Eşimi yok sayan ailesi

Daha ne yapsınlar hanfendi Bu kadına yapmadıklarını eltisine gözüne soka soka yapmışlar. Anne baba hakkı varda, evlat hakkıda var yani.

23 yaşındaydı.
Tüm yaşananlara şahit oda işine geldi inanın.

Kaynanaya yakınlıktan kastım hafta 1 den fazla 2 kere gidilsin gelinsin şeklinde yoksa ne yemeğini ne de temizliğini karışırım. 20 yıllık gelini elini bir yane işe vurmuyor hazır gelip yemek yiyip gidiyor banane ben niye iş yapayım temizliğim hakkında laf söyledi neden ona yardım edeyim... Hiç bir şey yapmam ki ben ona banane akıllı olsaydı da laf sokmayaydı...
Hem beni kırıp hem de eşimle sorun yaşatmasaydı... Hangi gelinini övüyor sa ondan beklesin banane.... Hem ayrıca bayramlarda onlarda geç geldiği halde bize ağzına geleni söylemeler ama diğer lerin pısss neden miş yok yüzü sertmiş falan bahane hepsi onlara gelince canım cicim bize gelince canın çıksın senin ne yani benim çocuğum olmuyor... Diğer eltimi cocuğu var diye o yaşı büyük anne diye ona öfkelense de hıncını bizden çıkarıyor ve ben günah keçisi ilan etmeseymiş o zaman......

Birilerinin bizi anlaması ne güzel çok teşekkürler.
Evet tabiriniz bire bir doğru iki kardeşi birbirine düşman etti kaynanam. Kına yaksın.

Eşim düğüne gitmediği için üzülmüyor !!!
Aksine değer verilmiyorsa vermem diyor.
Onlar Anne babalığı öğrenememiş fitne fücur olsalarda eşim gayette iyi bir evlat.
Ana baba hakkıdır dedi aradı. Açılmadı telefon.
Ben görevimi yaptım kendileri bilir diyor.

Sevgisiz büyümüş insanlar malesef sevgi göstermeyi bilmiyor . Siz diyeceksiniz ki bu benim sorunum mu ? Çokta haklısınız ama bu kadar haksızlık aslında size değil oğullarına yapılıyor. Bu eşiniz için inanın çok büyük bir yük . Onlar kendilerince bu şekilde cezalandırıyorlar çocukları . Çünkü onlara göre yanlış . Aklamiyorum yanlış anlamayın , doğru da demiyorum. 70 yaşında insanlar değişmeyecek. Bu yaştan sonra sizin yapacağınız birşey yok . Eşinizin yanında olun giderse gitsin , görsün arada ziyaret etsin . Etmezse yine kendi bilir . Ama siz sürekli bu haksızlıklari olanları dile getirirseniz bir gün babasını veya annesini mezara koyar o acıyla hem sizi hem kendini suçlar . Bu sebeple sakin kalın . Kendi hakkiniza girilmesine de izin vermeyin

Daha ne yapsınlar hanfendi Bu kadına yapmadıklarını eltisine gözüne soka soka yapmışlar. Anne baba hakkı varda, evlat hakkıda var yani.
Yorum yazan ellerinize kurban.
Bir tutturmuşlar Anne Baba hakkı !!!
Evladında hakkı var anne baba üzerinde. Eşit sevilmek gibi mesela.

Neyini beğenmedin yine K kerkenes neyini?
Kv kp konularında otomatiğe bağlıyosun seri beğenmedimleri.

Adam ameliyat olacağını haber vermek zorunda değil kısmı mı, ölümlü dünya adı altında aranma taleplerini yersiz bulma kısmı mı, nedir yani?

Zorunda da değil işte bu kadar basit.
Madem çekmişsin resti konuşmuyosun, aranmayı da beklemeyeceksin.
İlk defa duyuyorum yıllarca konuşmayıp ben ameliyat olucam gel helalleşelim bari teklifinin yapılması gerektiğini.
Hep bi drama, hep bi en haklı gelin benim tantanası.

Diğer gelinine kendine baktırma hayalleri kuruyordur o yüzden aklı çıkar kırılmasından.

Büyük gelin küçük gelinle alakası yok bunun. Benim bir yıllık eltim benden büyük.
Herkesi dizel getirdi ama kıza tek bir lafım yok helal olsun.

Hem beni kırıp hem de eşimle sorun yaşatmasaydı.
Diğer meselelerinizi bilmiyorum ama şu kısma yorum yapayım, eşiniz annesinin etkisinde kaldığı için sorun yaşadıysanız hata eşinizde, mesele ne’ydi bilmiyorum lakin bu durumda kayınvalideye değil eşe tepki gösteririm, kadınlar da erkekler de aileleriyle eşleri arasındaki dengeyi korumayı bilmeli, kimse için de evde huzursuzluk çıkarmamalı.

Sizin eşiniz ilk zamanlarında ailesinin dolduruşuna gelip size şiddet uygulayan biri miydi yanlış mı hatırlıyorum ?

