Eşimin Abisi

bu adamdan doğuracağın çocuk, bu ailenin bir parçası olacak ve şu anda "acaba?" dediğin evliliğinle olmasa da bu çocuk sayesinde bu aileye bir ömür boyu bağlanmış olacaksın. gerçekten bu adamdan çocuk sahibi olman bu aile ile hiç kopmamacasına bağlanmana değer mi?
Hayır aynı şeyi düşünüyorum. Zaten doktor da olmayacağını söyledi şu an için. Kendim için tedavi oluyorum. Tüp bebek vs bi girişimim yok. Yumurta donduracağım gerekirse. Sağlık sorunlarıyla uğraştığımı anlatmak için söylemiştim. Gerçekten cahil bir insan değilim beni yargılamayın ben kendimi yeterince yargıladım. Bu saçma sapan muhabbetlerin içine nasıl girdim anlayamıyorum.

Peki ne yaptınız?

Aynen öyle. Kendisine tam da bu soruyu yönelttim. Acıyorum ona ben lüks bir hayat yaşarken o sürünüyor dedi. Sen benim sayemde lüks hayat yaşıyorsun o zaman ben de işten çıkayım da gör dedim. Yusuf yusuf oldu tabi. Haklısın diyor ama ben kötü kadınım her zaman
Pardon da ne lüks yaşamıymış? Durumunuz Sabancılar'dan hallice sanırım. Üstelik karşı taraf gerçekten sürünseydi taş yiyemeyecekleri için eşi çalışmak zorundaydı. Allah kimseyi gerçekten düşürmesin. Eşinizin manipülasyonlarına gelmeyin, bir daha yaptığında siz gidin o zaman görsün gerçeği.

Pardon da ne lüks yaşamıymış? Durumunuz Sabancılar'dan hallice sanırım. Üstelik karşı taraf gerçekten sürünseydi taş yiyemeyecekleri için eşi çalışmak zorundaydı. Allah kimseyi gerçekten düşürmesin. Eşinizin manipülasyonlarına gelmeyin, bir daha yaptığında siz gidin o zaman görsün gerçeği.
Neden bu kadar saldırdınız? Lüksten kastım sabancılar değil. Hobilerimize harcayabiliyoruz, yaz kış tatil yapabiliyoruz vs. Bu bana göre lüks. Tek maaşla sadece temel ihtiyaçları da alıp geçebilirdik. Evet bi zahmet kıcını kaldırıp çalışsın da 2000 lira için milletin huzurunu bozmasınlar.

Hayır aynı şeyi düşünüyorum. Zaten doktor da olmayacağını söyledi şu an için. Kendim için tedavi oluyorum. Tüp bebek vs bi girişimim yok. Yumurta donduracağım gerekirse. Sağlık sorunlarıyla uğraştığımı anlatmak için söylemiştim. Gerçekten cahil bir insan değilim beni yargılamayın ben kendimi yeterince yargıladım. Bu saçma sapan muhabbetlerin içine nasıl girdim anlayamıyorum.

yargılamak için söylemiyorum. öyle anlaşıldıysam çok özür dilerim. bir de bu sıkıntı sürecinde daha fazla sıkıntı vermek istemem. yalnızca şu anda ortaya çıkan nahoş durumdan ötürü panik içinde ve gereğinden fazla romantik düşünüp meseleye tepeden bakamıyorsunuz diye bu kırımları hatırlatmak istedim.
bir de şunu hatırlatmak isterim. şayet bu evliliğe dair içinizde kuşkular oluştuysa hesaplara erişebiliyorken hesap dökümlerini alın ve güvenli yerde saklayın.

Neden bu kadar saldırdınız? Lüksten kastım sabancılar değil. Hobilerimize harcayabiliyoruz, yaz kış tatil yapabiliyoruz vs. Bu bana göre lüks. Tek maaşla sadece temel ihtiyaçları da alıp geçebilirdik. Evet bi zahmet kıcını kaldırıp çalışsın da 2000 lira için milletin huzurunu bozmasınlar.
Ay size değil eşinize saldırdım. :KK70: eşiniz demiş ya biz lüks yaşıyoruz onlar sürünüyor diye. Hani siz çalışmazsanız bir para akışı olur tamam oturduğumuz yerden çok kazanıyoruz dur biraz da abime vereyim desin ama karısı bu hayat için emek veriyor değerini bilmeli.
Bu arada siz de kendinizi hasta edecek kadar üzmeyin, eşiniz bu durum dışında çok iyiyse onunla mutluysanız evliliği kurtarmanın yolunu arayın. Bir süre eşinizin hesaplarını kontrol etmeyin, bu borç meselesini aklınızdan çıkarın. Hiç böyle bir durum yokmuş gibi düşünün. Veriyorsa da alıyor deyip kendinizi teskin edip rahatlayın.

