Eşimi yok sayan ailesi

Beni anladığınız için ve naif tavrınızdan dolayı teşekkür ederim.
Yorumunuz nokta atışı

Yo tüm mirası diğer kardeş alıp yo bi dur burda abime ne veriyorsun demeyen bir kardeşin düğününe gitmemek normal
Tüm yorumlarımda birine olması gerekenden de fazla birine hiç bişey yapmadıklarından bahsettim.
Hala kıskançlıkla suçlanıyorum şaka gibi.

Siz hayırdır ya?
Tanıyormusunuz beni ? 19 yılı falan yok.
Nerden çıkardınız mutsuzluktan hayatımın mahvolduğunu.
Ben insanları beni koydukları yere koyup hayatıma devam ederim.
Sizinde sanırım bu tarz konularda bir yaranız var saldırıp duruyorsunuz.

Yoo hayır hiç alakası yok. Sizin yazdıklarınızdan çıkardım burada bedduaya kadar giden ben değilim sizsiniz.
Saldırmak fln derken?

Miras gibi anladım ben işte ev araba aldı filan yazmış ya
Şimdi ailem bana ev alsa kardeşime almasa ben hiç ses etmesem bence ben de suçluyum
Olaydan faydalanmaktır bu
Ama tabi burda büyük elti küçük gelini kıskanıyor tribi de yok değil
Benim elti beni kıskandığındsn 50 yaşında doğurdu nerdeyse 3. Yü böyle örnekler de var

Ya işte tek taraflı bu kdr oluyor süreç nasıl işliyor burada mahkeme kurmadık kendi eski konuları var daha istemeye gitmeden bana birsey yapmadılar ben gitmicem yazmis
Ve aile mi almis maddi iliskileri nasildi bunu ancak aile bilir aynı evde yıllarca yaşamışlar kimseye hesap vermek zorunda değiller
İş çocuğa bedduaya geldiyse ben hak veremem ya savunulacak bir tarafı yok bence.

esinizin problemlerini bu kadar icsellestirmenize gerek yok. yardim etmedilerse yardim etmediler, esinize kalmis hesap sormak. dugune gitmemek cok yanlis. kus kalsaydniz ama yine de gitseydiniz dugune bence.

İnanın eltiye karşı bir kıskançlığım yok.
Onunda hayalleri var ukte kalmasın içinde mutlu olsun.
3. yü doğurmak gibi bir planım yok inanın heleki eltim doğuracak diye
Ben eltimi değil ona sağlanıp bana sağlanmayan imkanları elbette kıskandım. Aynı evin geliniyz ya. O prenses gibi evlenirken ben niye kül kedisi gibi evlendim onca sıkıntı yaşadım.
Kim olsa kırılır.

Dip not; ben sene olarak büyük gelinim ama yaş olarak eltim benden büyük.
Yorumunuz nokta atışı olaydan faydalandığı için eşim kırıldı ve gitmedi.

Kimseye elbetteki hesap vermek zorunda değiller bizde tepki olarak düğüne gitmedik diye hesap vermek zorunda değiliz.
Herkes yaptığı hareketin karşılığını görür.
O beddua kaynanamaydı.
Yere göğe sığdıramadı kaynımı ya her dediğini yaptı eşimi yoksaydı ya sevdiği oğluyla sınansın dedim.
Neden takıldınız ki. Haksızlık yapıp beddua mı aldınız sizde.
Yapmayın kardeşim korkuyorsanız hak yemeyin.

esinizin problemlerini bu kadar icsellestirmenize gerek yok. yardim etmedilerse yardim etmediler, esinize kalmis hesap sormak. dugune gitmemek cok yanlis. kus kalsaydniz ama yine de gitseydiniz dugune bence.
İnanın az bile yaptık.
İstememi rezil etti.( Dizilerde izlediğiniz kötü kaynanalardan benimkisi).
Benim kınamda ben gelmesem olmaz mı misafirlerim var diyen insan kaynanam.
Düğünüme kimseyi çağırmayıp düğün sonrası gelin mevlidi yapıp takıları topladı mesela.
Doğum yaptım gelmedi!
Bebek mevlidi, çocuklarımın doğum günleri hepsinde bir bahanesi vardı.
Ama işine gelince neler yapabileceğini gördük.
Benim burnumdan getirdi tüm özell günlermi.
Ben yıllarca çocuk düşünemedim borç ödemekten!!
Pişkin pişkin evi arabayı onlara vermeyi uygun gördük dedi.
Eşim zaten onların malına tenezzül edecek biri değil vermeyin demezdi ama en azından sorulmasını bekledi hani oda evlatları ya.
Biz seni adam yerine koymadık dediler hareketleri ile oda peki deyip gitmedi.

Ahahah
Neden korkucam yahu isteyen istediği kadar beddua edebilir o kişiye ait bana zararı yok
Neyse ya size destek mesajı atmayan herkes hak yiyen galiba siz bir 18 sene daha böyle geçirin ben pes ettim

Ahahah
Neden korkucam yahu isteyen istediği kadar beddua edebilir o kişiye ait bana zararı yok
Neyse ya size destek mesajı atmayan herkes hak yiyen galiba siz bir 18 sene daha böyle geçirin ben pes ettim
Lütfen uzak durun bencede.
Zira sadece muhalefet olmak için çaba harcıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…