Ben de esinizin dugune gitmemek icin somut ne gibi sebebi olabilir diye düşündüm
Hani anne babaya küs ya da dargin ama kardeşlerle de mi arasi kötü? Bilemedim
Diger konularda sizi hakli buldum esinize birakin o ne yapmak istiyorsa yapsin siz esi olarak yaninda olun bence bu ona yeter. Manevi desteginize ihtiyaci olabilir

Allah razı olsun.
İşte tam olarak öğrenmek istediklerim.
Eşim inanın hayırlı evlat, ne cuma atlar, ne kandil ne bayram ne hastalık.
Olunması gereken ne varsa hep yanlarında oldu.
Anne baba hakkıdır diye gereken herşeyi özveriyle yaptı.
Ben bu kadar değer verilmemesine çok üzülüyorum. Tamam kırılmış olabilirler haklı değiller ama kırıldılar.
Yahuu ameliyata giriyorsun çıkamayabilirsin ara haber ver eşim inanın atlar giderdi ve ben burdaki yazılanların tam aksine karışmazdım.
Ben gitmezdim ama.

Yani 16 sene sonra tekrar nir eblatlarini evlendirmisler.kimin 16 sene onceki bilgisi gorgusu ayni ki ? Size yapilmadi diye oyeki geline de mi yapilmasaydi .Toplum olaylar her sey 16 sene onceye hore farkli ki dugunu ve gelini fatkli katsilamalarini farkli tutum takinilmasina sasirmamak lazim .Bide aile ayrim yapsada neden insna kardesine dusman olup dugunune gitmez ki ?onun sucu ne .anne babaya gene alin tavri .zamanin degistigini kabul etmek lazim .

Eşiniz demek ki vicdanlı bir adam size de bit eziyeti yok . Siz kendi hayatınıza çocuklarınıza bakın mutlu olun . Şimdi kayinbabayla ve kaynananiza sorsanız nasıl anne babalari vardı. İnanın çok kötüdür . Bilmiyorlar bence sevgiyi , ilgiyi ama merhametli düzgün bir çocuk yetistirmisler. Sizde onun hatrına onları yok sayacaksiniz . Bırakın arasın , gitsin gelsin . Sizden bir talepte bulunurlarsa öbür gelini gösterirsiniz .

Bizde onca haksızlığı gördükten sonra gitmek zorunda değildik bu neden aykırı geldi size?
Eşim aranmayı beklemedi, Aradı !!!
Ameliyatı olmuş babasına evlatlık görevi olarak.
Hee açmadılar paşa gönülleri bilir.

Bahsettiğiniz yaş aralığındaki insanların genel davranış biçimleri buydu zaten.Bu kadar kinlenmek size zarar .Rabbine karşı kusur işleyen size mi kusursuz olacak.Onlara sorsanız eminim çok şeyin farkında dahi değillerdir.
Ayrıca kardeşin düğününe gitmemek olmamış;anne babanın hatasını kardeşe kesmişsiniz.Siz ne yaşadıysanız yaşadınız,siz görüşmeyin ama eşinin gazıyla aileyi silen erkekleri ben anlamıyorum kusura bakmayın.
Benim evladım da kardeşinin düğününe türlü bahanelerle gelmese ben de telefonu açar mıyım emin değilim.Gereğinden fazla tepkiler de her şey normaldir karşılıklı.

Kaynım kötü biri değildir hakkını yiyemem.
Ama öyle kuvvetli bir bağlarıda yok eşimle.
zaten olaylar oldu nişandan sonra sırf gelsin takı taksın diye çağırdılar olmasada olur havalarında.

Diğer gelinin hiç kaynanasına bırak bakmak kendi evinde yemek yapası yok..
Tamam o zaman büyük geline ve oğluna baktırsın nasıl olsa emekli olucak oğlu takılsınlar beraber o zaman bize bulaşmasaydı.....Tamam onunla isterse kanka olsun ama neden bize laf sokuşturuyor kendi kaybeder..... İleride bir durum olduğunda bende elimde koz olarak tutarım bunu kullanırım... Sinirlenmiştim ama oh be ileride ne güzel kullanırım bunu....

Esiniz ana baba hakkı gözetse aramaz giderdi. Sonuçta son kez görme hakkı kayboluyordu 2. Şans oldu. İnsanlarda bu formaliteyi görüp açmamış bence. Bundan sonra aramayın görmeyin duymayın. Ama eşiniz ile aynı evde bu yük ile nasıl yaşarsınız zaman gösterir.

Abiyle ilgili kısmı beğenmedim. Sizin gözünüzde bir kardeşe yapilmayinca diğerinin kabul etmesi normal olabilir, benim için adaletin terazisi böyle değil. Şu dünyada da asla kabul etmeyeceğim şey evlat ayrimidir. Konunun kv falan ilgisi yok, annem evlat ayırıyor abime böyle yapıyor diye yazıldığı postlarda da bunu normal görenleri beğenmiyorum. Birine yapılmış diğerine yapılmamış ne olacak diye gören insanlara saygı duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…