yargılamak için söylemiyorum. öyle anlaşıldıysam çok özür dilerim. bir de bu sıkıntı sürecinde daha fazla sıkıntı vermek istemem. yalnızca şu anda ortaya çıkan nahoş durumdan ötürü panik içinde ve gereğinden fazla romantik düşünüp meseleye tepeden bakamıyorsunuz diye bu kırımları hatırlatmak istedim.
bir de şunu hatırlatmak isterim. şayet bu evliliğe dair içinizde kuşkular oluştuysa hesaplara erişebiliyorken hesap dökümlerini alın ve güvenli yerde saklayın.
Yok yok ben şu an hassasım diye öyle anlamış olabilirim. Hesap dökümü alsam ne olucak ki geri atmış sonuçta yani. Durum o noktaya gelse defolsun gitsin derim. Çevremdeki herkes eşimin çok iyi bir insan olduğunu söyler gerçekten de öyle. Beni suçlarlar hep çok zorsun biraz yumuşak ol diye ama ben kendimi asla tutamıyorum. Kendime biraz süre tanıdım. O da zaten güvenini kazanıcam diye sözler verdi bakalım. Zaten şöyle bir durum var çocuğum olmuş olsaydı bile aman babasız kalmasın diyecek biri değilim. Tek başıma da büyütürdüm. Tek sıkıntı o insanlarla sonsuza kadar sürecek bir bağım olmuş olurdu.

Ay size değil eşinize saldırdım. :KK70: eşiniz demiş ya biz lüks yaşıyoruz onlar sürünüyor diye. Hani siz çalışmazsanız bir para akışı olur tamam oturduğumuz yerden çok kazanıyoruz dur biraz da abime vereyim desin ama karısı bu hayat için emek veriyor değerini bilmeli.
Bu arada siz de kendinizi hasta edecek kadar üzmeyin, eşiniz bu durum dışında çok iyiyse onunla mutluysanız evliliği kurtarmanın yolunu arayın. Bir süre eşinizin hesaplarını kontrol etmeyin, bu borç meselesini aklınızdan çıkarın. Hiç böyle bir durum yokmuş gibi düşünün. Veriyorsa da alıyor deyip kendinizi teskin edip rahatlayın.
Ay canım benim kusura bakma sinirden gözüm dönmüş hahahah😂😂😂 Evet eşim iyi bi insan olmasa ve mutlu olmasam çoktan tekmeyi basmıştım zaten. Göndermicem diyo bakalım. Abisi ya da annesiyle konuşmayı düşünüyodum ama tiksinti geliyor görüşmek istemiyorum hiç

Yok yok ben şu an hassasım diye öyle anlamış olabilirim. Hesap dökümü alsam ne olucak ki geri atmış sonuçta yani. Durum o noktaya gelse defolsun gitsin derim. Çevremdeki herkes eşimin çok iyi bir insan olduğunu söyler gerçekten de öyle. Beni suçlarlar hep çok zorsun biraz yumuşak ol diye ama ben kendimi asla tutamıyorum. Kendime biraz süre tanıdım. O da zaten güvenini kazanıcam diye sözler verdi bakalım. Zaten şöyle bir durum var çocuğum olmuş olsaydı bile aman babasız kalmasın diyecek biri değilim. Tek başıma da büyütürdüm. Tek sıkıntı o insanlarla sonsuza kadar sürecek bir bağım olmuş olurdu.

Abisinin geri ödeyip ödememesi önemli değil. Sonuçta sizin görüşünüze başvurmadan bu para hesaptan çıktı mı? Önemli olan budur. Davada da bu belgelerin yardımı dokunur.
Elbette evliliğini kurtarmaya çalışsın ve gönlünüzden geçiyorsa zaman tanıyın. Buna yine siz karar vereceksiniz ama yine de doğacak olumsuzluklara karşı önleminizi de alın.
Öte yandan sizi kimin suçlayacağını da bir kez bile umursamayın çünkü kapalı kapılar ardında bu adamla evliliği sürdüren sizsiniz.

İstenilen meblağlar büyük değil.Abisi de geri ödüyor. Senden gizli göndermesi hoş değil. Ama sanırım abisi çok sık istediği için sana da sürekli abim borç istiyor diyemiyor. Burada eşin biraz fazla iyimser o belli. Bunu da değiştiremezsin. Umarım büyük miktarlar istemez. Sıkıntılı bir durum.

Zaten ödeniyorsa hem de kısa süre içinde sizi rahatsız eden durum ne? Onaylamıyorum ben de. Sadece sizin sebebiniz nedir merak ettim
Sadece para ve araba istemek için iletişime geçiyorlar. Bize hiçbir konuda destek olmadılar. Ayrıca ben sabahın köründe kalkıp işe giderken onun eşi evde yatıyor. Kendi karısını kıskançlık sebebiyle çalıştırmıyor. Hastalık vs için değil maça gitmek için falan para istiyor. Ayrıca kumar borcu yüzünden para istiyor ki bence kumar oynamaya devam ediyor. Vermek zorunda değilim. İstemiyorum.

