
Konu detayını bilmiyorum ama son cümlenize bakarak bu denli ölmek isteyecek seviyede biri bu evliliği sürdürmemeli
Kız zaten öyle yaptım. Eksiye girip gönderiyor. Allahtan ödüyo borcunu da yoksa batmıştı. Parası bende duruyo.Kocanı borca sok onun maaşından ödet.
Boşanma olacaksa sen sinirini yenemediğin için olacak zaten. Senin sinirlenmemen için ne lazım? Ailesi ile mesafe. Ya borcunu ödüyor zaten artık takmayayim diyeceksin o arada ev araba iyice borca sokacaksın kendi veremeyecek kimseye para. Diger seçenek de ya eşin gideceğini anlayıp mesafe koyacak ya da sen bir şekilde kavga dövüş ailesini aradan çıkaracaksin. Başka türlü asla devam edemezsin, baskın karaktersin. İstediğin olmadan olmayacak.Kaynanamlarla muhattap olmak istemiyorum hiç konuşmuyoruz aramalı mıyım gerçekten? Yani bu konu dışında çok iyi bir eştir ama başkalarının konularında ben de ahkam keserim nasıl eş diye. Boşanacak mıyız gerçekten
Abisini arayıp şiir okumayacaksın ki sevmenle ne alaksı var. Adama para isteme diyeceksin aramayacaksanda delirdiğini eşine göster eltini ara sen tepki göstermeye arayacaksın hal hatıra değil ki.Abisini hiç sevmiyorum ve konuşmak istemiyorum. Aynı evde yaşadıkları için kaynanamı aramak istedim. İşte bi anlık öfkeyle dedim ölmek istiyorum diye. Banka hesap şifrelerini falan verdi zaman istedi. Şu an suratına bakmıyorum biraz da empati yapıyorum. Son şansı artık
peki sen bilmiyorsun senin haberin olmasın diye o para geri geliyordur. Şimdi senin haberinin olduğunu öğrenirse iyice zıvanadan çıkmaz mı? Ne diyeceksin kaynanana boşarım oğlunu mu diyeceksin?Kız zaten öyle yaptım. Eksiye girip gönderiyor. Allahtan ödüyo borcunu da yoksa batmıştı. Parası bende duruyo.
Görünücem. Beni çok iyi anlamışsın çok teşekkür ederim. Nasıl bu kadar iyi analiz ettin beni? Son şans zaten artık bende dayanacak güç kalmadı.Boşanma olacaksa sen sinirini yenemediğin için olacak zaten. Senin sinirlenmemen için ne lazım? Ailesi ile mesafe. Ya borcunu ödüyor zaten artık takmayayim diyeceksin o arada ev araba iyice borca sokacaksın kendi veremeyecek kimseye para. Diger seçenek de ya eşin gideceğini anlayıp mesafe koyacak ya da sen bir şekilde kavga dövüş ailesini aradan çıkaracaksin. Başka türlü asla devam edemezsin, baskın karaktersin. İstediğin olmadan olmayacak.
Dediğim gibi yumurta falan işine çok takılma. Kendim dahil onlarca yanlış teşhis ve yorum gördüm bu konuda. Doğurganlık konusu hala çok fazla gizemi olan bir konu günümüzde. Hatayla hızlı karar vermeden önce başka birkaç doktora görün.
Eltim malın teki zor nefes alıyor çocuk daha onu arasam ne adam onu sallamaz ki Aynı evde yaşıyorlar kaynanamı arasam eltimi aramışım gibi olacak. Adam ara diyo zaten ben söyledim hala istiyo belki sen söylersen istemezler diyo. Ay bilemedimAbisini arayıp şiir okumayacaksın ki sevmenle ne alaksı var. Adama para isteme diyeceksin aramayacaksanda delirdiğini eşine göster eltini ara sen tepki göstermeye arayacaksın hal hatıra değil ki.
Gerçekten öyle ölmek vs düşünmüyor sinirle söylüyorsan çözülmeyecek şey değil konu. Ben olsam çoktan aramıştım abisinide eltimide tak tak demiştim hele sevmiyosam daha kolay derim
Ay evet ben olsam ben de elli kere aramıştım. Dünyanın en basit işi. Arayıp, bu eve ben kardesinizden fazla para getiriyorum ama siz sanırım kardeşten geliyor o para sanıyorsunuz. Durum öyle değil, istediğiniz her para benden çıkıyor ve artık istemiyorum. Bir çılgınlık yapıp senin de eşin çalışabilir, o zaman başkalarından istemek zorunda kalmazsınız der kapatırdım. Umarım da küserler de bi daha görmem derdim.Abisini arayıp şiir okumayacaksın ki sevmenle ne alaksı var. Adama para isteme diyeceksin aramayacaksanda delirdiğini eşine göster eltini ara sen tepki göstermeye arayacaksın hal hatıra değil ki.
Gerçekten öyle ölmek vs düşünmüyor sinirle söylüyorsan çözülmeyecek şey değil konu. Ben olsam çoktan aramıştım abisinide eltimide tak tak demiştim hele sevmiyosam daha kolay derim
Dicem ki X abinin bir problemi mi var neden her ay bizden para istiyor? Yeter artık evde huzur kalmadı. Destek olmadınız köstek bari olmayın bizden bişey isteyip durmayın dicempeki sen bilmiyorsun senin haberin olmasın diye o para geri geliyordur. Şimdi senin haberinin olduğunu öğrenirse iyice zıvanadan çıkmaz mı? Ne diyeceksin kaynanana boşarım oğlunu mu diyeceksin?
Hoşlanmıyorum para istemesin desen ne kadar etkisi olur ki, zaten full desteklermiş
İşte yüzsüz geri ödüyorum ki ne var bunda diyoAy evet ben olsam ben de elli kere aramıştım. Dünyanın en basit işi. Arayıp, bu eve ben kardesinizden fazla para getiriyorum ama siz sanırım kardeşten geliyor o para sanıyorsunuz. Durum öyle değil, istediğiniz her para benden çıkıyor ve artık istemiyorum. Bir çılgınlık yapıp senin de eşin çalışabilir, o zaman başkalarından istemek zorunda kalmazsınız der kapatırdım. Umarım da küserler de bi daha görmem derdim.
Ben bu analiz işinden para kazanıyorum çünkü mesleğim buGörünücem. Beni çok iyi anlamışsın çok teşekkür ederim. Nasıl bu kadar iyi analiz ettin beni? Son şans zaten artık bende dayanacak güç kalmadı.
Amh değerim 0,41 çıktı. Pazartesi rahim filmi çektireceğim. Sonra sonuçlarla birkaç farklı doktora daha gideceğim.