Geri ödüyorsa sorun etmeyin . Ne için aldığıyla nereye harcadığıyla ve özellikle eltınızle ilgilenmeyın . Yanı eşinizden borç almasıyla onun eşının çalışmıyor olması sizi ilgilendıren bi konu değil . Zaten yüksek sizi sıkıntıya sokacak miktarlarda değilmiş 1-2 lirayla kumara gidilmez.

Aaamaaaaa siz herseyın hesabını verip o gizliyorsa da,
Kayınvalidenizle konuşmak yerıne direk kayınbiraderinizle konuşup tepkinizi ortaya koyun bu konuşma aramızda kalsın abi ama eşimden bidaha borç almanı istemıyorum diyip konunun muhattabıyla olayı çözün öbür türlü kaynanaydı eltiydi vay eşin duyacaktı konu uzar gider . Bu sefer olay Senın param benım parama döner çok çirkinleşirsiniz . Değmez bence mutlu yuvayı böyle tantana içinde bırakmaya . Siz bılırsıniz

Merhabalar,
Yine bir eş ailesi konusuyla buraya geldim. Asla vazgeçmiyorlar, asla peşimizi bırakmıyorlar. Artık yıldım ve dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum. Öncelikle asla mantıklı hareket edebilecek durumda değilim ve abisi kadar eşim de suçlu farkındayım. Sizden akıl almaya geldim.
Eski konularımı belki hatırlayanlar olur ama kısaca bahsetmek gerekirse eşimin ailesi bize hiçbir şekilde maddi manevi destek olmadı. Maddiyatı geçtim düğün dönemi nasılsınız bile demediler. O yüzden onlarla aramda çok büyük bir mesafe var. Birbirimize asla kötü konuşmadık, görüştüğümüzde saygısızlık etmeyiz ama görüşme sıklığımız çok az. Eşimin abisi eşimden sürekli araba ister. Şirkete ait araç olmasına rağmen. Kaynım evli bir çocuğu var ve kayınvalidemlerle birlikte yaşıyor. Kendisi bitcoin vb kumarımsı olaylardan büyük paralar kaybetmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 500 bin gibi bir borcu vardı daha geçen sene. Eltim çalışmıyor evde çocuk bakıyor. Kayınpederim köyde yaşıyor. Eşimin abisi ve annesi çalışıyor, ev kira değil ve abisi fatura vs ödemiyor. Ama eşimden zırt pırt borç para istiyor. Borç dediysem yüklü miktarlar değil 1000-1500 lira gibi paralar ve söylediği tarihte parayı gönderiyor. Eşimle araba meselesinden dolayı çok tartıştığımız için bana abisinin para istediğini söylemiyor. Ben kendim 2 kez mesajlarını gördüm ordan biliyorum. Evet farkındayım mesaj okumamalıyım ama abisiyle olan konuşmalarına bakmak zorunda hissediyorum kendimi çünkü abisinin sürekli para istediğini düşünüyorum. Ki abisi balayındayken bizden para istedi tarla için bu sene de para istediler. Gönderdik. Eşim mesajlarını okuyup borç gönderdiğini bildiğimi bilmiyor. Evet aile arasında bu paraların lafı olmaz üstelik adam geri de ödüyor ama bana söylememesi ve anladığım kadarıyla bu olayın sıklıkla tekrarlanması benim sinirlerimi bozdu. İki gündür belli etmiyorum ama canım çok sıkkın. Hatta kayınvalidemi arayıp söylemeyi düşündüm ama bunun saçma olacağının farkındayım.
Gerçekten kendimden utanıyorum artık bu tarz şeylerle uğraşmak zorunda kaldığım için. Bu arada ben de çalışıyorum ve eşimden daha çok kazanıyorum. Ama eltim evde oturduğu halde sürekli onlara borç veriyoruz. Benim ne yapmam lazım? Adam zaten ödüyor geri diyip susup oturmalı ve bildiğimi belli etmemeli miyim? Yoksa açık açık söylemeli miyim eşime? Ama bu sefer de sen benim mesajlarımı mı okuyosun diye kızabilir ve sonrasında belki de mesaj silmeye başlar bilmiyorum. Kafam çok karışık. Abisi evet arsız ama benim eşim de safoz ve o vermese abisi isteyemez farkındayım. Sadece abiyi suçlamıyorum. Benden gizleyen ve evin rızkını veren eşim. Henüz çocuğum yok ve bu arsızlar yüzünden çocuk fikrinden de soğudum. Bu arada 1 buçuk yıllık evliyiz. Fikirlerinizi bekliyorum ☺️
geri oduyorsa ben bir problem goremedim

X